Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mechwarrior_bw
    vyzerá to výborne, v úvode som mal pocit, že sa pozerám na Mirrors edge 2 :) i tie súboje na blízko su mi dosť známe :) no a k tomu ešte moja oblúbená Beretta 92. Hlavný hrdina vyzerá sympaticky, žiaden svalovec ale ani žiaden "model" či twilight gay :) takže ako celok to na mňa pôsobý mimoriadne pozitívne.
  • H4wk@tiscali.cz: A ty si myslíš jak se bojuje v realné moderní válce.. Že Tak tam všichni naběhnou a postřílejí teroristy jako v BF. NE.. taky kempi a čihají na nepřítele a bojuje se takticky a pravě ten pocit reálnosti má navodit Arma a hry tomu podobné. Tak prostě přestan mlet, že má BF3 co dočinění s realitou.
    • vole co kecáš vole normálně tam rushnou, snipa s awp tam ceka vzadu, blam blam a je to, ted jsi mel videt jak rushnuli kadafiho, on kempil a doplatil na to, takova je realita, kdo kempi umre
      • Dont feed trolls. First law of internet.
    • H4wk
      Hraj si co len chces, ak chcem 'real' tak idem zahrat paintball alebo lepsie airsoft a nie nejaku ARMU alebo RO kde je to sami kemper, tam nejde absolutne o ziadnu taktickost, to ste fakt taki naivni...
      • Hairy_Ass
        A v CoDhrách jako jde o nějakou taktiku? Ptám se, protože podle tebe v RO a Armě o taktiku nejde. *8*
        • H4wk
          Preco porovnavas CoD a BF ?
          V CoD NIKDY neslo o ziadnu taktiku (Hlavne kvoli malo moznostiam) zato v BF jednoznacne ano..
          • Hairy_Ass
            Takže v BF/CoDhrách (abys byl spokojený) o taktiku jde, ale v RO a jí podobným ne? *15*
            • Hairy_Ass
              Hawk: Je vidět, že jsi RO pořádně nehrál.... *2*
            • H4wk
              neviem preco znova spominas tie prepadaky RO a podobne ?
              Nie, nejde tam o taktiku, pretoze staci sa pekne zakempit = VICTORY
      • Mars50
        Pokud hraješ public game,je jasné,že tam žádnou taktiku nehledej,protože se tam ani žádná nenachází.Když chceš taktiku musíš vždy hrát alespon v týmu.No a v Airsoftu je to hodně o kempení taktéž,z čehož vyplývá že si moc nepomůžeš.
        • Mechwarrior_bw
          predbehol si ma, súhlas ... navyše airsoft i paintball sú close-combat športy a nedovolujú takú mieru taktizovania ako napríklad práve v Arme, lenže k tomu musí hráč byť v skúsenom a organizovanom týme ktorí vedia čo robia a nie hrať s 10ročnými deckami z Floridy.
          • Mars50
            Arma je dobrá hlavně v možné míře různorodosti misí a to díky vestavěnému editoru,někdo udělá misi,dejme tomu že v rámci klanu či skupiny,tuhle misi potom klan bude hrát a snažit se ji splnit a je mnoho způsobů jak to udělat,ale povede se to jen tehdy ,když se tým dokáže dohodnou a dobře zorganizovat na nějaké té taktice a to je právě hlávní plus army.Airsoft například.(nevím jak je na tom paintball,nehrál jsem)tak je také samozřejmě založen na spulupráci,avšak dost výraznou vadou je dostřel zbraní,který míru taktizování dost razantně snižuje a také fakt,že člověk prostě nechce dostat do kebule a nebude se mu tudíž chtíti výlezt ze svého úkrytu.
      • Zjevně so nepochopil vůbec nic. Paule vysvětlíš mu to? *1* ja už na to nemám sílu. *1*
        • H4wk
          Toz to zjavne ty si nepochopil ako to myslim ja.
          Ak si chcem zahrat, tak si chcem zahrat a nie cakat 5 minut na mieste a kempit, lebo v niektorom okne je dalsi kemper a neprejdes cez ulicu... ak chcem 'real' kde sa bojis vystrcit hlavu tak si zahram Paintball alebo Airsoft, ak si chcem zahrat s ludmi v squade/klane, odreagovat sa, zahram si BF3... jednoduche.
          Hry ktore sa hraju na realnost su pre mna odpisane, nedokazu ma zabavit na dlhsie ako par minut (A dost ludi taktiez, kedze maju strasne male pocty online servrov a hracov), pretoze ak mas dobry spot si kral mapy a nie ja to nemam z recenzii a nazorov ostatnych uzivatelov ako vy, ja to mam z vlastnej skusenosti.
          Dalej sa myslim nema zmysel bavit, vsetko pisem len moj nazor a co ja osobne hram, nevnucujem vam moj nazor takze netusim preco sa vy mna snazite presvedcit o opaku.
          Ale je to proste fakt.
          • Jako sorry, ale že tu nikomu nič nevnucuješ, to je kravina, pretože tu krížom cez všetky diskusie vykrikuješ svoje názory na jednotlivé hry, až sa steba stala taká miestna EA figúrka...

Ale inak sa tu hádate o blbstiach, každý sme iný, niekto má rád "odpočinkové" arkády (neni to myslené negatívne), pri ktorých sa najlepšie zabaví, niekomu to ale nestačí a potrebuje väčšiu výzvu (sťažené podmienky) a tak volí hardcore fps... Ale húkať tu do ostatných svoje názory o tom, aké sú tie "druhé" hry blbé, to je vážne detinské.
            • A sorry za chyby, čo-to som už vypil *3*
      • Prial by som ti vyskúšať si vyskúšať si RO v nejakom klane (nie nejaké 13-ročné deti), by si sa tam pos.ral... Resp. ani by si nevydržal do konca *3*
      • *1*
    • Paulcz
      hlavně nechápu co tam píše o reflexech nebo o tom, že hru někdo umí hrát, tyto hry mají "kolizní" polygony 3x větší než postavička, aby se každý pako trefilo a mapy kde se nedá zabloudit ani se zavřenýma očima :)
  • neni to remake hry Blood 2 The Chosen? - nebo jak se to pise *1*
  • jindra.veliky
    nema to byt spis akcni adventura kdyz vidim ten styl - postava sama jde a ja musim jen zmacknout tlacitko. jinak borec mel fakt stesti ze zrovna kdyz skakal do vlaku tak si vsichni terroristi dopravaj 20 minut spanku *1*
    • H4wku s RO nemáš pravdu... tam kempují jen snipeři, ostatní běhaj jak pominutí, tam jsou ty reflexy a skill zrovna potřeba!. Málo si tu hru hrál. *3*
    • hrozne me vzrusuje tvoje fotka :-*
    • "Ty voe" Ty už dostáváš mínuska z pryncipu ani nemusíš nic psát a už ho máš *15* *1*
      • fallout
        komu to říkáš... Mínuskovi... eh... teda Jindrovi??
        • Chudák trol malý zrzavý. On se tak snaží aby se dostavil alespoň na inteligenci delfína skákavého, ale stále selhává. Jednou si trol, pořád jsi trol.
    • Zrzku však to taky je akční arkáda. Tady jsou snad takové naivky, kteří si doopravdy myslí, že to je ztvárnění realistické války?
      • jindra.veliky
        moje chyba. myslel jsem adventura protoze mi to pripomelo ten novy Tomb Raider neo ten konzovej Uncharted *3*
        • mas asi hodne kamaradu tu jak koukam na tvoje hodnoceni
        • Mne to trošičku prípomína Moorhuthn *4*
      • H4wk
        Nepotrebujes simulator, aby si zazil pocit realnosti.
        Zazil pocit boja, ze si sucastou teamu v MP na TS, ze to nie je len nezmyselna strielacka...

Ak si to fakt myslis tak ta lutujem. Vela zabavy v zivote asi nemas
        • Ešte nám tu začni rozprávať, že BF je o skille ty fanboy *7*
          • To si jako myslíš,že k BF nepotřebuješ ani trochu skill jo?Myslím samozřejmě v MP
        • Ja spíš lituju tebe. Protože ve hře ve které běháš z krytu do krytu z napul červenou obrazovkou realný pocit nezažiješ. Od toho je tu Arma.
          • A zábavy mám dost. Když si si chci zadtřílet dám BF když chci něco realnějšího dám si Armu. Jak jednoduché že?
            • Hairy_Ass
              Hawk: Jestli to znamená, že tam hráči neběhají jako magoři, tak ano, není to o skillu a reflexech. *15*
            • Mars50
              Záleží na stylu hráče,to co on preferuje,pokud chce někdo arkádu at si dá Bf,Cod atd ale někdo raději něco více realistického tak at si dá Armu,Ro apod. ,pokud chce v nějaké této hře uspět musí mít určitý skill,reflexy a postřeh bez toho se ani v jedné z her neobejdeš.
            • Jazz
              @H4wk:
              Nech je hrát ty super duper realistický bomby a my dáme Battlefielda.
            • H4wk
              Hry ako arma a RO su len o kempeni nie o skille/reflexoch
      • Divil by ses,kolik fanousku cod a nebo bf si to o techto hrach doopravdy mysli. *3*
        • Tak v tom případě to budou spíš causal hráči.
  • MishKonn
    Tak sakra, kde to vázně s tím Launch trailerem? Neflákejte se!
  • Proč se pořád přete o to co je lepší nebo horší? :D Přijde mi to směšné.Ale směju se rád :D tak co.

Na ten rambostyl co tady píšete...tak do vás nutí hrát na easy?Většina těch videí a ukázek kde je SP.Je hráno v lehčích obtížnostech.Aby lidem ukázali,jaká je hra.Myslím,že kdyby si dal v ukázce nějaký Hardcore nebo co tam bude za obtížnost.Tak by video bylo oničem.

Jdu jdu jdu...zastřelím 2 nepřátelé.A sakra umřel jsem,tak load... a znova...jo teď jsem zabil 5maníků páni.Sakra granát "hm tak zase load". To by jste zase nadávali na to,že je to video oničem :D.
    Games.tiscali komentáře jsou poslední dobou hodně zábavné :D.Snad nikde jinde se takhle nepobavím jako tady.A to pročítám dost podobných herních serverů.Tady to nemá chybu :D a člověk se alespoň pobaví
    • No... když jsem hrál MW2 na nejvyšší obtížnost, tak mě zase spíš štvalo, že nepřátelé cheatujou :D... vykropí do tebe půl zásobníku a neminou ani jednou... já po nich vystřelím a než padnu tak 4 z 5 střel jsou mimo jak to kope... každopádně je to pořád snadná a krátká hra... nevím, ale BFBC2 se mi i v singlu líbil víc *4*. Leč počkám až BF3 lehce zlevní :) MW3 neplánuji
    • Jestli povazujes herni styl ala cod,kde nepratele tupe nabihaj pod hlaven hraci jako tupe slepice, za zabavny,tak prosim.
      Ne kazdemu se ale takovy herni styl libi a obtiznost na tom nic nezmeni.Tam jde o samotne zpracovani a ne o obtiznost.Tu si nastavi kazdy podle potreby.
      Kdyz si chcu postrilet stovky nepratel za minutu,tak si radsi pustim serious sama. *3*
      • Ty jsi mne nepochopil.Tohle je prostě a jen střílečka.Nic víc.Nemyslel jsem to tak,že mám rád,když na mě vybíhaj odnikuj nepřátelé a dokud nedojdu na jejich spawn,tak tam budou pořád :D .Ale prostě nic extra v SP jak u BF,tak u CoD nečekám.Je to prostě jen o tom projít hru možná si užít cutscény,skripty a trochu ten příběh.A mít pocit "Jo zachránil jsem svět před nukleární hrozbou".
        Když naopak budu chtít pořádný příběh,tak si zahraju RPG přeci.
  • Libovice z prenadhernic
  • OZNÁMENÍ: Pro některé jedince je povinnost vytáhnout před spuštěním videa kapesníky ať si to nepostříkáte monitory.
    • Ja na predcasnou ejakulaci netrpim ale az to cele zacne... - http://www.youtube.com/watch?v=sXasCjUTNpE
    • H4wk
      neskoro
  • jakto ze tu nemate launch trailer? zase levis?
  • Né každýho baví hrát ARMA kde člověk leží půlhodiny v trávě a pak chcípne. Já u ARMY usnul CoD a B3 jsou mnohem lepší a adrenalinovější.
    PS netroluju jen říkám svůj názor na rambostyl stejně jako vy říkáte svůj
    • Arma je simulálor, kdežto Cod a BF jsou arkády. Srovnávaš nesrovnatelné.
      • kde kdo to srovnává tak co

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit