Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prave ze to az tak o nicem nebude, ted v mezicase to samozrejme pusobi hrozne nedodelanym dojmem, jako vzdy tesne pred datadiskem, ale az to vyjde, dostane to ten pravej smrnc... doufam ze se dodrzi jak Blizzard slibuje, navrat vic k Vanille a odstup od mainstreamu...

Jinak jsem si vsiml dost velkyho zjednoduseni hratelnosti, coz je urcite dobry pro novacky, doufam ze tim padem pritvrdi obtiznost contentova
  • Mno Zajimavy Trailer.ALe souhlasim ze ten prvni byl nej :) ale stejne Cataslysm hrat nebudu,po tech zmenach co tedka udelali uz je to fakt o nicem
  • ctes mi z duse kamarade, prvni dva filmecky byly jednoznacne nejlepsi a z obou bylo takovy to mrazeni v zadech a pocit vyjimecnosti... u WOTLK uz tenhle WOW efekt najednou nebyl, a tohle jsem teda zatim videl jen v praci, sekalo se mi to a jeste jen se snizenym zvukem, az dorazim domu pustim to poradne naplno se zvukem, ale obavam se ze to porad nebude ono... chybi tam takovej ten akcni pohled na hracovsky postavy... YOU ARE NOT PREPARED!!!
  • Priznam se, ze za nejlepsi povazuju porad jeste filmecek k puvodnimu wowku. Mel takovej poetickej smrnc. Druhej v poradi je urcite k TBC, protoze je jsou tam moc pekny souboje. Tenhle bude treti a posledni je filmecek k Lichovi, mam porad dojem, ze v nem neco chybi. *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit