Přejít na výpis diskuzí
Úvodní filmeček z World of Warcraft: Cataclysm
18.10.2010 | levis
104 příspěvků
-
"Tohle se vám bude líbit, i když WoWko nehrajete!"
Pochybuju. Absolutně ničím mě to nezaujalo (většina videa jsou nudné záběry na přibíjení brnění s prostřihy ve kterých se vůbec nevyznám, možná tak ten vzlet draka se povedl) a jakožto neznalec wowka ani nevím o co tam jde -
pěkný video ale wow už je nudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
Jo, já taky ne. Pixar má pořád co nabídnout! Ha.
-
naše guilda už tohohle bosse zdolala
-
S poslední větou nesouhlasím.
-
Nuda. Nápaditost vWoW a TBC spláchl Blizzard do záchodu. Podobně, jako v SC2, je video o ničem, hrdinové tam nejsou a ani to nechytne za srdce (hudba, monolog) jako v případě WotLK. WoW jsem sice přestal hrát před WotLK (raidy pro 10 LIDÍ už je opravdu moc) a jak tak koukám, tak jsem udělal dobře. Blizzard, podobně jako Pixar ve světě filmu, se už dávno vyčerpal.
-
2. Cataclysm (...mohli to udelat delsi)
Prave toto mi prislo trochu zvlastne lebo ked si pozres Azeroth na Cata je tam vela trhlin a tier ako keby tamade on preletel.... Ja este verim v tom ze na Blizzcome, ktory bude teraz cez vikend ukazu toto intro ale v dlhsej podobe :).... Lebo tie casti sveta ktore ukazali v tomto mi prisli ako vystrihnute a vela veci mi tam chyba s Azerothu. Uvidime do 7.12. sa toho moze vela zmenit a prekvapit :). -
Od toho přeci beta je, vždyť to ještě není poslední verze, stejně ještě budou muset počkat na live verzi aby se to dodělalo, jestli si pamatujete na to jak to začalo s wotlkem, bylo jedno co jsi hlavně, že jsi paladin nebo DK, všechno ostatní bylo v PVP mrtvy. Oni to nějak vybalancujou. Taky mám betu, byl jsem uchvácen příběhy v jednotlivých lokacích, ale já jsem spíš zvědavej na levelování guildy, rewardy atd. Což moc ještě v betě nefunguje nebo to má velké bugy. Každopádně cítím s tebou 3 lvl85 tak to nuda je :D já jsem skoncil na 84 a radči si leveluju malý levely na live serveru.
-
To video neni špatné, stále si drží vysokou úrověn detailů. Ale je pravda, že to nějak nemá to typické kouzlo. Co mě naopak zaráží je patch, který se dostal nyní i na live servry. Hraju za paladina a to, co s ním provedli, mi naprosto vyrazilo dech, tohle je hrůza, to už snad není ani paladin. Byl jsem hodně zklamán vším tím zjednodušením a mám stále větší nechuť pokračovat s wow, po vydaní datadisku. Už teď se loguju jen z povinnosti k raidům. Raději vyčkám na to, jaký bude mít datadisk ohlas u hráčů. Bohužel si člověk uvědomí, že dnešní podoba hry se točí pouze kolem raidů, prakticky totiž už o nic jiného ve hře nejde. Moc bych si přál, aby se vše vrátilo do starých kolejí, ale tomu věří už jen asi málokdo. Pro mně už navždy implementování Badge of Justice bude událost, od které šlo wow do kopru, nemluvě o všech těch boss nerfech.
-
To nebyl názor, ale zesměšněný fakt. WoW mohl být za tu dobu už komplexní MMO se -spoustou- možností, i když ten původní model horda/aliance na to není zrovna ideální. Když se dnes podívám na Lineage, který jsem dřív hrál, tak to už bych skoro nepoznal.
Myslím, že WoW chce udělat hru, u které se pokud možno moc nemusí myslet, ale tak, aby to nebylo vidět. To nemyšlení.
Když ty změny WoWu porovnám s těmi, které má EVE Online (o rok a půl starší hra), tak mě napadá, že Blizzard ví, jak si vydělat. -
Filmecky ma blizz paradni to se musi nechat...ovsem ve hre uz to je neco jineho... po dohrani 3 charakteru na beta realmu na 85 a nasledne hrani na lvlu 85 jsem se rozhodl nekupovat cata pac to nebude nic moc, je to proste uz nuda. Nic poradnyho tam neni, vse je az prehnane lehky a pvp zkazili totalne...
-
souhlasim horsi jak wotlk to uz bejt nemuze a ten patch je proste bez datadisku neuplnej a nudnej. urcite si datadisk alespon vyzkousim *5*
-
co clovek to nazor, neberu ti tvuj, myslim ze se shodnem ze WOTLK byl strasne zjednodusenej... podle me tak, ze hur uz byt nemuze..
-
Blizzard slibuje návrat ke kořenům? Tím myslí, že to zjednoduší až do fáze, kdy pro ovládání celé hry bude stačit jedno tlačítko (mezerník, aby to nebylo moc těžké se trefit) a na pozadí hry se bude odehrávat něco hrozně složitého, čímž se budou chlubit. Tím získají spousty dalších subscriberů, protože každý chce hrát hru, která je vlastně uvnitř strašně složitá...
No nic, WoW má svojí cílovou skupinu. Škoda, že ty videa už jim moc nejdou. -
Blizzard ma jedny z nejlepsich animaci z herniho prumyslu.
Jestli je tohle finalni verze tak bych hodnotil WoW intra takto:
1. WotLK (dej)
2. Cataclysm (dej. Zda se mi to uspechane - mohli to udelat delsi)
3. Vanilla (hudba)
4. TBC (podobne jako vanilla, ale slabsi hudba + Illidan je suchar) -
neřikam že blizzard dělá špatný videa, ale tohle je normal, nic epic
-
Neni to spatny ,ale neco tomu chybi ? ve srovnani wotlk byl teda o tridu lepsi a hudba co dela polovinu filmu,videa atd je v tomo intru absloutne o nicem .
-
Mě se naopak nejvíce líbilo intro k Lichovi, to mělo alespoň nějaký děj. Tohle je druhé v pořadí.
-
Pěkný.
-
Přesně tak, ale na druhou stranu Blizzard zase nezklamal a udělal super video