Přejít na výpis diskuzí
Úžasný Spider-man zachraňuje Manhattan před roboty
11.12.2011 | Petr Poláček
32 příspěvků
-
Néééé proč? Proč tam cpát nějaký nesmyslný roboty? Budou ve filmu? Belice pochybuji. Akorát obrovská škoda. Film pojede úplně od začátku, tak proč spider-man a roboti? ach jo :-(.
-
Snaží se to být Epický a je to akorát trapný...Spider-man VS. roboti? Nesnášim takovýhle povoukovitý roboty to se to lidem fakt líbí?
-
-
: D To som si spomenul na jeden rozhovor o tom, ako vznikal Superman : D
-
-
někdo moc hrál Mass Effect:) ten velkej vypadá jak Reaper
-
-
A pak kdo moc hrál Mass Defekt co ?
-
-
žádnej extra fanda masnýho efektu nejsem *4* jenom řikam, že mu je podobnej
-
-
-
Pokud hra podle komiksového hrdiny tak jedině Deadpoola. A nebo Čtyřlístku. Ale radši Deadpoola.
-
blbost dalsia, aby robotov davali do spidermana , hovadina, spiderman s tobeym bol najlepsi a nikdy lepsi nebude
-
Proč sakra dělají spidermana podle filmu, když mají obrovské universum z komiksů, ze kterých můžou čerpat. Kdyby si vzali ponaučení od Rockstedů a jejich Batmana. Skvělý příběh, skvělý ovládání a spousta zábavy. Kéž by Rostedi dělali i spidermana :-D *8*
-
Podle mě nejlepší spiderman hra byla Spider-Man 2, tyhle poslední díly už jen třískaj prachy ze jména...
-
-
Dle mého byl, je, a vždycky bude ten nejlepší spajdý Spiderman: The Movie podle prvního filmu od Treyarch. Pak dlouho nic, pak Web of Shadows (který nemít tak příšerně zhovadilou kameru, tak je na tom dost dobře), pak již zmiňovaná dvojka na ps2 (pc verze je bez nadsázky jedním z nejhorších hoven, kterým jsem kdy zašpinil harddisk), no a trojka (která je díky bohu stejná napříč stěžejním konzolím) taky nebyla špatná. Shattered Dimensions byla vcelku chutná jednohuba (hlavně noirová čast), a měla překvapivě povedený humor. Zbytek nestojí za řeč. P_P
-
ja se vyborne bavil i u toho (asi) posledního Spider-Man: Shattered Dimensions
-
ale byl dobrje jen na ps2
-
myslis spider-man 2 na PSX nebo na PC prootze ten an PC byl tragickej (ten pdole filmu)
-
-
nah, ten na ps2 byl podle filmu a ten byl dobrej.
-
-
Podle mě nejlepší spiderman hra byl Spiderman Ultimate
-
-
Roboti jsou nudní nepamatuju si žádnou hru s roboty co by mě bavila... *7*
-
Zase Spider-man a zase vypadá strašně. Co barák to krabice o pěti polygonech