Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nééé prosím nééé, jak můžeš missnout lučištníka z půl metru, když se to ani neodrazí v animaci, boha jeho, zlatý akční RPG....
  • Nemohu si pomoci,ale ten bojovej system vypada opravdu hrozne i mlaceni prazdne slamy vypada lepe nez tohleto.
  • Já se na to celkem těším. Už spoustu let znám tu ságu, na seriál jsem se těšil a nakonec se povedl na výbornou, a hra sice na první pohled nevypadá jako nějaká super ultra pecka, ale mám pocit, že to nebude špatná hra a že se budu bavit. Grafiku neřeším, grafika mi už před několika lety u her připadala naprosto dostatečná a přesto se pořád dál zlepšuje a zlepšuje. Takže i sebehůř vypadající letošní hra v mých očích pořád vypadá realisticky a dostatečně.
    Jen mám strach z děje, a taky z dabingu, protože alespon v tomto 30 minutovém videu vypadal opravdu děsivě nekvalitně. Monotónní mumlání, ti dabéři asi jen četli text a nevěděli a neviděli o co se jedná, jak a kde se scéna odehrává atd. Prostě na rychlo odfkláknuté. Sice tam budou myslím 3 postavy namluvené herci ze seriálu (varys, cersei a Jeor Mormont), což úroven zvedne, ale jinak to asi bude trochu horší.
    Každopádně se těším a jsem zvědavý. Škoda jen, že už nemám skoro vůbec čas na hraní jako kdysi :( A to ještě musím dojet Legend of Grimrock, Skyrim a předobjednané mám D3. Vubec netuším kdy a jak to vše stihnu dokončit :D
    • vlastik.plaminek
      Doufám, že se jim nějak povede ukecat Dinklageho, protože Tyrion v jeho podání nemá chybu.
  • Hmm mladý, to už mi někdo neřekl aspoň 20 let. Nehledě na to, že jsem napsal podobný žánr a ne stejný . Bezhledu na to, že obě jsou skutečně RPG (role-playing game = hra na hrdiny), byť různého formátu a provedení. Hráčská základna se bude určitě prolínat, a ne všichni si prostě koupí obě hry = proto jsem napsal podobného žánru.
  • No hra stojí jako Ačkový titul, tak doufám, že tomu bude odpovídat i zábava, ano zábava (nejde primárně o nějaké grafické techtle mechtle, beztak je to unreal 3 engine).

    Co jsem četl, velmi si zakládají na příběhu a trošku se vezou na vlně popularity seriálu. Všechny postavy které se vyskytují ve hře a současně i v seriálu jsou nadabovány těmi samými herci (a předpokládám, že i gesichty budou stejné.

    Bez ohledu na to všechno si myslím ale, že soudruzi trošku špatně naplánovali release. Ve stejném týdnu jako diablo 3 může vydat hru podobného žánru pouze šílenec nebo naprostý genius.
    • Naopak. Jsou to naprosto odlisne hry. Kdo ma rad akci a hraje primarne na PC, pujde do Diabla. Kdo ale ma rad pribeh, vyvoj postavy a celkove proste to, co dela RPG RPG, pak pujde do Game of Thrones. Samozrejme to zahrnuje jen hrace, kteri si chteji nekterou z techto her zahrat.
    • Diablo.. a RPG? Ha ha ha, můj mladý příteli, to nemůže říct nikdo kdo hrál zlatá léta old-school RPG alespoň devádesátkách :) Ono to vůbec nejsou hry stejného žánru. Dá se řict, že D1 a D2 byla rubačka maximálně s pár RPG prvky.. ale ty se už do trojky nedostaly jak jsem si všiml v betě. Jenže ono "klikačka/rubačka/mlátička" tak honosně jako RPG nezní. Vydat obě hry skoro souběžně je přesto sebevražda. GoT má výbornou předlohu, sériál se mi hodně líbil.. nicméně z hry i v této ukázce až příšerně smrdí konzole. Zmačkni zelený "ŇF" tlačítko pro otevření dveří a svítí to zeleně na klice jak pro dementy.. to je humus, který prokvetl i na PC. Taktéž soubojový systém vzbuzuje pochyby (ale podle malé ukázky nelze soudit).. také je tam vidět i občasné hupsnutí postav. Takže hurá na rubaní D3 .. a až pak někdy... *15*
      • smejki
        diablo je RPG, ať se ti to líbí nebo ne. je to subžánr hack n' slash.
        • Diablo 3 skutecne RPG neni. Je to uz pouze hack n slash akcni hra. Druhe Diablo ma vyvoj postavy a s primhourenim oka se o RPG mluvit da. Diablo 3 uz vyvoj postavy nema, takze to neni RPG. At se ti to libi nebo ne.
        • Je paradoxní, že mnozí spekulují nad tím zda je Mass Effect RPG a přesto považovat hack n' slash hry za subžánr RPG dělá potíže málokomu. Mě to ale docela potíže dělá - a to jsem příznivcem velice širokého vymezení tohoto žánru.
          • Tak každý pojem má nějakou svou genezi, že jo? Jasně, i podle mého Diablo nesplňuje už samotnou podstatu toho spojení slov "role-play", dneska se prostě za RPG prvek obecně přiřazuje jakékoliv přidávání bodíků v rámci statistik postavy. Btw. nejsem hater Diabla, dvojku jsme s kámošema přes net hráli několik dlouhých nocí, přesto mám raději pravá příběhová RPG, v jejichž čele stojí samozřejmě Planescape Tormet. Ale hlavní je, že nedochází k matení pojmů, ne? Když se dneska řekne akční RPG nebo diablovka, tak každý ví, o co jde.

            Jinak je docela zajímavé, že podobný vývojem si prošla science-fiction, kdy dneska je za sci-fi považování vše, co se odehrává v budoucnosti, i když tam z toho slova "science" nezůstalo vůbec nic.

            Jinak
          • Cahir
            Souhlasím s tebou, také mi nejde pře pysky mluvit o diablu a hacknslash obecně jakožto o RPG. Ale je to prostě tradice.
            • Hm, takže o diable, čo je v podstate čistokrvný dungeon creeper s izometrickou perspektívou majú ľudia problém hovoriť ako o rpg, ale hry, kde sa behalo do štvorčeka a nepriatelia sa ubíjali chaotickým klikaním na ikonky zbraní sú "old school" a "golden" rpg...
    • Cahir
      Není RPG jako RPG.
    • No žánr to má s D3 teda jenom HODNĚ podobný (obě hry jsou sice RPG, ale pro úplně jinou skupinu hráčů).
  • Nevím proč, ale tahle hra je mi nějakým záhadným způsobem sympatická.
    • me to samy :)
  • Sympaticke je, v jak dobrem svetle mluvi o konkurenci. Nemam rad takovy ten tvrdy konkurencni boj, kde se vydavatelska studia snazi konkurenci co nejvic zesmesnit a nesetri urazkami a smesnymi kritikami jejich her.

    Ke hre. Soubojovy system je fajn, ale urcite bych videl rad nejakou fyziku, reakci zasazenych bojovniku apod. tak, jak je tomu prave v Dragon Age. Ale tohle vsechno budou jen male negativa pokud se podari dobry pribeh. Ostatne ve videu zminene Arcanum ma bojovy system sotva hodny pochvaly, ale vse ostatni se povedlo, tak proc by tomu nemohlo byt i u Game of Thrones. Trochu se ale obavam, aby pripade hrace neodradila neznalost predlohy. Ostatne ja osobne bych si hru ani v pripade dostatecne silneho HW nekoupil prave proto, ze predlohu neznam. Ani knihy, ani serial.
    • MrSanta
      Z toho mám taky krapet obavy. O knihách nebo seriálu nevím ani zbla. Ale hra (až na ty animace během boje) mi je celkem sympatická. Nejsem si jist, jestli z toho budu mít plný zážitek, když o předloze nic nevím? *9*
      • Cahir
        Možnost zkouknout seriál. Dost věrně se drží knih.
        • tak to nesouhlasim v serialu par scen chybi a nektere pridava npr takovej stanis mi prijde v serialu jako hlupak pritom v knize to je muj favorit taky serial nedokaze tak pekne vykreslit postavy jako v knize protoze tam se daj vice rozepsat nicmene to nic nemeni na tom ze i serial je naprosto famozni :o) ale kdyz bych si mel vybrat dal bych prednost knize ackoliv sem pred 3 rokama nevedel co to kniha je xD
          • Opravdu? 2. řada je úplně mimo... když se vykašlu na drobnost jako že měnijou lidem jména (proč?) tak je tam tolik scén navíc či úplně jinak až je mi z toho špatně- Deaneris ukradli draky? Aria slouží Tywinovi? Malíček si cestuje po světě velkým asi jako Evropa jak se mu zachce v rozmezí chvilky? Lechtač zemřel? Jofrrey mučil děvku? 3ae ve druhé knize slouží Sanse? Sansu málem znasilnily? Jon strávil noc s Ygritte a ztratil se půlrukému? Opravdu vyjednávala Matka draků před městem o vpuštění dovnitř? Proč proboha Davos musel v serialu jet s Melisandrou lodí. Já myslel že musel proto, že hradby Bouřného hradu jsou očarovaný a ne moře,????? a už mě to dál nebaví takže to ukončím- 2 řada se naprosto odlišuje od knihy (první byla v pořádku, já chápu, že se to někdy musí trochu řítit jinak ale co je moc to je moc)... a vy asi moc velký fanoušek ságy nebudete, protože by jste tohle jinak nemohl říct.......
          • Cahir
            Tak to je jasný, jako vášnivý čtenář tohle vůbec nezpochybňuji. Ale pokud někdo nemá čas a chce se do toho rychle dostat, seriál je jasná volba. Takhle jsem to myslel.
        • takže, seriál se drží předloh pouze první serie, ono se sice i druhá serie řítí stejným směrem, ale vymýšlí si takové hovadiny, že mě to někdy opravdu štve..... nehledě na to, že serial vám až tak ten svět nepřiblíží, příběh má být úplně jiný než v serialu, takže pokud chcete znát svět, radím si to přečíst...
        • MrSanta
          To mě nenapadlo *15*. Nic ve zlém, ale to je na mě krapet časově náročné.
          • seriál má zatím 16 dílů take to je 16 hodin, to zas tak časově náročné není....... za to knihy: kniha první 850 stran, kniha druhá 950 stran, kniha třetí 1200 stran, kniha čtvrtá 850 stran, kniha patá (???) předpokládám dle originálu - asi 1300..... tohle je třošku časově náročnější ne ? :)
            • MrSanta
              Já jsem se asi špatně vyjádřil. Nemám touhu se dívat na seriál, nebo číst knihy. Ale hra mě docela láká. Proto jsem položil otázku, zda se hra bude dát užít i bez znalostí předlohy.
          • A myslis, ze knizky prelouskas rychleji? ((:
            Jinak mozna nejaky shrnuti - ja si knizky nechavam nekdy na leto/podzim dle casu a snad se nekdy juknu na serial.
  • Pro mě osobně je to tedy velké zklamání. Vypadá to otřesně a hřebíček do rakvičky přišel ve chvíli kdy byl boj na blízko a útočník stále střílel z luku ... to má být RPG? Chacha
    • jonatan.hanzlik
      Souhlas. Bojový systém vypadá děsně. Pohyby postav i boj lukem na blízko. Když už, tak měl Mors aslespoň zabít toho střelce jednou ranou, když už nemohl "swichnout" na jinou zbraň.

      Ale stejně to vypadá dobře. Připadá mi, že atmosféra té hry bude docela slušná
    • ale to ze do nej strielil z blizka z toho luku to fakt bylo smesny: )
    • Kdyby typek na blizko zacal bojovat treba dykou misto luku, pak by to bylo podle tebe RPG? *7*
  • jestli mi poserou a song of ice and fire, tak budu opravdu velmi nasra***
  • Soubojový systém vypadá trochu podobně jako DA:O... Od technickýho zpracování jsem ochotný odhlédnout, pokud bude příběh kvalitní a nebude to za 5 hodin odehraný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit