Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jnsCZ
    Pokud během hry máte problémy s frameratem na xboxu, tak si zkuste hru nainstalovat na disk. Nejen, že budete ušetřeni příšerného šustivého zvuku od DVD mechaniky, ale zrychlí se i načítací časy a záseky se minimalizují - většinou jsou způsobeny tím, že hra musí načítat příliš mnoho dat a z rotujícího DVD to nestíhá.
  • Vypadá to moc super:) Škoda, že nemám peníze na konzoli:) Chtěl bych se zeptat jak to vypadá s těma případama. To je vždy to samé dokola? Přijdete na místo činu? A najdete stopy a boom máte pachatale? Nebo to celé má nějaký podtext? Že ty vraždy spolu souvisí a je tam spousta zvratů. Něco jako film L. A. Confidential?

Dále animace obličejů jsou super:) Ale jedna věc je stále nedokonalá. A to jsou oči. Ani Mass Effect nedokázal vytvořit takové oči které opravdu na něco koukají s nějakou emocí. Třeba kdybych to měl doma tak to tak vypadá. Ale na videích moc ne:)
    • Zvraty tam jsou....například složka ''homecide'' má ve finále rozuzlení v masovém vrahovi atd.. :) celý to psát nebudu je to na dlouho :D
      • Z toho co jsi napsal to nevypadá tak jak bych si představoval. Já to myslel tak, že vraždy spolu souvisí. Ale na to přijdete postupně kde nějaký stopy nevedou nikam v jednom případu ale ve více případech ano. Ale to už si člověk musí uvědomit sám. Pak třeba zjistíte, že ty lidi dělali pro starostu. Kterej chtěl hlasy, a přes tyhle lidi se dostávál k hlasům určitejch skupin. Žen, černochů... Atd. Ale začalo to praskat, tak je nechal zabít. A co já vím ještě.
        • Tak tam jsou různý indície....já to to nemůžu vypisova vše nebaví mě psát :D
          je to na tobě jak to vyřeší buď se budeš ptát na akždou kravinu nebo ti to dojde a zatkneš ho hned...enbo zatkneš nepravýho :D
  • Je možné si ke konzoli koupit nějaký ovládací prvek ve stylu myši? Hrát tohle na gamepadu . . . no, prostě mi to nesedí.
    • keny11
      Myslim že se to jmenuje Frag FX ale na tuhle hru je to zbytečnost gamepad je v pohodě. Možná to chce čas aby sis zvyknul.
  • jedina hra kvuli ktere lituji, ze namam konzoli je shadow of colosal, nebo jak se to jmenuje, todle me z toho videa teda vubec nebere, vypada to jako silena nuda
    • Shadow of the Colossus. Je super. Ale asi by tě to nebavilo:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit