Přejít na výpis diskuzí
Už i Sony pracuje na hrách pro další generaci konzolí
8.6.2012 | Adam Homola
40 příspěvků
-
Dík,za odpověď.
Zde jsem se něco málo také dočetl (jestli to je pravda),tak je to celkem logické.
http://www.overclockers.com/forums/showthread.php?t=588295&page=2
-Ale to nemění nic na to,že kdyby stejnou hru dělali zvlášť na PC a zvlášť na konzoli tak by rozdíl měl být znatelný.Logicky to dělat,ale nebudou.
Co jsem zkoušel tak málo her využilo více jak 2GB RAM. -
MiBox : prej výkonější :)))) :(((((( :))))))
MiBox : napřed si o tom něco sestuduj
MiBox : a nebo víš co, ne napiš nám ještě něco, takový onzoláci mě vždykcy dobře pobaví *1* *1* *1* *1* *1* -
Vem to jinak, dej grafiku z Xboxu do nějakého nového 4jádra s 16gb ram atd .. nezahraješ si nic ... kdybych to měl přirovnat k něčemu :
tak vem motor a dej ho do těžkýho (pc) a lehkýho (konzole) auta... výsledek je jasný. -
tady je někdo koukám hodně naivní *1* doporučuju film Greatest Movie Ever Sold, The
-
Proč myslíš, že se dnes hooodně hardwarově zastaralé konzole drží se současnými pc ?
lebo textury na konzole maju 6x6 a na pc 8x8 kvoli lenivosti vyvojarov
Jakmile vyjdou next gen konzole, tak zase chvíli nebude nic lepšího, dokud je pc nedoženou a pořád dokola.
dobry matros hulis. kde to zozeniem? -
Jo, ale taková mašina za 30000 kč, ti vydrží hooodně dlouho. S tvojí konzolí za 17 tisíc se můžeš jít za dva roky zahrabat ty...
-
Jo to chápu.Jen mně není jasný ten velký rozdíl.Přesněji tak moc velký rozdíl.Sice jsem se o to nějak nezajímal,ale viděl jsem PC s nějakým slabým procesorem a Windows Vista.Je pravda,že tam procesor dle vytížení pracoval dost a to se tam skoro nic nedělo.Nezdá se mi,proč by ten rozdíl tak obrovský?Když mám například Intel Core 2 Duo 3GHz a Widows 7.Tak nějakou část logicky věnuje na systém.Když si koupím noví Intel Core i7 který má mnoho vylepšení tak půjde opět část výkonu na systém.Ale ten rozdíl přeci nebude takový,že Core 2 Duo bude vytíženo z 50% a Core i7 z 10%.
-
pícíčkáři se můžou se svýma nadupanejma mašinama jít zahrabat
si radši koupim novou konzoli za 17000 napíchnu jí na TV 50" než nějakej komp za 30000 s malím monitorem -
Nejsem v této otázce odborník, tak abych neplácal kraviny, zkusím to načtrnout laicky... jde o to, že například procesor se u konzole věnuje stoprocent hře, tomu co je zrovna potřeba, třeba počítání AI, fyziky.... kdežto u pc se procesor musí například k tomu všemu ještě starat o windows apod. Chápeš? Takže když to řeknu možná blbě a jednoduše.... 1GHZ procesor u konzole je stejně rychlý jako 3GHZ u pc ... jakoby... proto dnešní Xbox s 512RAM, obstarožní grafikou apod zvládne veškteré nejnovější hry naprosto plynule .. (samozřejmě v DX9 ale to jen díky tomu, že tenkrát nic lepšího nebylo to dá rozum) ...
-
To si nemyslím.Když se podívám na nároky systému na PC tak je opravdu minimum.
Možná jsem to špatně pochopil? -
Keyz neuvědomuješ si základní věc ... nemůžeš srovávat pc a konzoli při stejném hw, to je nesmysl. Konzole bude vždycky o hodně výkonnější při stejné konfiguraci, jelikož tam nemusí jít velká část výkonu na systém atd. Proč myslíš, že se dnes hooodně hardwarově zastaralé konzole drží se současnými pc ? .. Jakmile vyjdou next gen konzole, tak zase chvíli nebude nic lepšího, dokud je pc nedoženou a pořád dokola.
-
Stejně jak to může být výkonné?Když tam dají nové a drahé komponenty bude to drahé i při velkovýrobě a pak se stejně maximálně vyrovná High-end PC.Tedy ty hry co tam pak budou tak budou vypadat jak by mohli vypadat momentálně kdyby šli pouze na PC :)
-Zase dobré pro ty co kupují nové PC.To si koupí a pak stačí minimálně vylepšovat.Ta konzole prostě bude nejspíše pořád HW stejná,tedy co půjde tam půjde vesele i na podobném PC.
Pokaždé kecají jak nějaký port bude strašně super na PC a náročný na HW.Když to udělají špatně jako GTA IV tak pak ano.Jinak to jde naprosto stejně.Tolik kecu okolo Max Payne 3 a výsledek?Jde to stejně vůbec se to neseká a vypadá to stejně a možná lépe.A to mám starej krám,sice je pořád výkonem lepší než konzole ale je starý.
-Pro mně super,že není třeba vylepšení,ale zase škoda že málo využiji u hry výkonu PC tak aby se to projevilo na ve hře.Sice když zapnu u Witchera 2 Ubersampling tak to je náročně,ale rozdíl nic moc. -
Já mám pocit, že lidi dostávají jasné příznaky hysterie kolem toho reklamního patentu. Kdyby sledovali, co všechno si firmy patentují, asi by zešíleli.
Patenty se dělají pro jistotu, aby byli první a nemuseli případně platit za využití nápadu. Žádný plán na reklamy přerušující hru představen nebyl... Tohle je prostě běžná patentová politika. -
Ty reklamy mají být pouze ve free2play titulech a ty stejně nehraju........
-
U xboxu nebyl ten skok takový jako z PS2 na PS3. V dobách PS2 a XBOX sem se divil, jak vubec muže někdo ty hry na PS2 hrát podle toho jak vypadali (v porovnání s Xboxem) ...
-
Nevim co za zázrak jsi čekal ale z PS2 na PS3 to byl celkem veliký skok u Xboxu to bylo stejné.
-
Jj, jen čekej a těš se, hlavně na to, jak vám Sony pak do každého herního titulu bude cpát reklamy během herních pasáží
-
myslim, zeps3 byla oproti ps2 herni revoluci
-
budeme cekat
-
Stačí si spomenúť aké očakávania boli kladené na ten súčasný next gen a človek má hneď nechuť sa tešiť na ten ďalší....