Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tilwaen
    Takže pokud tvé osobní údaje shromažďuje kdokoliv jiný než NSA, tak to vlastně vůbec nevadí?
  • Některý lidi sou sto let za opicema a nevěděj, že ztrátě osobních dat se dá předejít dodržováním základních pravidel a spoustou vychytávek aniž by si museli něco mazat či nepoužívat.
  • Sakriš, ty si nějakej přecitlivělej :) kde jsem se do tebe navezl, které slovo bylo vulgární neřkuli hanlivé? (mám na mysli komunikaci přímo s tebou) ruku na srdce......nic, co by tě mohlo nakrknout jako jednotlivce, jsem nenapsal.....tedy, pak je tu ještě varianta, že tě urazil můj první koment určený jedné (dosti rozšířené) skupině uživatelů FB. To by pak ale mohlo znamenat, že jsem "kopl do tvého týmu" :)....no a zase jsme u těch prášků, máš vysokej tlak, nahrnula se ti krev do hlavy a řekl sis "hééle tenhle pindík mě štvát nebude, já jsem přece chytřejší a musim mu tady v diskuzi ukázat, že je úplně vylágrovanej"......beru tvůj názor, ale je komické jak se snažíš dát svému názoru punc jedinečně objektivního pohledu na věc :) sto lidí, sto chutí. Čaues :)
  • Se snaží? Ti borci by si mohli vytřít kaďáky s celým sony a microsoftem.
  • a vše bylo dobré...
  • z toho dovodu som si na mobile aktivoval authentifikator a nemam problem :)
  • asi přistěhovalec *4*
  • Každý den. a na pátý den řekl Bůh pošlete mu kód ať neotravuje. A všichni viděli, že je to dobré. *3*
  • No jó, když dojdou argumenty, tak musí přijít narážky "moderního" typu v podobě "všichni ostatní jsou ovce". *15* Bavím se tu jen s tebou - reaguju jen na tebe, tak co tady zkoušíš? Napsal jsi to jen proto, aby si mě pokusil shodit... se ti povede možná někdy příště s někým jiným ...nebo si říkáš normálně v první osobě množného čísla "My ovce"? Předpokládám, že asi ne. *3* Pokud se ti zdá, že jsem se chytl jen jednoho dílku té tvé skládačky, tak si přečti znovu, co jsem ti napsal hned v první reakci, možná ti to dojde. Jako urážky ti jdou dobře, ale bez argumentu s tím daleko nepochodíš. *3*
  • Kinguin/g2a dokazu mat 24/7 podporu a live chat, preco ju steam nemoze mat ?
  • Mě nešly paysafe kupony.Prej nejsem z české republiky
  • Asharak
    Ale ty patříš ke stádu ovcí, jen nechápeš že je tu víc stád a né jen jedno *3* lidi co žerou FB jsou stejně otravní jako jejich opak *15*
  • Asharak
    Není no, od zabezpečených/šifrovaných IM komunikací pod ICQ a pod. jsme se dostali ke kontrolovaným chatům Facebooku :>
  • Asharak
    A kolikrát sis ho nechal poslat znovu? *4*
  • Najdou se i takový jelita.
  • Jsem rád, že většina má větší štěstí než já *4*
  • Přééésně! :-DDDD
  • Chim
    Bych ty internety zakázal. A za FB rovnou postavit ke zdi, bez soudu. *16*
  • Jestli kupuje v českých obchodech tak to nevadí. To nespadá pod NSA. Všechny další americké firmy spadají. A jaksi nikdo neřeší, že tam jsou lidé klidně z ČR. Hromadí to a používají stejně jako kdyby to byl američan, který spadá pod jejich zákony.

Ostatní lze řešit fake údaji. Pak je fuk co se pošle. Bude to blbě.
  • šetři si tuhle mluvu na doma. tam to určitě zapadne (to bude asi slušná parta) *15*

Když tedy ne Dell tak:
    MS a další. Zavoláš a řekneš" mě to nejde" a řeší se to. Napíšeš a řeší se to. Nebo jdeš na fórum a tam to již někdo řešil.

Zde se nikam nedovoláš, napíšeš a čekáš dlouho na odpověď a ještě to mají tak blbě uděláno, že se stane tohle. Mohou si dovolit udělat to pořádně. Prostě tak, aby se to nestalo. Když máš kvalitu a prachy, tak se to nestane. Systém se v určitých oblastech tak navrhuje. Copak banka počítá, že by jsi se přihlásil do jiného účtu? To se nesmí stát a nestává.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit