Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na ty auta sem poukazal proto,protoze to bije do oci.A prosimte ten mensi pocet obyvatel pred sedesatyma rokama (asi o tom hodne vis)bylo 5 lidi na jeden blok?
  • Tato hra ma vsetko co mala mat Mafia II... o to viac zamrzi ze je len na konzoly *9*
  • Archengel
    Já se prostě těším, vcera sem si kvuli tomu koupil Xbox *1*
  • - vyludnene ulice: hra sa odohrava v patdesiatych rokoch v la, ak pominiem nizsi pocet obyvatelov pred sestdesiatimi rokmi, v la ani dnes nenajdes davy ludi na chodnikoch
    - jazdny model: vsuvky s jazdenim naozaj netvoria jadro hratelnosti, riesit pruzenie aut v adventure mi pride mierne scestne.
  • keny11
    Asi jsi moc náročný já jsem žádný problém s hratelností neměl.
  • ''prvních x minut z X'' znamena ze budes psat takovyhle spoilery bez varovani?
    Tos fakt teda prestrelil, tak nedelej voly z nas, strejcu.

A kde se da krom warezu hra sehnat den pred americkym vydanim?
    (Klepeta ti nasazovat nebudu - spis pro zajimavost, pokud bys ji mel z nejakyho exkluzivniho zdroje.. : P )
  • Na hre jako takove nic ale na konzolich ten framerate obcas pekne klesal, az za hranici hratelnosti.
  • Tak si tyto spoilery dělej pro sebe ... tvl kde to jsme že každý pako vykecá příběh jen co hru dohraje.
  • Tak nečti diskuzi pod videm ''prvních x minut z X''
  • Tak nečti diskuzi pod videm ''prvních x minut z X''
  • Na xboxu jsem měl lagy 3x
  • Ryba9
    ty auta jezdí jak v Just Cause 2 nebo Saboteurovi *1*
  • keny11
    Co bylo špatnýho na GTA 4?
  • posila
    ty voe ... aspon napis na zacatek, ze tvuj prispevek obsahuje spoilery.
    To, ze games zverejni video z 20 prvnich tutorialovych minut je jedna vec, ale ze pod nej napises bez varovani veci z prostredka (a mozna konce) jde uz pres caru. ... Obzvlast, kdyz ta hra u nas jeste nevysla.
  • Boze to tak strasne seka, ze sa na to neda pozerat. Je to snad horsie ako pri GTA4, ktore som si kupil v limitovanej edicii za 100eur, len aby som ho po 5 hodinach znechutene vypol a cakal rok na PC verziu. Uz nech je tu nova generacia konzol (kedze na PC uz odmietaju niektore hry vydavat), lebo takto je to strasna skoda a nici to zazitok.
  • Ryba9
    Však ono se to jednou zemuluje samo *3* Radši než aby to podporovalo Gatese a Fun Din Dunga
  • Souhlasim, taky bych na PC uvital predevsim Red Dead Redemption.
    Zatim mame aspon Zaklinace 2 :-).
  • smejki
    už jen od pohledu jde o totožný jízdní model s tím z GTA4
  • at nepišu jen pozitivně
  • -případů to chtělo víc protože jako strážník máte asi jen 3 a vše tutorial-ovy
    -Kapitola okolo vyšetřování požáru je trapná...degradují mě(za to že mě nekdo vyfotil jak podvádím manželku s němkou ,po válce je to fajn :DDD) a dělám to že objíždím shořelý domy a hned nazačátku je jasný kdo co...
    -Konec je strašně hektickej(nechápal jsem ho náhodný flashbaky v průběhu hry v tom něco znamenají...jenže já si je nepamatuju když jsem první viděl před dvěma dny) a k tomu phelps to.(*11* )
    -Případy jsou někdy až moc rychlý najd u maníka co byl pohřešovanej zatknu ho za jistou věc ale co se přesně stalo se nedozvím(kdyby třeba v dalším případu si phelps povídal s kolegou o tom nenápadně aby to člověk věděl..(ale je to jen pár případů)
    -oddělení vražd je divný za každý případ tam někoho úspěšně zatknu a nakonec vyjde najevo že za to může sériový vrah...co se stane s již zavřenými nevím

BTW:model řízení je sice arkádový ale všchny cesty se dají skupnout+ten model je zábavný

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit