-
Texture bug, foto: http://imageshack.us/photo/my-images/405/witcher2201105181321184.jpg/
-
-
Se vsadím, že nemáš aktualizované drivery,directx a c++ knihovny. Je lehký házet špínu na vývojáře a přitom mít PC v "prehistorickém stavu".
-
-
Ja nenadávam na vývojárov, len hovorím, že to robil aj Risen a Gothic III pez patchu, jediná konštruktívna vec, je DX ten som nedával z DVD a C++, a počkať na nvidiu driver, s nedus, ja som chcel len radu...
-
Poslední ovladače mám včetně DX a C++, to se neboj. A sestava je: i7 2600, P67 Sabertooth, 8GB RAM, GTX 580.
A dokonce mi to dělá i to, že u prvního animovaného videa (toho kresleného co presentuje události ve hře) se mi obraz a zvuk děsivě seká a navíc to chytá nějaký divný echo efekt. U druhého mi to už nedělalo.
No, zkusíme přeinstalovat hru. -
-
Tak to je pardon, zajímavý že ti to dělá. Jak říkáš, zkus přeinstalovat.
-
-
-
Občas jsou tam i artefakty. Hlavně v předscriptovaných sekvencích u Geraltových vlasů.
-
-
Co zkusit aktualizovat ovladače ? Jestli to nepomůže a změny nastavení taky nepomáhaj, tak to bude věc HW a s tim se nic udělat nedá.
-
-
-
Ale moc se mi líbilo, že když jsem načetl savy z jedničky tak jsem měl v inventáři Havranovu zbroj a Měsíční břit (či jak se ten meč jmenuje) jako na konci jedničky.
-
-
Tak to jdu pohledat zálohy a najít savy.
-
-
bohužel je nový zaklínač ve 4:3 rozlišení zatím nehratelný díky letterboxům dohromady přes půl obrazovky *10*
-
-
No ono i na 16:10 (1680x1050) ty letterboxy nic moc. Tohle fakt nevychytali...
-
Taky hraji na 4:3(1600/1200). Takže jsi si jistý, že tam budu mít ty pruhy? To abych s koupí počkal kua.
-
-
Ano jestli mas 4:3 nebo 5:4 monitor tak to bude s letterboxem. Bohužel.
Zajímalo by mě jestli má CDProjekt RED v plánu do budoucna přidat i podopu pro tyhle monitory. -
-
Tak to je smutný, to je jsem ještě nikdy nezažil. Ale četl jsem, že brzo na to vyjde patch.
-
-
-
Taky jsem na to koukal jak puk :)
Snad přidají podporu v nějakém patchy. Dneska to přišo a pár minut už jsm nad tím strávil, po pár minutách hraní jsem ale zjistil jen to, že na nižší-střední detaily mi to moc dobře nejede :)
Souboje těžší, ale myslim si že jak se přijde na ten systém, tak to bude ok. -
4:3, to jeste existuje ?
-
-
Mám slabé PC, o to nejde, ale zem nemá textúry vidno až dole, napr schody kamene, tráva tam je, ale textúra povrchu nie, nevie niekto ktorá položka v options to ovplyvňuje?
-
-
Zkus si zmenit Vzdalenost zobrazeni(grafika a jazyk)
-
PS: Také niečo robil bez patchu aj Risen a Gothic III, potom sa to vyriešilo.
AMD Athlon 64 3500+ /jednojadro/, 2GB RAM, GeForce 7800GS -
-
To se nemůžeš divit když nesplňuješ minimální požadavky.
-
-
-
Proc upravujete klavesy v configu? Vzdyt kdys date pti spusteni Luncher.exe Grafika a Jazyk,tak dole mate Ovladani *1* *1*
-
-
Hmmm, tak to potom soráč, asi mi to uniklo. Hledal jsem možnost změny tam kde bývá obvykle a to je v menu hry. A tam mi u klávesnice nic nereagovalo.
-
-
Ja jsem si to koupil asi za 5 Kc na czshare
-
-
se nemas cim chlubit pako
-
-
vsihcni se z toho muzete zblaznit preste to on chce aby ste mu to komentovali a jinak jeste mi reknte ze nikdo z vas nikdy nestahoval a to myslim i filmy je to uplne to sami pochybuju ze si kupujete filmy v prodejnach nebo na bontonlandu nebo ze chodite do pujcoven *1* ale u hry se muzete pos***
-
-
Bez obav, ty co nejvíc kecaj, nejvíc stahujou. Já se přiznám, že jsem párkrát stáhnul, co mi šlo plynule a zaujalo, koupil, ale taky semtam nestáhnul, rovnou koupil a spálil se (viz. Mafia II) a to mě na chvíli vyléčilo. Teď opět stahuju, zkoušim a následně kupuju/nekupuju. Pro rádoby právobijce. U nás v Globusu poskytujou ochutnávku masa zdarma, aby zákazník věděl, do čeho jde a koupil si to, co mu šmakuje. U her to bez demíček už nejde, a na doporučení nějakýho recenzenta fakt nedám, někomu totiž chutná tlačenka, ale mě ne a o tom to je. O osobním ozkoušení, každej máme totiž jinej vkus a nároky, co chceme za svý peníze.
-
-
-
Jen bych chtěl upozornit všechny co si to stáhli, že asi budou moct brzy očekávat návštěvu policie nebo někoho takového. Tvůrci zaklinače si najali firmu co monitoruje stahování,takže ví kdo si to stáhl, a tak.
-
-
a pokud se nemýlim tak, pokud poskytovatel dá někomu informace o vlastní klientele, tak může čekat i právní návštěvu poskytovatel internetu, právě od jejich klienta..
-
-
Ne nezbytně. Pokud je ta informace důležitá pro kriminální vyšetřování, tak myslím, že je poskytovatel povinnej poskytnout informace. Ale je to jenom doměnka.
Možná někdo zběhlejší v právu by nám to tady mohl osvětlit.
-
-
Nejsem pro stahování her, ale to co tady kecáš je docela demagogické... Za prvé zpráva se týkala stahování přes Torrenty... To je trošičku rozdíl od Sharu, protože tam nejde tak jednoduše zjistit kdo co stahuje
-
tak odpojim internet a muzou mi ho vyfajcit 10x dokola *5*
-
Z které léčebny si utekl?
-
*1* n/c
-
-
Hele co kdybych napsal na Comgad a odeslal link na tuhle diskusi ? Pravděpodobně se o to zajímat nikdo stejně nebude a nejspíš si to ani nepřečtou, ale třeba si na to čas udělaj předaj to kriminálce a víš jak, IP adresa od Tiscali--->poskytovatel---->číslo zákazníka, adresa :D
Jako takovej exemplární případ. -
-
Tyhle tendence, někoho bonzovat, máš od malička?
-
-
Ty kdybysi viděl jak někdo někoho okradl, tak by si to neoznamyl ? To je přece povinost každýho slušnýho občana :D Dělám si tady samozřejmě s toho pr*el ale určitě uznáš i ty, že na hlavu si sere sám. Něco ukrást, co je navíc čerstvě na trhu a tim pádem hodně sledovaný a rozhlašovat to drze na jednom z nejčtenějších webu o hrach je prostě demence. I když je mu 16.
-
-
Jj, hrozně mě baví kokůtci, co si myslí, že jsou na netu nepostižitelný *1*
-
-
Hele, pirátská klika nastoupila a už se sypou mínusy *1*
-
-
-
-
-
Tak ještě, že se nám máš čím pochlulbit synku:) Já to taky stáhnul za pár korun, ale tuším, že na fileserve...na druhou stranu, jelikož se mi hra líbí a hlavně s ní nemám žádnej technickej problém, tak jsem ji druhý den koupil na Steamu.
-
Myslim, ze lepsi nez to koupit za 1200,- nainstalovat a vzapeti zase odinstalovat...
-
-
Ty ses dobrej debilek... Kvuli lidem jako ty maj nadejny developeri pramalou sanci na uspech... Ses parazit, nic vic...
-
Sorry, ale v dnešní době už si toho můžeš o hře zjistit předem tolik, že tvůj argument vůbec nedává smysl.
-
-
Sorry ale ani tuny informací ti nenahradí možnost si hru osobně zahrát a vyzkoušet, obzvlášť když je to novinka a jediné informace můžeš čerpat od vývojářů, kteří se ti snaží mazat med kolem huby. Naposledy jsem takové tuny informací hltal ze Starcraftu 2 a výsledkem bylo velké zklamání z jeho singlu....
-
Ano, napojim se do 3D hrani ohmatam si to a zahraju vid ?
A vubec pritom nemusim nikam chodit.. -
-
Nechápu co to plácáš. Já se kouknu na pár gameplay videí, přečtu si několik recenzí a udělám si celkem jasnou představu o tom, jestli mě ta hra zajímá nebo ne. Zatím jsem se ještě nikdy nespálil.
-
-
Witchera II mám už v originále doma, ale tie drísty o recenziách a videách...
Pokiaľ budú dávať hrám ako COD cca 7/10, recenzie nemajú zmysel. A gameplay videá??? WTF? Ale teraz vážne. Chceš naozaj tvrdiť, že podľa gameplay videí vieš, aká je hrateľnosť, celý príbeh, či hra náhodou po 10 hodinách neprejde do stereotypu, či Ti to pôjde plynule atď.
Buď si jasnovidec alebo sa snažíš vyvolať flame.
Gothic 2 a 3 som prešiel najskôr ako warez. Dnes však mám už 3. originálku Gothic 2 a 2. originálku Gothic 3.
Ak by si ľudia kupovali hry len podľa, ehm, dostupných informácií (videá, recenzie a demá), PC herná scéna by zanikla, pretože pri prvej zlej kúpe by som sa na to vysral a začal just warezovať.
Takto si môžem odskúšať produkt v celej kvalite a rozhodnúť sa, či ho podporím alebo nie.
Vďaka tomu dobre investujem do značiek ako GTA, Gothic, Crysis, Mass Effect, Fallout (nie 3!!!), Deus Ex, Titan Quest, Age of Empires, etc, etc...
-
-
-
-
Slovy klasika: všechno zlo světa pochází z myšlení. Zejména, když se o to pokouší lidé, co k této činnosti nemají žádné předpoklady...
-
-
Nemas, co vymyslet sam, tak na me jdes s nejakejma uz napsanejma ?
-
-
Jop, na tebe je škoda slov *5*
-
-
pwned *1*
-
-
-
-
-
Tak jsi sráč, no. *11*
-
-
U mě výborný, akorát ten soubojovej systém mi teda dává zabrat... Jak jsou tam víc než tři protivníci, připomíná to spíš loterii. Prý se to později výrazně zlepší jak Geralt zesílí a chápu a schvaluju bohulibej úmysl, ale třeba ten fight v prologu na nádvoří kláštera mě fakt donutil hru vypnout a dát si místo toho partičku HoN, protože jsem vzteky málem naložil s PC jako Rachůnek s Arťuchinem.
Přitom by stačilo trošku posílit délku účinku Znamení, a na nutnosti přistupovat k soubojům takticky by to nic neubralo.
Jinak ovšem paráda *5* -
-
Já vypil Vlaštovku, poházel pár petard a šlo to v pohodě. Když se vrhneš doprostřed, tak se nediv, že tě trochu pocuchají
-
Bitva na nádvoří se vážně nedala... pak mi došlo, že mám v inventáři pár pastí *3*
-
Jsme na tom stejně, taky jsem už párkrát vztekle vypínal počítač :) Jak je tam víc protivníků, tak mi pomalu přijde, že hraju simulátor kotoulů :)
V jedničce se mi ten bojový systém líbil víc, ale snad se to časem zlepší. -
Jj ty souboje mi taky dávaly ze začátku zabrat. Nejprve jsem rozjel na Hard, ale dost brzy přišla sprcha a dal jsem Normal. Jenže chyba byla asi u mně, jelikož jsem pořádně nevyužíval Signy a přistupoval k soubojům zbytečně akčně. třeba hned na tom nádvoří u balisty mi několik opakování trvalo než jsem to tam vyřešil. Zajímavý to začíná bejt až u 3+ vs 1. No ale už jsem v Chapteru 1 a vidím, že Gerald taky nebude pozadu a získává zajímavý schopnosti, takže nakonec dobrý;)
-
pouzivej ten magicky stit a nebudes mit vetsi problem...
-
-
Mně se to líbí. Jsem v Chapter 1 a už přicházím na chuť i soubojům;) Mám sto chutí první dojet jedničku a pak teprve tohle, ale asi nebude čas.
-
-
Pokud si jí jednou dohrál a jde ti spíše o savy, tak s dobrým řešením přišla tahle stránka...
http://thewitcher.sk/banka-save-ov-zo-zaklinaca-1/
Kvůli zkouškovému jsem to moc dlouho nehrál, ale spíše jsem taky nadšenej a co jsem slyšel tak v prvním městě to po lineárním začátku začíná být hodně povedený...
Ovšem já si vychutnávám cokoliv - Třeba stoupání dobývací věží je dokonalý a ma to silnou atmosféru -
-
Supr, díky za ty Savy. (čti xp+)
-
No právě, že nedohrál. Docela slušně jsem ji měl rozehranou, ale pak do toho asi něco vlezlo:) Jj s tím vychutnáváním to mám podobné;)
-
-
-
Ako je to s tými DLC ako alchymisticka sada a pod.,inštalujú sa samostatne či automaticky pri prvej inštalácii?Na ich domovskej stranke pozeram ,že servery spadli ,takže zatiaľ ani to samostatné dobrodružstvo "Trol trable" sa mi nepodarilo stiahnuť :(
-
-
Mě to včera šlo. Problém je, že se to chová divně. Troll trable bude ve hře dostupný až po strávení nějaké doby ve hře. Šermířská sada co mám navíc já se chová divně. Launcher píše, že je možné ji nainstalovat a zároveň mi to píše že už je to nainstalované. A nějak nejsem schopen zjistit jestli ji používám.
-
-
No, nevím jak vy, ale já jsem znechucen. "Konzolidace" se rozjela i v Zaklínači naplno, souboje jsou typu teď zmáčkni A, pak rychle B nebo teď stiskni LMB. Klávesy jdou přemapovat jen v configu.
I když jsem fanda, tohle je další podraz ve stylu Crysis 2, kde zase slibovali jak PC verze bude pro PC.
NPC jsou tupí, překáží a škodí (malý spoiler: drakovi jsem se vyhnul, ale dvakrát mě upálila Triss - který kok*t vymyslel kouzlení ohnivých kouzel v úzkém prostoru)
A Geralt opět není schopen přeskočit ani miniaturní kamínek a vše je striktně koridirivé.
Takže další nákup si hodně rozmyslím. -
-
Nevim ale mě souboje připadaj sakra těšky, člověk musí kombinovat když na něj de víc nepřátel,rozhodně mnohem zábavnější než v jedničce.Grafika parádní,příběh taky, jediný co mi na téhle hře vadí že mi na notebooku nejede nejlíp.Koridorové?Nevím ale já už 15 minut hledám v obřím lese jakousi kuklu.
-
-
Takovy ty placaty veci "na stromech", kdyz k nim prijdes, daji se otevrit, nehledej na zemi :) Hned na jich od cca prostredku mesta, malem na dohled hradeb.
Jinak souhlas, souboje jsou drsny, zejmena zpocatku... -
uz 15min? cipana, zakys :D
-
Já jen doufám, že se to časem zlepší.
BTW nevíte někdo obecnou zkratku na další tlačítka myši do configu?
Chci si namapovat krytí a znamení na boční tlačítka a nevím korektní přepis.
Díky.
-
-
*"....koridorové"
-
SPOILER (easter egg):
Jediná věc, která mě zatím pobavila byla narážka na Assassins Creed, kdy v kupě sena najdete mrtvého Altaira, jak si nabil hubu při pádu z výšky.
Jo, jinak oba příspěvky jsou i u jiného článku, ale schválně jsem je dal i sem. -
-
Trapný s tim Altairem. Každej ví, že assassin nikdy nemine. :D
-
-
Však on neminul.....ty zapomenutý vidle v seně *3*
-
-
-