Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý nápad . Mohli by udělat datadisk "Ze života utlačované menšiny" a ještě by dostali od státu a zájmových agentur granty ... Samozřejmě i tady klidně mohou pokračovat v nastoleném trendu romantických a "nikoliv přísně realistických simulací" stejně je BBC a Amnesty budou brát za hyperrealistický obraz české společnosti ...
  • To už si musí dělat p*del, ještě k tomu takový název. *15*
  • To je snad HL1 engine ne? to je humus *11*
  • Jaké RPG? Bezdomovci se mají jako prasata v žitě. Ale jen v Práglu, kde je dostatek pitomců, co jim hodí nějaké peníze.
    • Jasně, proto spí pod mostem.

Kdyby se měli tak dobře, nemyslíš si, že by třeba někde bydleli v plně zařízeném bytě? Nebo myslíš, že je baví spát na ulici, v tramvaji apod.?

Ale jasný, některé starosti jim odpadají. Musí to být ale fakt dost blbý život.
      • Pod mostem spí proto, že nějakému špinavci nikdo soudný nepronajme byt a charitativní ubytování požaduje, aby dotyčný přišel střízlivý a nezfetovaný, což 99% z nich dodržet nechce.
        • Každopádně se jak prasata v žitě nemají, to je snad jasné.
          • Se posaď v centru na zem s kloboukem a za hodinu zkontroluj obsah. Abys pak neměl šok a nechtěl zrušit své stávající zaměstnání. *1*
            • *1* Jistě, že by byla mlata. Žebrání mají obšlápnuto rumunské gangy. Co že logický argument, že žebrota je výnosný byznys - kdyby nebyla, tak to ti mizerové nedělají.
            • Ostatni zebraci by dali do huby a ten klobouk sebrali *1*
        • to neznamená že si nezasloužej bejt na ulici, je to hnus co píšeš *16*
          • Každý si zasluhuje podle toho, jak se chová a jedná. Neexistuje nějaké univerzální právo na to, co si zaslouží a co ne. To jen pár marxistických pomatenců si vymyslelo (pseudo)lidská práva, aby nemuseli pracovat a parazitovali z daní občanů ve svých neziskovkách a státních institucích.
            • Pardon, to si pleteš marxismus s liberalismem. Marx nepočítá, že by někdo nechtěl pracovat. Liberalismus mu na to dává právo.
            • to jen pomatenci trpí zkreslenou představou o tom že když si člověk může za své utrpení sám tak je to v pořádku. ani Hitler by neměl trpět, utrpení neni v pořádku nikdy, měl by bejt mrtvej ale ne trpět
            • Hele, podívejte na to prase! Sám beztak peníze tahá od fotra.
            • Zatracený lidský práva jak by tu bez nich bylo dobře. Stačí se podívat všude tam kde se nedodržují, lidi si tam žijí jako prasata v žitě...
          • teda zasloužej
        • Zrzzek
          Jako bys s tím měl vlastní zkušenosti...
  • Neumím si představit, že by tohle někoho bavilo. Příjde mi to jako naprosto imbecilní nápad. K tomu ta hnusná grafika a Praha? Kde? Kromě zastávky metra a popelnic tam nebylo nic z Prahy. Poněkud mi utíká smysl takové hry...

Na životu bezdomovce jaksi není nic zábavného. Je to jen rutina. Nedá se z toho udělat dobrá ani zajímavá hra.
    • Je to námět na survival hru, jako řemen.
      • a na reality show: kdo přežije v praze *3*
      • Napiš mi, jak si hru představuješ. Popiš mi herní prvky, které budou podle tebe zábavné. To platí o pro ostatní, co se mnou nesouhlasí.
        • Už jen prodávání Nového prostoru považuji za zábavné. A bude to především HRA. Každá hra je do jisté míry nerealistická, i ta seberealističtější. Takže když se to naroubuje do nějakých mantinelů RPG/Survival, tak to bude fajn. Tečka.
          • Takže vůbec netušíš, jaký to bude stejně jako ostatní mínuskáři a stejně se ti to líbí, nebo ti to příjde zajímavé. *1*

Je čas na simulátor kadění. Také to má svůj potenciál. Už dlouho také zvažuju simulátor prodavačky v Albertu.

Hra se nedá udělat ze všeho, tedy pokud z toho nechceš mít totální nesmysl typu Postal.
            • Co jsi nepochopil na článku. Nechápeš rozdíl mezi simulátorem a rpg? Ty jsi ten článek nečetl? A ano, nevíme co to je protože je to preview připravované hry, o které slyšíme poprvé a děláme si první názory. To jsi tak omezenej nebo nemáš smysl pro herní systémy? Může to být ve finále špatné, ale dokážu si představit dobré survival rpg z tohoto prostředí.
            • Stebou by byla zbytecna diskuze ikdyby to vyslo.
            • Souhlasím s tebou Tilwaen. Stejně to nevyjde, takže asi zbytečná diskuze. *3*
            • Tilwaen
              To si můžete podat ruce, ty zase netušíš, jaké to bude, a stejně se ti to nelíbí.

Mně to přijde jako zajímavý nápad, byť ne nutně vhodný k hernímu zpracování.
      • Ne není. Je to hloupý námět. Survival se sem vůbec nehodí.

Hra o přežití může být zajímavá z přírody, ne z pražské ulice, kde být bezdomovcem znamená poměrně neustálá rutina. Není to zajímavý námět. Nemůže to být zajímavá hra, leda by to bezdomovectví pojali naprosto nerealisticky. Kdo s bezdomovci pracoval, ví, jak moc je to o rutině a jak moc je jejich život nezáživný a jak málo tam jde o "zajímavý" survival. Nebo ti příjde zajímavý herní námět ráno vstát, zajít na nějakou charitu, obejít popelnice a vysbírat nějaké sběrné materiály, párkrát do týdne odebrat náklad novýho prostoru a stát v metru celé hodiny, případně někde sedět se psem a doufat, že mi někdo dá peníze?

Je to nesmyslný námět... neuspějí.
        • Kecy, kecy, kecy trolle. A co není v přírodě nerutinního? Stejně jako když cestou do sociálního zařízení zmlátí bezdomovce mladíci, napadnou zvíře při cestě do nory menší predátoři. Bezdomovec může potkt sektáře, co když se přidá/nepřidá, může se zaplést s pasáky, mafií, cokoliv, tak už máš další lanka v dějovém stromě... v tomhle prostě prakticky naopak není žádný rozdíl, jen v prostředí a schopnostech aktérů. Má to velký potenciál. Je to něco jako říct, že Oregon trail neměl nikdy vyjít, protože jde to o nudný rutinný cestě na západ Ameriky. Tohle není survival simulátor, ale survival rpg.
        • kulhy_parici_spici
          Survival z přírody může být úplně stejná rutina, když se jako rutina udělá. Nevnucuj svůj názor jako fakt, jen proto, že ty v tom ten potenciál nevidíš. Stejnou metodou bys mohl odsoudit všechny ostatní hry: simulátor vlaku je rutina, správa města je rutina, rally je rutina – tvoje fantazie je rutina. Podívej na Papers Please, naprosto nudná práce na přepážce a jaký je to hit. Spíš se obávám, že trolíš a já tě jen krmím.
          • Toho trollingu bych se nebal, kolikrat sem chodi takovy pacienti ze by se clovek fakt divil.

Tenhle nebude vyjimka.
        • Nebuď tak arogantní. Já osobně bych si přál, aby vyšla.
  • o.grab
    *8* To nemyslí vážně *8*
  • To je jak zivot cobolaku
    • Tilwaen
      Hrozně vtipné, překonals sám sebe.
      • Dekuji, take jsem si dal zalezet
  • Ocenil by som, keby ta hra bola graficky krajsom engime, napr. CryEngine a mozno by to tromflo aj Kingdom Come Deliverance. *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit