Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

samozřejmě že to byl fail... to ti poví v podstatě každý hráč a i řada novinářů... nevím o co se tady snažíš. Že jsi zaslepený fanboy na celé věci nic nemění. Toto není o nějakém názoru, ale o objektivní pravdě. BFV bylo tak velké selhání, že se i v EA radši tváří, že už by na to nejraději zapoměli.

• sugyn

Ne to nikdo nerika.

• Mě je zase jedno co baví tebe. Proč to píšeš nevím. Asi granulát. Propadák to prostě není broučku. Zbytek bullshit. A ty mi napíšeš fakta nezajímají tvoje pocity ? :D Ty si cucáš fakta z prstu. Jestli víš vůbec co to slovo znamená.

• TheGGG

tl;dr....

mě je celkem jedno co tebe a tvé kámoše baví nebo ne a nebo co si myslíš o BFV....ta hra prostě byla objektivně propadák a výsměch, totální pošlapání jak série tak WWII jako takové. Propadlo to u fanoušků, propadlo to jako produkt a jen to pošramotilo ještě víc už tak hodně špatnou pověst EA. SP byl odpad a MP byl průměr naprosto ořezaný na kost. I ten BF1 už byl ve všech ohledech lepší.

a pomatuj: facts don't care about your feelings

• :D jako vážně se teda někdo snaží říct, že předchozí díly byly jako reálnější a realističtější v ohledu na zobrazení 2.sv. války?

• No vždyt říkám, že víš prd. Jen si cucáš cosi z prstu. Z toho se nevykecáš. Popoplujem. Mě vadí že se zeptám v čem je ta hra špatná a dostanu odkaz na video nějakého zakomlexovaného zaujatého kripla kterej tu sérii nenávidí. Lidi nemají vlastní názor protože hru ani nehráli, jen vidí video takové existence. MP je v seriozních recenzích hodnocenej vysoko. Je to starej dobrej BF v dobrém i v tom špatném. Hráči jsou rozmazlený hysterický děcka u kterých člověk nikdy neví jak zareagují. Já bych hry dělat protakové publikum opravdu nechtěl. A proto ještě jednou říkám a tím to končím, protože co se tady asi tak dozvím. (to co jinde) Chech. Hateři všech zemí, vyližte si p*del :o)

• TheGGG

dle reakce hráčské komunity, dle špatných výsledků, dle obecných názorů... že to baví tebe na celé záležitosti nic nemění. Ta hra je brak....

• Daver

řekl bych že soudí z toho, že EA ruší podporu, protože to nedosáhlo výžených výsledků = hráčská komunita to nesežrala tolik, jak čekali.

• Soudíš podle čeho ? Z nějakých diskuzí kde se projevují pořád ti stejní ? Takže víš prd ale užij si to :o)

• TheGGG

názor skoro celé hráčské komunity.... ale užij si to

• ta hra je nevkusný škvár je jen tvůj názor. Takže nemění nic na ničem :o)

• No to je napováženou, že se něco takového něčím takovým živí a ne na vysvětlenou. Čemu že rozumí ? :D Kdo mu zobe z ruky je u mě hlupák. Nestojí mi za další rozbor.

• KIMCID

Ten chudák se tím živí,těm věcem rozumí  a ty hry hraje.Jestli ti přijde tohle dobře odvedená práce herního studia, máš hodně nastavenou laťku nízko.

• sugyn

Tak ta hra byla delana pro lidi co jejich hry nehraji.  Skolaci hraji fortnite a jiny free to play kraviny. Lidi jako ja co znaji historii valek a pamatuji si jaky byli drivejsi Battlefieldy ta hra vylozene odpuzuje. No a zbytek te hre neda vydelat tolik kolik by si EA pralo.

• TheGGG

ta hra je nevkusný škvár a brak, že to hraješ je tvoje věc, ale nic to nemění na tom, že to byl jen další fail a propadák od ea....

• jindra.veliky

To bylo před vydáním keců, že nás postupně čeká i východní fronta a pak pozdní bojiště západní Evropy. 

• clovicekO

Okamžitě vysvětli, proč jsi tak pitomej.

• No už se neptám, protože se stejně nic nedozvim. Ta otázka byla položena na koment někoho jiného. Protože napsat "ta hra je špatná" je zkrátka pitomost jak vrata. Každý píšeme svůj pohled a nic jiného není ani to video které natočil ten divný chudák.

• Whoossain

"Nezajímá mě nějaké dementní video", "Ono je stejně uplně jedno co napíšeš."

Tak se neptej "V čem je špatná ?" když tě to nezajímá a úžívej si to. Já s Dice skončil po domrvenym BF4, který bylo úplně stejně špatný, jako BF3. Především tedy po technický stránce MP...

• Nezajímá mě nějaké dementní video nějakého amatéra. Ono je stejně uplně jedno co napíšeš. Mě a lidi kterým se BF5 líbí a koupí i další díl, protože s tímhle nemají problém to nemusí vůbec zajímat. Ale to lidi sledující tokováto h*vna nepochopí :o)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit