Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 0011

    Tak zaprvé chlapče jestli je údaj na tvé profilovce pravdivý tak jsem čerstvě o 4 roky starší(čímž se názorně dopouštím argumentačního faulu apel na věk), za druhé jestli tady něco myšlenkově skřípe tak jsou to tvoje argumentační fauly red herring, neboli česky falešnou stopou počínaje, sloučenou otázkou pokračujíc a apelem na názor konče. Učebnicový příklad. Dále jediný nedemokratický režim který cenzuruje hry z politických důvodů, tzn ne násilí ani nahotu je skutečně jedině Čína, protože v zemích jako je např. Severní Korea si nemůžeš koupit ani herní zařízení natož hru a Čína rovnou hry zakazuje. Ty sem zatáhneš téma úplně mimo článek a pak obviňuješ ostatní že to tu myšlenkové skřípe to je vrchol, akorát nevím jestli drzosti jestli si troll nebo hlouposti.


    edit: reakce na "duchaplný" příspěvek já nic nevím

    • clovicekO

      Asi ho nemá cenu řešit, vidím, že má podobné příspěvky i v diskuzích k jiným článkům. Tenhle člověk měl jedinou světlou chvilku, a to když si vymýšlel nick. Jinak má v hlavě temno. Ale díky že jsi sem přispěl, pomatuju si tě, jak jsi mi radil, jak opravit páčku u Lite :) mimochodem, ještě se mi ani jedna neporouchala. Osobně si myslím, že příčinou driftu může být ve většině případech, že lidi nechávají Switch ve špinavém prostředí, do mechanismu se dostane prach nebo nějaké malé částice, a je to. Já mám třeba svoje Lite jen u postele a nikam ho nenosím, pravidelně ho čistím a zatím problém nemám. Naopak známej, o kterém vím, že si před hraním ani neumyje ruce, už drift zažil (a vyreklamoval). Možná je to tím.

      • 0011

        Nechtěl jsem zavádět offtopic ale aspoň se to týká her takže takhle - je to složitější ano prach a špína to způsobuje taky ale je to designová chyba, požíváním páček se obrušuje vrstva která slouží jako rezistor a i když joycony pravidelně čistíš, tak se ta vrstva jednou obrousí, samozřejmě nepravidelně a bude to zlobit. 

        • clovicekO

          Aha, to jsem nevěděl. No tak v tom případě tedy doufám, že to u dalšího modelu vychytají.

  • Hidden

    Ten medvidek Pu je kvuli parodicke podobe se Si Tin-pchingem. Diablo zakazane tusim neni, jen museli udelat nejake upravy (uz si nepamatuju presne, myslim neco s questy). Pokemon a Zelda netusim. Ale ono tech her v Cine natvrdo zakazanych zase tolik neni, jen se proste musely upravit od ostatnich verzi a nebo neprosly schvalenim a tak tam ani nevysly (specificky pro mistni trh). Ale souhlasim, ze je to saskarna a pozadavky mistni rude komise jsou az absurdni.


    Edit: Psano v reakci na clovickaO.

  • clovicekO

    Fakt bych si chtěl přečíst to zdůvodnění nějakého čínského hnida, co o tomhle rozhoduje, proč je závadný třeba medvídek Pú, Zelda, Diablo nebo Pokémoni.


    Diablo: zakázáno, protože se můžete svobodně rozhodnout, kým se stanete.

    Mario: povoleno, protože postavička skáče přesně tak, jak chcete.


    Je ostuda, že s podobnými zeměmi udržuje normální svět styky jen kvůli zisku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit