Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No nevadí, že zpráva v podobě článku došla až teď. Chápu, že byli svátky a nikoho nemá smysl hnát. A to je v pořádku. Ale doufal jsem v alespoň v bleskovku, i když místní komentátoři si to tam už řekli. *15*

Ale docela si lidi i vymýšleli báchorky a celou věc zveličovali (nejen zde). Teď je situace v pohodě. Já ani nebyl v dobu blbnutí Steamu online, takže já snad neutrpěl žádný únik mých informací.

Myslím si, i když škody jsou jen, doufejme, v podobě úniků informací, které snad nikoho nepoškodily, že únik je úkaz toho, že ani sebevětší firma se takového incidentu nevyhne. To by byla sranda, kdyby Steam hackly a milióny hráčů by přišli o peníze. Teoreticky je to ale možné.
  • Mart9
    3 dny stará zpráva *9* To už nebylo potřeba psát.
    • A co? To maji sedet 24/7 u kompu jak mistni nerdi v diskuzich a sledovat co se kde sustne? Kor o svatcich? Zijes ve slusne deluzi, zkus obcas vytahnout zaluzie.
      • Mart9
        Nemají, ať si klidně vezmou týden volno. Jediné, čeho jsem se během té vánoční článkové pauzy bál, bylo to, že pak budou dohánět staré zprávy.
        • Aby ses neposral. Obyčejná tři dny stará sumírující zpráva o tom, co se se Steam vlastně stalo a jak se to tedy dotklo/nedotklo uživatelů. No a co. Ale chápu, hlavně, že má pán plnou hubu keců jak se má co a včas dělat, že?
          • moje řeč mart9 je kokot....u něj konkrétně - jako by někoho zajímalo, že nějakej 14 letej lofas kouká na péčko a hraje to a to, od - do. Mart9....tvoje osobní údaje ukladané STEAMEM jsou všem srdečně u zádele *15* tak jak píše kolaga nade mnou ABY SI SE NEPOS+AL )))
    • bud rad na gameparku to bude tak v pulce noveho roku :D
    • hrej. cz to samý..
      • Mart9
        Právě že ne. Zrovna na hrej jsem sháněl v článku info, co tyhle problémy znamenají pro mě jako uživatele a jestli mám dělat nějaká opatření.
  • Jen klid.
  • jasnej fake
  • Jack1947
    To ani pomalu za pozornost nestojí, i když chápu není o čem psát tak každá prkotina brá *4*
    • Bylo to vazny
  • Problémy u Valve se nějak nepříjemně hromadí. Nedávno jsem se potřeboval dostat na účet a chtěli po mě ověření cez email, kde mi měli poslat kód. Měl dorazit nejpozději do 3 hodin. čekal jsem 5 dní *16*
    • z toho dovodu som si na mobile aktivoval authentifikator a nemam problem :)
    • Jsem rád, že většina má větší štěstí než já *4*
      • Asharak
        A kolikrát sis ho nechal poslat znovu? *4*
        • Každý den. a na pátý den řekl Bůh pošlete mu kód ať neotravuje. A všichni viděli, že je to dobré. *3*
          • a vše bylo dobré...
  • Tady vidíte, co je to za hnus, ten Steam. *1*
  • No jo, tak hlavne ze nikdo o nic neprisel. Ale ono to jednou prijde, pak se snad všechny ty steam ovecky (ja taky, nucene) proberou.
    • Nemůžete už sakra nechat těch "oveček" a podobných? Alespoň na Vánoce a konec roku. Celý ten koncept slepých následovníků a probuzených nedoceněných vizionářů, kteří jediní chápou, že spolupráce je zhouba lidstva, je postavený na palici. Jen počkejte až nás sejmou Zergové nebo Buggeři, mravenci, včely, hodinový strojek... (jasně, přeháním, ale tohle mi vždy hne žlučí, Vy jste měl alespoň tu slušnost, že jste se sám nepovyšoval, děkuji).
  • Tuhle šaškárnu používají jen zoufalci nikdo jiný, normální hráč si na nějakovém zabugovaném a cheatera prolozeném steamu, nikdy nic nekoupí ...
    • doufam ze nejsi ve skutecnosti takovej naprostej i*iot, kteryho ze sebe delas.
  • Kdyby lidi nepoužívaly tyhle přihlouplý služby tak nemusí tohle řešit...
    • http://i.lidovky.cz/10/021/lngal/GLU30e678_pohl.jpg
    • kdyby neexistovaly telefony, kdyby neexistovaly pc, kdyby neexistovaly televize, apd.

Naprosta volovina cos napsal

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit