Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RazorProduction
    Sprava stara milion rokov,ale to by games nesmelo spat pot kamenom (posledny web co otom to informuje). *10* *16* *13* *9*
    • a ty pracuješ během vánočních svátků?
  • Teď pro změnu zase pro mnoho lidí nefungují potvrzovací emaily, bez kterých nemůžete s nikým obchodovat anebo v horším případě se ani nepřihlásíte ke svému účtu.
  • Kdyby lidi nepoužívaly tyhle přihlouplý služby tak nemusí tohle řešit...
    • http://i.lidovky.cz/10/021/lngal/GLU30e678_pohl.jpg
    • kdyby neexistovaly telefony, kdyby neexistovaly pc, kdyby neexistovaly televize, apd.

Naprosta volovina cos napsal
  • No jo, tak hlavne ze nikdo o nic neprisel. Ale ono to jednou prijde, pak se snad všechny ty steam ovecky (ja taky, nucene) proberou.
    • Nemůžete už sakra nechat těch "oveček" a podobných? Alespoň na Vánoce a konec roku. Celý ten koncept slepých následovníků a probuzených nedoceněných vizionářů, kteří jediní chápou, že spolupráce je zhouba lidstva, je postavený na palici. Jen počkejte až nás sejmou Zergové nebo Buggeři, mravenci, včely, hodinový strojek... (jasně, přeháním, ale tohle mi vždy hne žlučí, Vy jste měl alespoň tu slušnost, že jste se sám nepovyšoval, děkuji).
  • Jo taky jsem viděl účet nějakýho skopčáka. Hnedka mi bylo divný, že mám na účtu tolik peněz
  • po novem update Steam je v EN pěkně mne tím se.... *16* *16* *16*
    • Nechces snad ani vzdalene naznacit ze mas steam v cestine. Ne? No to mas stesti.
      • Najdou se i takový jelita.
    • Ja v CZ, takze problem je mezi zidli a klavesnici
  • Mart9
    3 dny stará zpráva *9* To už nebylo potřeba psát.
    • A co? To maji sedet 24/7 u kompu jak mistni nerdi v diskuzich a sledovat co se kde sustne? Kor o svatcich? Zijes ve slusne deluzi, zkus obcas vytahnout zaluzie.
      • Mart9
        Nemají, ať si klidně vezmou týden volno. Jediné, čeho jsem se během té vánoční článkové pauzy bál, bylo to, že pak budou dohánět staré zprávy.
        • Aby ses neposral. Obyčejná tři dny stará sumírující zpráva o tom, co se se Steam vlastně stalo a jak se to tedy dotklo/nedotklo uživatelů. No a co. Ale chápu, hlavně, že má pán plnou hubu keců jak se má co a včas dělat, že?
          • moje řeč mart9 je kokot....u něj konkrétně - jako by někoho zajímalo, že nějakej 14 letej lofas kouká na péčko a hraje to a to, od - do. Mart9....tvoje osobní údaje ukladané STEAMEM jsou všem srdečně u zádele *15* tak jak píše kolaga nade mnou ABY SI SE NEPOS+AL )))
    • bud rad na gameparku to bude tak v pulce noveho roku :D
    • hrej. cz to samý..
      • Mart9
        Právě že ne. Zrovna na hrej jsem sháněl v článku info, co tyhle problémy znamenají pro mě jako uživatele a jestli mám dělat nějaká opatření.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit