Přejít na výpis diskuzí
Úterní chvilka hudby s upoutávkami na Far Cry 4
14.10.2014 | Petr Poláček
45 příspěvků
-
Předpokládám , že máš průměrný IQ, takže by neměl být problém pochopit , že za a) na nových konzolích jedou skoro všechny hry ve 30 snímcích za sekundu
b) vývoj nových her stojí nyní 2x více a proto , je pro vyvojáře lepší hru uzamknout na 30 fps , než se snažit o 60fps na úkor detailů atd.
c) 30fps je pro singleplayer naprosto dostačující kvůli filmovému efektu v 60 fps by hra vypadal jako ''hra''
d) 60+fps je dobrý hlavně pro MP a ten není v FC alfa a omega. Takže pokud máš PC neměl by si mít problém , pokud máš konzoli , tak sklapni a buď rád , že ta hra vůbec jede v 30fps. PISSoárek -
Jasně. Pojď mi na 10 řádků povědět, jak mi vidíš do hlavy, jak si nad věcí, jak mi fotr koupil kompa, jak nemám holku a jak neznám významy slov. Argument nula, typický blábolpeasant. *15*
-
hhhh tak TOHLE je NEJ hláška gratuluju.... dostavas zlatou malinu za hlupaka tydne .p
-
PC hrac by se nikdy nesnizil k hrani na konzoli???? boze ty ses hustej. Mam pc od roku 97 rekneme ze jiz mam asi osme PC za tu dobu az do dneska a pred necelym rokem sem si koupil PS3 . Sem jeste stale clovek a nebo vetrelec kdyz jsem udelal tuto tebou opovrhovanou vec jako pcčkař ????
-
Copak se nebavi s? :p staci napsat ve slusnosti nazor a uz je tu 10 dlaždičů kterejch se tvuj nazor dotknul a zacnou se chovat jak .....zajimavy kolik sem se tu o sobe dozvedel veci, bavim se tu tim jako nikdy znas to potrefena husa se dycky ozve.
-
ano PC je nelepsi protoze ma DX11 a lepsi textury atd atd. ???? TAK tohle je teda super argument ... takze kdyz budu hrat hru z roku 96 nejakou klasiku tak sem ret... kdyz se mi libi vic nez dnesni 3D hry? Kdyz se mi libi ps3ka ackoli mam leta pc protoze u konzole odcenuji i jine veci nez grafiku tak sem ret...?? vy jste takovy dětičky hloupy, škoda mluvit
-
evidentne si nepochopil nic ses max onanista a fps hunter co mu fotr koupi comp za 50k aby tu mohl machrovat jak rozumi herni branzi? :)))) nenech se vysmat radsi si najdi holku a prestan resit kraviny protoze opravdu neni dulezity ani grafiak ani fps... ale to ty pochopis za 20 let nejdriv :p pro dalsiho vidlaka slovo dem.... bych nepouzival zrovna pokud nevis co to slovo znamena evidentne. Ve skutecnmosti tu vase 3D hru tu hrajete automatovou hru z roku 88 kde jste hejbali kurzorem a strileli blizici se smeti. tedka to ma jen lepsi textury apod. a davaj se tomu jmena jako Crysis .p preber si to jak chces :) Ja nejsem ten kdo se tu hada o fps jen k cemu ti jsou fps u spatny hry? k cemu ti jsou fps a textury kdyz hrajes jednoduchou hru u ktery nemusis premejslet ale to vetsian z vas stejen nedela .p
-
To je zase "plodná" diskuze. Mělo by se to celé smazat, protože je to ostuda..
-
Ne, FPS jsem nikdy nehrál, hrál jsem jen hry typu Mario *1* Řeknu jen to, že jako konzolista hraju hry pro zábavu, nepotřebuju mít hardcore k/d ratio, jako to potřebuje mít pc scéna. Takže pan triple x je mi u ..... že jsi rychlejší a přesnější, já si hry hraji podle svého a nepotřebuju, aby mi kdokoliv zdůrazňoval, že má většího pindíka, protože je pc super hráč, který vlastně při hraní ani neumírá, páč je strašně rychlej *1*
-
Jde o to ze pc je proste lepsi ja to muzu napsat protoze to je pravda, ty muzes zvanit co chces ale vypovida to jenom o tom ze reklama je ve vymyvani mozku vazne uspesna *1*
-
Nevim kdo je tu reta*d *2* ,ale ty jsi ocividne nikdy nehral fps
99% lidi bude mit rychlejsi a presnejsi reakce s 60 fps a krysou, jestli si trochu jednodusi a nestihas to tak to je jenom tvuj problem *1*
Hlavne nikdy nikde nerikejte ze konzole proste tech 60 nezvladne, o tom se ve slusne spolecnosti nemluvi *1* -
kluku ty jses bud uplne ratardovanej a nebo jenom strasne blbej,nevim co je horsi...
vis proc se na pc ten DX11 pouziva? protoze toho umi 10x tolik,co DX9, hry na PS3 vypadaj jak vyblity zeli,rozmazany textury ze nevis,jestli je to travnik nebo jenom hlina,vsechno je zubaty a jeste low polygonovy...retro je super,ale ne v roce 2014
a jestli povazujes za vyhodu,ze se na gamepadu musis otacet pomalu a hra je potom celkove cela pomala jak pro retardy,tak to gratuluju,staci ti opravdu malo... -
dirty peasants se vzdycky museji utesovat a vsechny okolo presvedcovat,ze konzole je nejlepsi, 30 fps a osekana grafika nevadi a gamepad je to nejlepsi,co kdy vzniklo,chudaci...
-
konzole je hlavne pro hlupaky neschopny oblushy pc...
-
v pohode ze hraje tak mozna console faggotum,ale pc hrac by se ke hrani na 25fps vazne nesnizil...
-
Zase další retard, kterej viděl ovladač jenom na obrázku, ale přesně ví, že se s ním špatně hraje *1* Tohle mě vždycky rozesměje
-
A tady ještě za názor na herní scenu, dostanu mínus? Dobře tedy.
-
No a to jsi ještě zapomněl zmínit, že když si hru předobjednáš, tak získáš i harpunu. HARPUNU !!! To prostě musíš mít!
-
A přitom se hraje úplně v pohodě.
-
30fps? no není hlavní to že hra snad pojede a nebude dělat psí kusy... tak se mi zdá že celá herní scéna si z hráčů začala dělat prdeel. Ostatně pro vývojáře jsou neříkám že pro všechny ale většina to tak má jen nutný odpad. EA to tak má a jiné. Filmovost je už přitažené za vlasy úplně. Vážně srovnání her a filmu
Abych jen nebědoval což je nadnesené hudba nic moc ale tak s tím se tak nějak počítá. Ted může začít hejtfest. Aha on už začal. Far cry 1 (Xboxové - Instincts/predator) jo to byly hry kde je ta doba ted v multiplatformních srágorách co se zkupují po milionech. *9* Je mi tak nějak smutno no.