Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mas uplnou pravdu, vsichni teply hrajou CoD, tak to ma bejt , je to nase
    ruzovucka gameska,
    Miluji Vas chalani *14*
    • blahorodie
      od 26.10.2011 - server - Battlefield 3 : MORDOR SK CZ mixed *16* *16*
      • uz nechceme dalsi bobici.cz dekujeme odejdete
      • nechcete s tou reklamou už jít do prd*le bobíci:)?
        • Blahorodie a Bobík?? Z téhle představy nebudu rok spát *1*
  • Ja v tom proste vidim CoD. Nejak mi unika proc si kazdej fanousek BF hraje na to, ze tato jejich hra je mnohem lepsi a realistictejsi (nebo co vsechno), kdyz je pritom z velke vetsiny napodobenina uspesnejsi konkurence...
    • Pro mnohe dnesni hrace je audiovizualni zpracovani na prvnim miste a BF3 je v tomto ohledu oproti COD napred (zvlaste audio). Druha soucast hry, tedy multiplayer, je naopak v BF3 uplne jiny. Mnohem vic klade duraz na taktiku a tymovou hru, jsou tam vozidla, obrovske mapy, apod. V tomhle je BF3 mnohem dospelejsi a to je take pro mnohe synonimum pro 'lepsi'. Me vsak BF3 velmi pravdepodobne mine uplne kvuli HW narokum a take proto, ze me takovy typ hry v posledni dobe vubec nezajima (jdu do Tintina :-)).

Co se tyce te ukazky tak to je neco otresneho. A QTE?! Radsi no comment.
      • Rozdil hratelnosti mp byl kdysi CoD1/2 vs BF2. Ale tentokrat je to velmi podobne, nebyt vozidel tak uplne totozne. Tim nerikam ze je to spatne, jen me prijde usmevne ze si to fanousci BF nechteji priznat.
        • Ja si nic priznavat nemusim, nejsem fanouskem ani jedne z techto her i kdyz prvni Modern Warfare a Battlefield 2 mam docela rad. Soucasne COD vs. BF3 boj hodnotim na zaklade zkusenosti s Bad Company 2 betou a Black Ops free weekend a prisel mi tam znatelny rozdil. V Bad Company se naprosto odlisne chovaji zbrane a silene behani sem a tam jako v COD uspech neslavi zadny. A krom toho ty vozidla no. Kazdopadne obe hry jsou zkonzolovatele a na klavesnici i pres dobrou odezvu a vsechno se nedostavuje dobry pocit ze hry.
        • Presne tak.Navic prvni 2-3 dily cod a prvni dily BF plus datadisky byly kvalitni hry a kazda si sla svou vlastni cestou.
          Ted si jsou ty hry podobne vice,nez je zdravo.
      • Ja ti nevim,ale ta takticka stranka v MP mi prijde oproti drivejsim dilum spise na oko.A ten priklon v vice freneticke akci je bohuzel znat i v tom MP.Uz jen vyberem map a nekterym prvkum,ktere tu radsi ani beudu zminovat,nebo me mistni fanatici ukamenuji.
        • Prosim vysvetli co znamena takticka stranka na oko to by me teda fakt moc zajimalo...
          • že tam ve skutečnosti budeš huntit body sólo ála cod :).
            • Aha mno kazdej at si hraje jak chce, ja preferuju hru v tymu.
    • Tak prece sklani fanousci BF nikdy nepriznaji,ze ta jejich VYVOLENA hra kopiruje komercne uspesnejsi konkurenci.
      Bohuzel si neuvedomuji,ze to je presne to ,o co se karavataci v EA snazi-a to pretahnout konkurenci jejich komunitu a sesadit cod tak z komerniho trunu.A jak jinak toho dosahnout,nez tim,ze udelaji podobnou hru,ktera sazi na stejne prvky a pridat tomu nejakou hodnotu navic.V tomto pripade je to hlavne MNOHEM lepsi audiovizualni zpracovani.
      Nejhorsi na tom ale je,ze ea kopiruje hru,ktera svuj potencial uz davno vycerpala a tragicky jen preslapuje na miste.
      • Ja teda samozrejme singlu az tak zarnou budoucnost nevestim i kdyz trailer vypada poutave ale napadlo te vubec pripustit ze ac kopie tak by BF nemusel uplne prekracovat na tom stejnem miste co CoD? Treba bude praslapovat alespon malicko dal (minimalne co se pouziti bojove techniky a moznosti Frostbite enginu tyce).
        • No v podstate to co zminujes je to,o cem jsem psal.Ze udelali podobnou hru,ktera stavi na podobych principech,jen k tomu nabidnou nektere prvky jako bonus,aby meli neco vic,nez konkurence.
          A to neco navic tu je v podobne audiovizualniho zpracovani,vozidla,interaktivita prostredi apod.
          Ale principialne je ten SP to samy v blede modrym.Stavi na stejnych vecech.Coz je ovsem pochopitelne,kdyz chcou zaujmout fanousky konkurence.
          • zaraza ma, ze pokazde spominas SP, SP, SP, pochybujem ze viac ako 2% kupcov to kupuje kvoli SP... a mp kopiruje COD v com, vo vozidlach? nie. v inovacii zbrani? mozno, ale napriklad pridali roznozku ktora funguje perfektne (sudim z bety), taktiez uzasne prostredie, engine a hlavne plynula hratelnost.
            Narozdiel COD, 3. krat TO ISTE, minimalna inovacia, prehnana cena za nic, mam BC2, ale aj MW2 ale urcite sa v blizkej buducnosti nechystam na MW3 (mozno ked bude Steam zlava 20€ ako bolo MW2).
            Porovnavate macku a psa. Maju 4 nohy chvosti, srst ale macku si so psom nepomylis.
          • Tak v tom pripade jsme se shodli. Jestli je to dobre nebo ne nakonec ukaze jen az tohle cely silenstvi vypukne naplno... :D
    • ten prvy level je rovnako retardovany gameplay jak cod, rambostrielacka, quicktime kokotiny, bloody screen a cakanie za rohom na autoheal. v com je toto ine ? neni to aspon recyklovane 3. dokola, a ma to engine na ktory je radost pozerat, na rozdiel od archaickeho cod. podla mna su obe rovnako tupe co sa gameplayu tyka, toto ale aspon vyzera krasne
  • launch trailer ste kde zabudli tiscali ?
  • No jo a je to tady, superman s pistolkou vymlátí všechny teroristy solo bez zranění (COD efekt)... Tuhle hru vezmu jen kvůli MP...
    • Jazz
      Ne, nechá se zastřelit sotva vysolí 2 náboje...
      Fakt sůpr čůpr hra by to byla.
      • Ono by bohate stacilo,kdyby tam hrac nezaskakoval terminatora.Nikdo nerika,ze to ma byt dalsi arma.
        • arma bez bugů by bodla:).. Ale tohle se musí prodat po milionech, takže nepřichází v úvahu:)
          • No jak zname DICE,tak tohle se bez bugu taky neobejde.Ale jinak souhlas *3* .
  • Uz jsou s tim BF3 trapny, denne je tu o nem neco, takhle to lidi spis odradi nez navnadi.
    • odradi??? vychadza to za tyzden takze skor nabudi... :D + predobjednanie = DLC Return To Karkatzan (BF2 rekame mapy) takze ja v tom vidim skor + nez -
    • To nevis,ze sklani fanousky nelze odradit? *1*
  • proc se tenhle clanek neschova, kdyz mam stranku filtrovanou na PC?
  • JohnyTheZik
    http://www.youtube.com/watch?v=Q7GVSx7yMaA .. totalni bomba
    • Vypadá to jako trailer na nějaký film *4* Těšim se
    • To vazne nejsou schopni prijit s nejakou originalnejsi zapletkou nez teroristama a nuklearni hrozbou?Tenhle scenar tu byl uz hodnekrat v podobe call of duty.
      • Mayuri12
        Jistě proč nevymyslí něco originálního já nevim třeba že rusové zaůtočily na ameriku.
      • JohnyTheZik
        Naopak prave ten terorista vytyka amikum, ze jim zabijej lidi, ale stejne jsou za teroristy oni..
        Takze je to trochu o necem jinym. A je mi lito, ale fps z dnesni doby, stejne jako napr. ve WW2, maji podobny deni, protoze jsou o tom samym..
      • Nemáš to jedno? Však tady nikdy nemělo jít o příběh. ;)
        • Vzhledem k tomu,jakou vahu tomu SP davaji,tak by se alepson o trochu originality pokusit mohli,kdyz uz chteji aby to pusobilo alespon trochu vazne.
          Ale na druhou stranu,ten Sp je cilen na cod hrace a ti tenhle styl ocividne zerou,tak to asi jedno je no.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit