Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na hru se tesim,a vim ze pointa hry bude ve vysetrovani atd,ale co uplne praska do oci je chovani vozidel.Dvoutunova Fordka z roku 1946 se ve videu chova jak kdyby vazila 2 kila,rizeni je hrozne citlive a vypada to fakt komicky.Nerikejte mi ze vyvojari chteli dosahnout takoveho jizdniho modelu.Nechci srovnavat s Mafii II ale tam ve ty auta chovali fakt verohodneji,bylo cejtit ze auto sedi na listovych pruzinach,plavalo od strany ke strane,naklanelo se, ale tady to vypada jak kdyby ty auta byly prilepeny k asfaltu...A druha vec,ktera me udivila,byly vylidnene ulice...Pri nocnich hlidkach se to da jeste pochopit ale ve dne?V L.A? Ale notaaak :D A nakonec bych chtel vzkazat redaki ze vas uplne nesnasim,protoze kdyz sem date videa podobnyho typu (prvnich x minut ze hry) tak nedokazu odolat,a vzdycky se musim podivat *1*
  • ten jízdní model a bitky mě vrací vzpomínky do doby cca. 7 let zpátky...
  • nevydrzel jsem a objednal to,vypada to fakt paradne.doufam ze tech akcnich pasazi tam nebude hodne,radsi detective :-)
  • na asdf
  • *6*
  • Tak tam jsou různý indície....já to to nemůžu vypisova vše nebaví mě psát :D
    je to na tobě jak to vyřeší buď se budeš ptát na akždou kravinu nebo ti to dojde a zatkneš ho hned...enbo zatkneš nepravýho :D
  • Shadow of the Colossus. Je super. Ale asi by tě to nebavilo:)
  • jedina hra kvuli ktere lituji, ze namam konzoli je shadow of colosal, nebo jak se to jmenuje, todle me z toho videa teda vubec nebere, vypada to jako silena nuda
  • Z toho co jsi napsal to nevypadá tak jak bych si představoval. Já to myslel tak, že vraždy spolu souvisí. Ale na to přijdete postupně kde nějaký stopy nevedou nikam v jednom případu ale ve více případech ano. Ale to už si člověk musí uvědomit sám. Pak třeba zjistíte, že ty lidi dělali pro starostu. Kterej chtěl hlasy, a přes tyhle lidi se dostávál k hlasům určitejch skupin. Žen, černochů... Atd. Ale začalo to praskat, tak je nechal zabít. A co já vím ještě.
  • Tak já rozumněl co řkají ale bylo toho moc a prostě sem se zamotal
  • Zvraty tam jsou....například složka ''homecide'' má ve finále rozuzlení v masovém vrahovi atd.. :) celý to psát nebudu je to na dlouho :D
  • Málo pirátíte filmy a seriály. *1*
    Já jsem tak po roce pravidelného sledování začal vypínat i anglické titulky a dnes (po 5-6 letech) už mám při poslechu stejně vypnutej mozek, jako by to byla čeština.
  • Vypadá to moc super:) Škoda, že nemám peníze na konzoli:) Chtěl bych se zeptat jak to vypadá s těma případama. To je vždy to samé dokola? Přijdete na místo činu? A najdete stopy a boom máte pachatale? Nebo to celé má nějaký podtext? Že ty vraždy spolu souvisí a je tam spousta zvratů. Něco jako film L. A. Confidential?

Dále animace obličejů jsou super:) Ale jedna věc je stále nedokonalá. A to jsou oči. Ani Mass Effect nedokázal vytvořit takové oči které opravdu na něco koukají s nějakou emocí. Třeba kdybych to měl doma tak to tak vypadá. Ale na videích moc ne:)
  • Můžeš koupit použitou konzoli a pak ji i s hrou prodat a nemusí tě to stát ve výsledku ani korunu.
  • Uź aby to vyšlo :)
  • Já anglicky umím hodně bych řekl a upřímně něco jsem sem tam nestihl ,ale zvládl jsem to bez problémů až...je tam strašně divně debilní konec a ten jsem nestíhal chápat.(překládat jo stíhat ne
  • narez!! naprosto paradni atmosfera podkreslena naprosto paradni hudbou.. proste pecka.. jen se bojim toho, ze nebudu uplne vsemu rozumnet a ze mi nejake detaily uniknout.. ale stejne si to zahraju!!! :))
  • Jestli tě baví datektivky/policie atd... gameplay je zábavný když si to vyhlídneš jako ''hru'' tak ti to přijde nudný:)
  • -Kleknout ne upřimně neni to potřeba (když se kryješ za nízkou překážku skloní se sám)
    -Skáče když držíš sprint a běžíš proti překážce(plot/zeď)taky jsem neviděl že by to nějak vadilo
    -ty máš pouze pistoli (z kufru auta můžeš vzít pří přestřelce brokovnici) můžeš sebrat zbraň od mrtvoly,jakmile máš 'tommygun' tak až ho vystřílíš tak ho phelps sám odhodí(nemá ho kam na záda dát :D)tady my vadilo jen když jsme vzal brokovnici a chtěl jsem si dát zpět pistoli musel jsem ji vystřílet.
    -V options je ''AUTOAIM''->OFF-LOW-HIGH
    Pěstní souboje jsou jako v AC pěstí,úhyb(zároveň krytí),chycení
  • B.o.b
    Nejsi sám

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit