-
skoda toho jazdneho modelu.ked hraju celu hru na realnost,tak toto mohli dotiahnut viac.
inak vyzera to vyborne,bude to asi prva hra,kde bude cloveka bavit hrat realne.tj.zastavit na semafore,vkuse nesprintovat atd.... chcelo by to viac "dospelackych" hier... -
-
Jestli hraji celou hru na reálnost tak proc se "zoufalý vězeň na útěku" skoro nepere, spíš se nechá zbít? Proč nikdo Phelpsovi nestřílí do ramene nebo do nohy, když mu tyto dvě části těla často okatě vykukují zpoza krytu rovnou do mušky nepřítele?
Lidi proberte se. Tato hra je super. Ale jak v čem. A soubojový systém, jízdní model i přestřelky jsou v těsném závěsu POD úrovní Mafie II, což je dost zoufalé. Co je ale mnohem lepší je celková dotaženost hry a rozhodně "adventurní" část. Zejména díky ní působí L.A. Noire mnohem lépe, než tuzemský uspěchaný produkt. -
-
K čemu u Mafie II realistický jízdní model a přestřelky, když je nerealisticky vykastrovaná?! *7*
-
LA se i lepe hraje (podle me teda) ... Nicmene musim rict, ze moje kafe to uplne neni, cekal (doufal) jsem vetsi volnost, at uz rozmanitost ukolu nebo volnost pri vysetrovani. Mozna bych radsi styl GTA, kde se pribeh trosku vetvi. Na druhou stranu chapu, ze takhle se mohli aspon plne soustredit na dejovou linii. Mimika je ale dokonale udelana, to se musi nechat :)
-
-
-
Pekný film, znovuhratelnost nulová.
-
-
I tak se to dá trochu ostře shrnout.
-
Však taky nevadí *1*
-
-
Vyhadzovať peniaze na konzolu a hru ktorú si zahrám maximálne 1x ročne teda vadí *9*
-
-
Koupím, zahraju, prodím = fun and no problem *5*
-
-
-
-
At už je pátek! *1*
-
no ja vam nevim, prestrelky nezabavne, gameplay nudna... podle mne vyhypovana hra jako prase.. nejvetsim failem je ze zbran muzete vytahnout jen kdyz vam to hra dovoli, co to doprdele jako je? jedinej plus snad vidim tu story... podle mne kdyby to nevydavali Rockstar games tak to takovy hype mit nebude...
ale treba se plete tak to berte jen jako muj osobni nazor.. nikoho nechci hanet... -
-
Ty si někdy viděl policistu jak vytahuje zbraň na ulici?jen tak?
Gamplay nuda?tak to si asi zabrousil na nesprávnou hru...
''když mě strategie nebaví nehraji je''
Já sám sem dnes hru dohrál(ne nemám ji stáhlou)konec je naprd...ale jinak je to skvělá hra a doufám v noire 2 -
-
promin ale tak to na mne pusobi z tech videji, je mozne ze kdybych to dostal do ruky tak budu mluvit jinak... ale jelikoz eng jazyk neni mou silnou strankou tak to asi stejne vynecham, nebo neni tolik potreba jak bylo omylano? a ta zbran mi stejne prijde jako fail...
-
-
Seš k smíchu napíšeš tohle a pak napíšeš že si to nehrál?to je fail...
Angličtina je potřeba jako sůl...a vysvětli mi co je to za fail že policista nevytahuej zbraň na ulici jen tak bez příčiny?...to máš z GTA ale jak R* tisíckrát řeklo tohle není GTA. -
-
nikde sem nepsal ze sem to hral... gameplay nudna z videji jednoduche jak facka...
tvle proc by policeman nemohl vytahnout bouchacku na ulici? to je fuk proste to nejde hotovo to mi staci...
ale dobre mel bych na tebe par otazek ohledne gameplaye...
muzes si kleknout? skaces tlacitkem ci automaticky prez prekazku? kdyz mas tomygun tak ho da na zada kdyz nestrilis? je tam autoaim? pestni souboje funguji jak?
hej nebude demo? ze bych si to zkusil teda zahrat.. :D -
-
Jestli tě baví datektivky/policie atd... gameplay je zábavný když si to vyhlídneš jako ''hru'' tak ti to přijde nudný:)
-
-Kleknout ne upřimně neni to potřeba (když se kryješ za nízkou překážku skloní se sám)
-Skáče když držíš sprint a běžíš proti překážce(plot/zeď)taky jsem neviděl že by to nějak vadilo
-ty máš pouze pistoli (z kufru auta můžeš vzít pří přestřelce brokovnici) můžeš sebrat zbraň od mrtvoly,jakmile máš 'tommygun' tak až ho vystřílíš tak ho phelps sám odhodí(nemá ho kam na záda dát :D)tady my vadilo jen když jsme vzal brokovnici a chtěl jsem si dát zpět pistoli musel jsem ji vystřílet.
-V options je ''AUTOAIM''->OFF-LOW-HIGH
Pěstní souboje jsou jako v AC pěstí,úhyb(zároveň krytí),chycení
-
-
-
-
-
-
Tak jak je to? Je to jen na konzole nebo i na PC? V záhlaví článku je i ikona PC, ale jestli si to dobře pamatuju, na PC by to být nemělo.
-
-
Je to na PS3 a Xbox to je vše PC neni.
-
-
Díky. Takže zase vadná součástka mezi klávesnicí a židlí v Games.Tiscali.
-
-
-
Kde ty časi jsou když člověk hrál a těšil se na video.. teď se člověk těší až si zahraje..
Jako sorry nejsem žádnej troll, ale tohle je hrozný začátek hry.. kdyby alespoň přeběhla v té uličce kočka kvůli atmosféře :) To i ten Komisař Rex je lepší. Jo a ty dva policajti to jsou dvojčata?......... -
-
Vůbec nevíš :D
-
-
Phelps a jeho kolega jsou dost odlišní ale to nepoznáš na takovýmhle videu ale na televizi
atmosféra je tam výborná ! to můžu potvrdit ať už v tomto případu či ostatních -
-
to bylo na ''labrador'' nějak to tu zahaprovalo *7*
-
-
Asi budu za kacíře, ale podíval jsem se na MediaCows walkthrough, kde už byl vidět boj zblízka, střelba, možnosti pohybu i ovládání automobilů. Vše hrané, žádné trailery.
Nikdy bych nečekal že to řeknu...zlatá Mafia II. L.A. Noire oproti Mafii II vykazuje hutné puzzly, neseškrtaný rozpočet na vývoj, zárodek příběhu o hrdinném U.S. patriotovi a excelentní mimiku postav. A tím klady končí...
Hra, ve které se běhá, šplhá i skáče tím, že držím šipku dopředu. Hra, kde jsou fackovací panáci a kačenky na střelnici naprosto nepokrytě a bez obalu. Hra, která je postavená na puzzlech a hledání indicií, a proto hráči vibruje ovladač a citelně se mění hudba když je nablízku podezřelý předmět (už chybí jen rudá rotující "I AM HERE" šipka).
Tohle že má dostat 10/10? Ani náhodou. 7/10 nebo 8/10 naprosto s přehledem. Ale víc ne. A ano, vím, že vibrační nápověda se dá vypnout. Ovlivní to fakt, že A.I. je tupá jako troky a automobily se chovají ještě arkádověji než v arcade režimu Mafie II ? -
-
Další mentál co kecá o hře kterou nehrál?
Grafika není pointa týhle hry
Vyšetřování a mimika(hlavní pointa) je nejlepší co tu kdy byla...
Ty rady s důkazy(hudba/vibrace) se dá vypnout.(ne jen ty vibrace)
Automobily nejsou nějak masivní součást hry proto můžeš skipnout každou cestu...řídí se dobře já se při honičkách bavil...AI se dobře kryje a patří k průměru...
Tak si tyto závěry dělej pro sebe ...tvl kde to jsme že každý pako hodnotí hru z videí.
Mafia krom grafiky ztrácí ve všem. -
-
Já jsem je dělal pro sebe...proč reaguješ?
trollface.jpg -
-
To ale vypadá trochu jinak. Když to napíšeš do diskuze tak to neni jen pro tebe.
-
Pro sebe tak proč to dáváš do Diskuze?!...nevím když si něco dělám pro sebe nějaký zhrnutí tak to nepouštím do světa...je to přece MOJE NE?
-
-
-
-
Mno ... jedno se jim upřít nedá : Ty animace ksichtů vypadají opravdu bombasticky (např jak na něj řve ten seržant a on mrká a uhýbá). Mno doufám, že se dočkáme i na PC (až po Red Dead Redemption samozřejmě :))
-
-
Souhlasim, taky bych na PC uvital predevsim Red Dead Redemption.
Zatim mame aspon Zaklinace 2 :-).
-
-
Uź aby to vyšlo :)