Přejít na výpis diskuzí
V arkádě Driveclub budete moct vyzvat soupeře na cokoliv
7.6.2013 | Adam Homola
38 příspěvků
-
pCARS bude taková fajnová casual hra pro volant. Jestli tě v první řadě napadá grafika a používáš ji jako primární argument pro kvalitu hry, pak v diskuzi na toto téma nemá tvůj příspěvek žádnou hodnotu, dokonce ani když pokud máš částečně pravdu.
-
Tak este pridam posledny prispevok tym dilinkom tam dole co hovoria ze pCars nikdy nevyjde.
Hra je nieco vyse roka vo vyvoji , mega tituly niekedy robia ja 4 roky. Takze ten vyvoj ide raketovym tempom.
Dalej nemusi mi nikto platit aby som videl co vidiet dokazeme pretoze "mam oci" .
Tu mate priklad :
http://www.wmdportal.com/projectnews/project-cars-community-gallery-57/
Nepotrebujem nikomu dokazovat ze tam je grafika bezkonkurencna , lebo je.
Ani toto ani este dalsich 10 GRID-ov ho lent tak neprekona po tejto stranke.
O ostatnom sa nebudem rozpisovat lebo momentalne nema cenu rozoberat nedokoncenu fyziku atd.... -
Ale bez uprav to nebylo ono. Auta byli neprevratitelne meli teziste proklate nizko. Nicmene uznavam ze i bez HC se to ridit dalo na rozdil od dvojky. Problemem byl hlavne lowpoly teren a sterilni dalnice. *3*
Ale s upravenou fyzikou jsem se tam vyblbnul v honickach s policajtama spousty hodin. -
První TDU (ať už s HC nebo bez) je přesně to, co si představuju pod pojmem arkáda. Fyzika je tam výrazně osekaná, pneumatiky mají úplně smyšlený model a setrvačné síly jsou podivné. Ale řídí se to jako auto. A zvenku to taky vypadá, jako když jede auto. Podvozek nějak pracuje, motor a převodovka jsou na slušné úrovni. Žádné idiotské výstřelky.
-
Piloti F1 mají firemní simulátory. *3*
Je vsak spousta staji i soukromniku z jinych zavodnich kategorii kteri na vlastni simulatory nemaji penize a tady má rF skutecne vyuziti. Nejedna se ale ani tak o trenovani jizdy. Spise o nauceni se trate a zautomatizovani reakci. Kdysi jsem videl na YT vyjadreni profesionalniho jezdce. Ten rekl ze rF dokaze celkem verne simulovat chovani auta pri korektni jizde. Horsi je to v koliznich situacich. Paradoxne je v realu daleko snazsi dostat auto zpatky pod kontrolu nez v rFactoru. *3*
Predpokladam ze AC a rF2 uz na tom budou mnohem lip. -
co to kecáš ty dylino?
-
rF pro je pořád rFactor, pohání ho stejný engine
-
Tak fyzika v TDU jednicce nebyla na hardcore mod vubec spatna. Mnohem lepsi nez maji ruzne shifty dirty a pod. Dokonce fungovalo i prenaseni vahy na kola. Stacilo pomoci utility mirne upravit fyziku hlavne zvysit teziste a byl to temer semisimulator. *3*
Ovsem to co prineslo TDU 2 bylo neco neskutecny. To si troufnu rict ze snad i v Arma2 jsem mel s volantem lepsi pocit z jizdy. *1* -
Jak kteří. Jestli myslíš rF Pro, tak ano, ale ten má s původním rF jen málo společného.
-
Tak dál budu marně čekat na auta s modelem TDU ale realnější..
-
Taky si myslim:D. Se s tim budou piplat tak dlouho, že to nakonec nevyjde:D.
-
Hlavně Project CARS nikdy nevyjde ve finální podobě.. Už na tom dělají jak dlouho a teď se rozhodli, že to přesunou na nové konzole, takže dalších min. 5 let vývoje k další betě *11*
-
:) Je snad něco lepšího ? Rfactor mi nabídne totéž v podobné kvalitě ... a proto je překonavatel ?
-
Uvidíme jak si to bude stát v porovnání s GT6 ..... ale změnu směrem k realističnosti by to už chtělo ;) . Sociální obstrukce jsou mi ukradené ..
-
ok, takže protože jsi ignorant, tak hra vlastně překonaná nebyla... To je to samé, jakobych já pořád hrál Dooma a říkal, že ho ještě nic nepřekonalo, protože nemám potřebu nic novějšího instalovat... Hahá
-
Nie nebola, je to ultimatna zavodna hra pre ludi ktory radi zavodia a nenechaju sa opit rohlikom.
Aj napriek tomu ze sa moze zdat zastarala, a updaty sa nejako nehrnu, stale ma co ponuknut aj v silnej konkurencii modernejsich hier.
Moja instalacia sa datuje do roku 2007, a stale nemam potrebu hladat nieco ine, a stabilnych ~1000 ludi online ma zrejme podobny nazor. -
piloti F1 jezdí rFactor
-
Jediný? A co třeba rFactor, Assetto Corsa, iRacing apod. ? Otevři oči, LFS je sice kvalita, ale už byla v mnoha směrech dávno překonána
-
Na Project Cars sem koukal a vypadá to moc pěkně, ale tohle taky *3* . A navíc, tohle bude Launch Titul. Ty neždímou z výkonu přicházející konzole vůbec nic, takže asi tak:)
-
Mohu se zeptat kdo plati vsechny ty lidi v diskuzich co kazdy den vychvalujou Project Cars? Mi nerikejte ze to delate zadarmo, denne to clovek vidi... Nebo je to tak epicky ze az to vyjde tak i piloti F1 prestanou jezdit a zacnou hrut P. Cars?