Přejít na výpis diskuzí
Úvodní filmeček z World of Warcraft: Cataclysm
18.10.2010 | levis
104 příspěvků
-
Ano je pravda, ze end game encountery nejsou nejjednoduzsi, a vetsinou ti lidi co rvou jak je to jednoduchy, tak pak chcipali na Kel'Thuzadovi na stupidni void zonu, protoze cumej na DPS meter a ne co se okolo nich deje...
-
no vzdyt se to chysta a mozna se uz toci... viz. "World of Warcraft" na imdb.com
-
Tak ono se to na free serverech da hrat (ruzne kvalitne) zadarmo, nicmene napadat tady nekoho slovy ze je hlouvy jen proto, ze hraje nejakou hru, je hloupe samo osobe... promin, ale to byl opravdu velmi hloupy komentar...
-
Necro a ostatni:
Dyt je to masovka, cilem je udrzet masu platicich lidi, prosta jednoducha a velmi chytre vymyslena komerce. Ano za justice pointy si ted daleko snaz nakoupis zakladni T10tku ale na tokeny na vylepenou verzi si musis zajit na hardmody tak jaka jako zmena? Tos prece musel i pred tim...
Jinak co se ostatniho tyce, taky mi vadi zjednoduseni talentu apod, ale na druhou stranu si rozhodne nemyslil ze se blizzard snazi tu hru nejak moc zjednodusovat, vzdyt end-game bossove na HM jsou tezko zabitelny doted, rozhodne to neni zadna sranda. Snad krome silenyho boostu ele shamana (coz nechapu, snad to do 4.0.3 bude zmeneny) mi rizhodne nepripada ze by neco co se tyce hrani jednotlivych charakteru zjednodusili (jo mozna rozsviceni abilit ktere je v dany okamzik dobre pouzit - ok s tim se sziju), holt healer ani tank uz nemuzou mackaj jen dve tlacitka aby vyhealovali celej raid/aoe tankovali 10 mobu a proto je "je ta hra na nic a nebudu ji hrat" (...protoze na to proste nemam skill..) :) Ano ted se u tankovani healovani i dmgovani bude muset vic premyslet aby se maximalizova dana dovednost, to nekdo holt nezvlada a osiva se zjednodusovanim (pro vylouceni pochybnosti tim nechci rict ze nic nezjednodusili to ne, ale jednotlivy rotace to urcite nejsou). Nehlede na to ze podobne zmeny byly s kazdym datace, tento nevyjimaje. To ze ziskat T10/11 je/bude daleko snazsi nez ziskat T2, kktera mela v podstate bohusovy jediny stat neni rozhodujici. Rozhodujici je jen to ze ten kdo bude chti zdolat nejtezsi encountery ve hre bude muset 100% ovladat svou postavu, mid prislusnou dovednost (coz s namitanymi zmenami rotaci nebude jednoducha zalezitost) a odmenou mu budou BiS itemy, na ktere se hnedtak nekdo nedostane...
Hraju wow, pac me to bavi, nektere zmeny prijimam s pozitivnim, nektere s negativnim hodnocenim, a budu hrat i Cata a vitam ji jako prijemnou zmenu... Beta a jeji svet a system se mi opravdu libi, hlavne luxusni azurova plaz v Tanarisu.. :)) -
To je jen Tvuj subjektivni nazor... Kazdopadne je to velmi efektivni stroj na vydelavani ;)
-
To nebyl Lich King, ale King Menethil (Arthasuv otec).
-
souhlasim.. Blizzard se sice snazi udelat wow dost tezky i pro HC hrace, jenze k cemu to je, kdyz si HC hrac chodi pul roku pro equip aby mohl dat na HC mod posledniho bosse tohodle a tamhletoho raidu, kdyz pak blizzard vyda patch, kde obycejni farmari a badgeboyove nakoupej behem tejdne ten samej EQ? Zlaty TBC v tomhle, kde jsi az do Black Templu musel chodit raid po raidu a sbirat equip postupne a dokud si nemel EQ z SSC tak si v Mount Hyjalu nemel sanci uspet... zacalo se to srat az se Sunwell Plateu kde zacali badge a lidi co nachodili par instanci nabrali equip pomalu lepsi jak z Black Templu...
-
Jak to tady pročítám, tak mi nějak není jasný, odkud se teda bere těch 12 (?) mega předplatitelů *1* *1*
-
:/ sklamání ....základní verze, wotlk a bc mají lepší intra ...škoda...
-
V tomto článku na oficiálním czech wow portálu jeden šikovný redaktor sepsal tento článek.
http://wow.herniweb.cz/clanky/pocatky-world-of-warcraft/1/ -
tezkej epic fail, kdybys hral betu, tak bys vedel ze tohle je stormwind a ze tam kde Deathwing dosedl sou stale videt jeho otisky noh
-
já ti nevím ale wowko se rok od roku zjednoduššuje, zlaté hraní na začátku :) proto u mě osobně hra jen klesá a klesá a čekám až vyjde pořádná náhrada, hraju tam spíš ze setrvačnosti a proto, že tam jsou kamarádi, ne proto, že by mě to táhlo
nechtějí hru udělat na jeden button, jen chtějí, aby to hráli děti ne od dvanácti, ale už od osmi let -
No na GW2 se těším také hrozně moc, o jedničku jsem přišel, ale každopádně mě to víc láká než wowko, to je pro mě už spíš jen takový žrout času když už není co by :)
-
Intro W3 je hodně chabé, nevím, co na něm vidíš. Podívej se na Tekkenu 3, MGS, Max Payne, Final Fantasy, Resident Evily, Silent Hilly...i Rainbow Six mělo lepší intro, než-li W3 - navíc většina z nich vyšla před, či kolem roku 2000, což je ještě dříve, než-li W3... Pokud by si chtěl novější videa, tak jsem to psal již výše a například ten WH Battlemarch, Guild Wars či Halo Wars je kvalitou úplně někde jinde než-li WoW či Starcraft.
Jako promiň, ale z těch pár knih (kolem 30 Warcraft a kolem 15 Starcraft) opravdu nezpracují svět tak, jak bych očekával...
Samozřejmě, že nejde o videa, ale ani ty hry nejsou dobré. Dotu nemůžeš považovat za hru, jelikož je to komunitní práce... Navíc ne každý hraje MP, já osobně ho moc nehraji, raději si zahraji kvalitní SP kampaň, což mi Warcraft ani Starcraft nenabízí. -
Dostat se na max level ve WOWu (ať už je dneska jakýkoli) není žádná dlouhodobá záležitost a všichni 'wowkaři', které osobně znám, tvrdí jedno: WOW začíná až v end-game fázi. Všechno předtím je jen taková přípravka, aby si to člověk osahal.
A o té jednoduchosti, to už jsem psal. V přirovnání se stejně starými MMO je WoW dost jednoduchý.
Nechtěl by někdo udělat menší seznam, co se změnilo od prapůvodní verze? Kromě nových ras, class a míst. -
jo jinak tim kecem "tohle musite videt i kdyz wowko nehrajete" jste u me docela klesli. musim si jedine myslet, ze jde o reklamu pro wizzard. jinak nechapu ten hype. je to video O NICEM...
-
nuda. jsem zaujaty, jo...
-
Pravda.
-
Ach jo lidi, vetsina z vas je vedle jak tak jedle.
Ano, mount je od lvlu 20
Ano, vetsina klicovych talentu uz jsou dnes od lvlu 10 (feral - mangle,arcane - arcane barrage,survival - explosive shot)
Ano, questy davaji vice XP
Ale zkuste hadat proc to Blizzard dela?
Neni to, protoze LOLOMG WE WANTZ TO MAKE'DIZ GAME ONE-BUTTON FUN.
Ted si polozte otazku... kolikrat jste si rekli, proc neni crusader strike hned na zacatku? proc ma mage tak maly mana regen a musi furt sedet na prdeli a chlastat pro manu do lvlu 80? To je kvuli tomu aby ta hra zacala ty lidi bavit a neodrazovala je od hrani, kazdopadne to neni jednotlacitkova hra na mezernik jak tu 90% z vas pise. Blizzard chce aby ta zabava byla mozna na vsech levelech, a ne az nekdy na 80 (85). Tak se prosim zamyslete co pisete, a uznejte, ze napriklad Ulduar Hardmody pritom kdyz vysel (asi jeden a pul roku zpet) byly takrka neudelatelne a kazdy byl rad kdyz ty bosse pokoril na normal po 10 wipech.
Proc si myslite ze blizzard dela hardmody? Chce proste at si hru muzou zahrat jak Casual gameri - Normal mode + zrychlene levelovani (cti prilezitostni hraci), tak i Hardcore gameri - Hardmode (cti zavislaci). Tak to prosim pochopte. -
POpravdě, mě se nejvíce líbilo videjko z Wotlk. Arthase miluju a ten hlas který k němu promlouvá (Lich King) je naprosto úžasný.
Tohle videjko je sice o něco slabší, ale také si myslím, že je super. Efekty vody valící se přes "Tisíc nudlí", ohnivá spoušť za DW, prostě super.
Když to vezmu, máš pravdu. Ve videu k BC byly záběry na BE mága a Drae Pala. Tady v tom videu jde spíš o to, že se v Cata bude odehrávat souboj živlů (proto ta příbojová vlna, oheň, propadající se země).