Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Marquis
    Těšil jsem se na to, a nejsem člověk co si potrpí na grafiku, ale tohle je fakt bída. Samotnou grafiku bych přežil, ale koordinace pohybů - jak v hraných, tak rozhovorových, okamžicích je strašná - znám jedenáct let staré hry, které měly lepší. Když praštila toho prvního zombíka, tak při tom bylo krve, jako kdyby ho rozsekala motorovkou a skoro to vypadalo, jako by se změnil v želatinu. Přišlo mi to spíš směšné...:(
    • Tak to proste jsi clovek, co si potrpi na grafiku, ja si nicrho spatneho nevsiml, pohltila me atmosfera. Mi je te docela lito, protoze se svymi naroky si asi nedovedšs spoustu her uzit. Mne nevadi ani kdyz ma hra ascii grafiku, kterou mqji nektere rogue like hry.
      • Marquis
        Pokud bys můj příspěvek četl, tak by sis všiml, že si stěžuju na nesmyslné pohyby postav a jejich koordinaci. Grafika je mi v základě většinou šumák - kdyby nebyla, nemohl bych hrát takové množství starých her, co hraju (zrovna teď sérii SW: Dark Forces, pěkně od jedničky)....
  • Trol.internetovy
    I když jsem trol, tak nemůžu zapřít, že to vypádá slibně! Logicke puzzle, adventuření a trochu tech zombiku napasovanych na skvělý příběh by bylo docela "nom nom nom."
  • smejki
    ježiš, já čet "z hraní Army"
    • aspoň nejsu sam co nadpis četl na třikrát :D
    • Umaroth
      tos zabil kámo
    • To musel být šok při sledování videa *15*
      • smejki
        to byl doslova dualshock. Ihned jsem klepl na play, mezitím přečetl něco o PSN ( *8* ) a následně na mě vybaflo ve videu AMY.
    • Nepředstavitelná tragédie *5*
  • Graficky je to bída *6*
    • hádej proč...
      • Proč?
        • Žeby konzole? *7*
          • Co ty s tím mají společného? Tenhle argument by měl nějakou váhu pokud by všechny konzolové hry vypadali takhle ale vzhledem k tomu že to tak neni tak bude problém asi někde jinde.
  • To ma neco spolecnyho se Silent Hillem? Protoze jestli ne, tak je to vic Silent Hill nez vsechny posledni Silent Hilly :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit