Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kamil.Zatlouikal
    Vůbec nic nového, jen další z Gabeových triků, jak si zajistit články o Steamu na všemožných světových webech... *6*
  • Lupulin
    taky sem neměl žádnej větší problém...účet sem viděl jen svůj a jediné co nešlo byly nákupy a úprava účtu - vcelku by mě zajímalo kolik lidí tímto blbnutím cache opravdu něco ztratili nebo přišli o účet....to by byla myslím lépe vypovídající zpráva než, že něco nefungovalo.........jenže to by pak nebylo tak čtivé kdyby napsali Steam měl problémy ale žádný účet nebyl ohrožen nebo odcizen....
  • Draken69CZ
    Tak já bych si toho ani nevšiml kdybych si to nepřečetl na webu, že je shozený store jsem přikládal vánočním slevám a vše ostatní u mě bylo v pořádku.
  • Dogkiller
    Nahlédnutí do cizích účtů, aneb vánoční dárek v podání Valve...
  • a ty pracuješ během vánočních svátků?
  • A presne z tohoto duvodu nemam na Steamu vyplnene zadne udaje. Nemam tam kreditku (platim PayPalem), ani zadne osobni udaje. Ucet ma jen zakladni nastaveni. Nekteri lide se ale proste nepouci, hlavne, ze jsou socialne in...
  • Bylo to vazny
  • Tady vidíte, co je to za hnus, ten Steam. *1*
  • Jack1947
    To ani pomalu za pozornost nestojí, i když chápu není o čem psát tak každá prkotina brá *4*
  • Když jsem se díval na steam store tak jsem měl ceny v rublech a při načtení detailu profilu jsem s hrůzou zjistil že jméno je v azbuce v tu chvíli jsem si jen domýšlel jak moc je to v pr..li.
  • jasnej fake
  • Whoossain
    http://mrwgifs.com/wp-content/uploads/2013/09/Patrick-Spongebob-Freak-Out-Run-In-Circles.gif
  • Jen klid.
  • No nevadí, že zpráva v podobě článku došla až teď. Chápu, že byli svátky a nikoho nemá smysl hnát. A to je v pořádku. Ale doufal jsem v alespoň v bleskovku, i když místní komentátoři si to tam už řekli. *15*

Ale docela si lidi i vymýšleli báchorky a celou věc zveličovali (nejen zde). Teď je situace v pohodě. Já ani nebyl v dobu blbnutí Steamu online, takže já snad neutrpěl žádný únik mých informací.

Myslím si, i když škody jsou jen, doufejme, v podobě úniků informací, které snad nikoho nepoškodily, že únik je úkaz toho, že ani sebevětší firma se takového incidentu nevyhne. To by byla sranda, kdyby Steam hackly a milióny hráčů by přišli o peníze. Teoreticky je to ale možné.
  • http://i.lidovky.cz/10/021/lngal/GLU30e678_pohl.jpg
  • RazorProduction
    Sprava stara milion rokov,ale to by games nesmelo spat pot kamenom (posledny web co otom to informuje). *10* *16* *13* *9*
  • kdyby neexistovaly telefony, kdyby neexistovaly pc, kdyby neexistovaly televize, apd.

Naprosta volovina cos napsal
  • Teď pro změnu zase pro mnoho lidí nefungují potvrzovací emaily, bez kterých nemůžete s nikým obchodovat anebo v horším případě se ani nepřihlásíte ke svému účtu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit