Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bojím se že to bude jen předražené DLC (jestli se ty infa potvrdí tak taky bude), to co mělo být podle EA (mluvili o tom před vydáním BF3) už v BF3 má být teď v tomhle. Větší mapy, lepší fyzika, to všechno mělo být v prej primárně pro PC vyvíjeném BF3 (nakonec přiznali že je omezili konzole = přiznali že se na PC vysrali, klidně mohli udělat samostatnou verzi pro PC), prasárna s BF3 prémium k tomu, lock modů/vehiklů jen na dané DLC, absence velitele, baráky na mapách stylem copy&paste. BF3 mám stále rád, ale ty kecy EA okolo toho a jejich obchodní model mě neskutečně nasírá.
    • Souhlas. Mě akorát premium nijak nevadilo. Snad jen, že teď se dá koupit za cenu původní hry. Ale to je holt normální. Holt kdo si počká...
  • Třeba dají pro majitele Battlefield 3 Premium Edition akční cenu 49.99 Eur.
    • A k tomu kamuflaze do pralesu, ktere jsme vsichni vyuzili v bf3.
      • A samozrejme turbo tuning zbraní ako napr. maskovanie zbrane, ktorá rozhodne pomôže
  • "Bude proto zajímavé sledovat, jestli se všechna ty vizuální vylepšení budou týkat pouze next-gen verzí, nebo zasáhnout i verze pro současné konzole a PC". Nechci byt za trola, ale je snad uz ted jasne,ze soucasna silnejsi PC zvladnou to,co prinesou letosni "next gen" konzole *3*
    • GlaDOS
      Občas si říkám, jestli Petr při psaní nekouří nějaký speciální matroš *15*
  • Děkuji, ale nechci.
  • Takže prakticky nič nového, len nové textúry a to všetko za 60 €... Dosť smutné...
    • calwin
      +simulátor otvárania dverí 15€
      +nálepky na tank 5€
      +motorky 10€
      +motorky limitovaná edícia harley 5€
      +tanky čínskej armády 10€
      +kuša 5€
      +luk 5€
      +padák 5€
      +kamufláž 5€
      takto si to predstavujem :)
      • 1 náboj 0.01€
  • 15k3
    Ať jdou se svou socializací do pr*ele, stejně jako i s DLC. Je sice pěkný že vydají nový obsah, ale platit za pár nových map další litr... Kdyby to udělali jako BF BC2 (každým patchem nová mapa s tím že by velký doplněk byl za peníze -> vietnam...). Ale z jejich obchodního modelu se mi chce zvracet.

    edit.: ...ale to bych chtěl asi moc.
    • rancor1223
      Mě hlavně sere ta moderní válka. To už není ani po 158x to je snad po 1000X pořád dokola. A já fakt nevim jak to skončí. To je stejný s Assasins Creedem. Oni funkce akorát přidávají, ale už se jich nechtějí vzdát. Všechny podělaný blbůstky na zbraň jsou super, ale BF z 2. světový neudělaj protože by tam tohle prostě nešlo zakomponovat. Customizace je super, ale všechno má svý meze.
      Já BF3 mám, nelituju toho. Mám i Premium a toho už lituju, protože to jediný skutečně dobrý DLC jsem dostal za předobjednávku (B2K). Pak snad jen CQ a ten zbytek je jedno a to samý pořád do kolečka.
      BF4 jde v tuhle chvíli mimo mě. NA FPS a tanky tu mám Planetside 2 na na lítání zas War Thunder (který je teď mimochodem naprosto úžasný, na rozdíl od uzavřené bety).
  • To zas bude slubov ako pri BF3 a nakoniec vsetky novinky pridaju cez platene dlc, dakujem neprosim, dvakrat sa nachytat nedam, kto si este pamata na videa od EA z map ako metro ci seina, kde ste mohli znicit kompletne budovy a nakoniec vo finalnej verzii velky prd...Pripravte sa na marketing ako vo BF3 nemohli vyuzit plnu silu FB2 /ze vraj pc primarna hra hahaha/ a v BF4 to bude pravdaze uplne inak..

    Ak by som si nekupil limitku s B2K, tak nemam ani co hrat aj ked BF3 som oproti BF2 a 1942 nahral len 100 hodin, lebo zakladne mapy su jednoducho priserne a staticke..Platit za premium ci dlc im urcite nebudem, nabude, ked budu klamat cez marketing, nech rovno povedia, ze vsetky "novinky" bude platene dlc...Na vacsine serverov nemozem ani hrat a na popularnych musim cakat dokym sa napoji premium noob lebo ja ako uzivatel tej istej hry musim cakat, dokym sa na plny server dostane ten, kto zaplatil viac. cur.ci z EA *16*

    A ze podpora BF3 bude pokracovat aj nadalej, ale urcite, su tomu uz 2 roky a stale nedokazali opravit tie ich uzasne animacie a stale nemozem vacsinu casu preskocit znicene objekty ci strony na prvykrat, zabijanie nozom taktiez nefuguje poriadne, kazdy druhy pokus mi zostane noz v ruke a zabiju ma z dorazky *16* Hlavne, ze sa pocas PR kampane vo velkom nadavalo na CoD, Elite a Battlelog bude vzdy zadarmo so vsetkymi funkciami, ano EA... *16*
    • Slušně vytočenej a přesmajlíkovanej uherák. Ale co se týče BF3, má recht panáček, naprosto súhlasím - píše se to tak maďarsky správně?
      • Chapem, ze si na tebe nejaky nemec alebo rakusak vybil svoju zlost a postavil ta do rovnakej pozicie, do akej sa snazis klast mna, ale vazne, mna nevytocis a len sa tym strapnujes, reakciu, ktoru odomna tuzobne ocakavas, zo mna nedostanes. *9*
        • Já pořád nechápu, co se vám nelíbí na tom, že jste z Horních Uher, však za to se nemusíte stydět. A nebo jste skutečně takoví čobolský tanga, jak se vykládá?
          • Ja tiez nechapem, ze co sa vam nepaci na tom, ze z historickeho hladiska by Morava aj Sliezsko mali byt minimalne politicky autonomne ci nemali byt sucastou Ceskeho statu, ale taka je geopolitika..
            • Však, já to říkám furt, že Morava má mít za sousedy pouze Německo na západě, Rakousku na jihu, Polsko na Severu a Maďarsko na východě.
  • Chci boje v Číně, jinak naprostý nezájem. V BF2 se mi mapy z Číny a pak i z Ruska líbily nejvíce. Mapy v BF3 mě nudily.
  • Pro Battlefield 4 by prémiová služba měla být spuštěna v den vydání hry. Věta která mně docela pobavila. *1*
    • Čekám na den, kdy bude oznámený nový patch za poplatek :D Chcete opravit bugy, dejte kilo :D
  • Uz se to blizi. Az to vyjde a prestane se hrat BF3, utru slzu a odinstaluji Origin.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit