Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
    Je to mozny, ale Autolog je super *3*
  • Este pridam ze tu rozpravaju o PS4 ako jedinecnom zariadeni , ze to ma conectivitu z nebies a aka super je nova konzola. Co PS3 nema multiplayer ? Nemozes tma mat "friends" ? PS3 nema ziadnu konektivitu ? DPC aj s takymto kktinami....
  • Jednu vec zabudli dodat : " Zkopirovali sme Autolog a trosku vylepsili , nech to bvyzera ako facebook " A toto potom hlasaju ze je unikatne a inovativne , dookola.
    O hre ani naznak , hlavne ze tam bude "socialna" stranka na piedestali , half render zabery z hry ma nezaujimaju a osobne si nemyslim ze toto bude mat nejaky extra uspech. Hlavne ked uz autori rozpravaju prilis vela o socialnej stranke hry ,moze predvidat fiasko.
  • tak to si este nevidel pCars asi. Ale budiz kazdemu sa paci nieco ine , subjektivne.
    pCars ma zatial najlepsiu grafiku co sa aut tyka (rozumej spracovanie do detailov , aj mechanicke casti + motor , interier).
  • Tak zabuda sa I na netKar Pro ktory ma jednoznacne najlepsiu simulaciu pneumatik!
  • Tak slava LFS uz vysumela. Zpocatku bezkonkurencni simulator byt s hromadou nedostatku. Pusobil dle mne dosti sterilne nemelo to koule. Nicmene fyzika pneumatik byla na vysoke urovni. Vyvojari nak zaspali a ustalo to na mrtvym bode. Dle mne obrovska chyba ze se hra neotevrela dostatecne modarske komunite. Tu chybu neudelal rFactor a hromada modu dava LFS s prehledem na zadek. Navic maji prave ty "koule" ktere LFS chybi. Obavam se ze nastup AC a rFactor2 pohrbi LFS uplne.
  • Gonzi
    Miluju simy, ale jestli jsem nečemu ochotný fyziku aut odpouštět, tak to jsou právě hry jako (nepovedené) Test Drive Unlimited, nebo tohle. Přesto by mi nevadilo, kdyby se ty auta chovaly jako auta (i kdyby s velmi přehnaným gripem, výkonem atd). Zrovna nějaký "automatický" drift už by mohl být možná trochu moc. Každopádně velmi zajímavý a očekávaný projekt.
  • Gonzi
    Jj, kdysi byli na špici a kdyby to dál vyvíjeli, tak by C.A.R.S. téměř nemuseli existovat (brát s nadhledem). Každopádně oni si nechali ujet vlak už pár let nazpět a byť mám licenci a sem tam se tam pořád proháním (bo fyzika), tak je to pro mě mrtvá hra. Nutno dodat, že mě to velmi mrzí (miluju simy).
  • já přes závodní hry vůbec nejsem, kdysi jsem hrával první need for speedy jako malý, přednedávnem jsem po těch letech zkusil první dva FlatOuty, ale Live for speed si mě získalo svou snahou o co nejvěrnější znázornění jízdy... a to prosím nejsem žádný fanoušek motosportu, vlastně mě ani nezajímá nic, co má v sobě motor
  • jsem rád, že se pořád najde někdo, koho to osloví...škoda, že tvůrci s patchema nechvátají...a S3 je zatím též v nedohlednu....přesto podle mě nejslepší (a dost možná jediný) automobilový simulátor
  • no já poslední dny propadl kouzlu Live for speed... už pouze demoverze dokáže zabavit na hodiny :)
  • zdeeneek
    Tech par zaberu, ve kterych bylo videt auta, mi silne pripomnelo stary dobry nfs dily, ktery byly dobrym arkadovym jezdenim (nemyslim ty dily, ktery vychazi posledni dobou - to jsou hloupy arkadovky, ve kterych neni potreba skoro ani tocit volantem)
  • JJ zvlášť ty lidi mají pěkné detaily to bude tou výkoností PS4
  • No z toho videa mi to pripada horsi nez GT6 na PS3.
  • v arkade...tim to pro me konci xD
  • Hmmmmmmmmmmmmmm na cokoliv rikate? ;D
  • i na párky?
  • God-of-War
    Grafika vypadá úchvatně *14* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit