Přejít na výpis diskuzí
V Diablu III se chystá další ofenziva proti farmářům
18.7.2012 | Aleš Smutný
138 příspěvků
-
Herdek, tady spousta lidí nadává jak ta hra nemá end-game (co by měl dělat end-game u "singlovky"?) a jak to po několika stovkách hodin nestojí za nic. Asi mi něco důležitého ušlo, ale není sto hodin strávených u jedné hry těžký nadstandart?
-
-
zaprvé... není to prezentováno jako SP hra. Musíš být neustále online a tudíž neustále napíchnutý na AH a někdo možná RMAH.
End game každý očekával, protože v D2 byl a byl velice dobrý a zábavný.
A 100 hodin u každé normální hry je ok, ale ne u vyhypovaného D3, které je po 12 letech vývoje stále ve stádiu beta testu. -
-
"protože v D2 byl a byl velice dobrý a zábavný. "
Stopped reading here. -
-
Takže mi chceš tvrdit, že v D2 nebyl dobrý end game jo ? Boss runy nic? Uber Tristram nic? Open world nic ? Open PvP nic ??? ...
-
-
Boss run? To myslíš chození po okraji mapy/teleport enigmou k Baalovi/Mephistovi a pak easy kill (i s MF gearem) for uber loot?
Uber Tristram? To myslíš jeden easy kill (Smiter anyone?) pro hellfire torch a pak už zbytečnost?
Open world? To myslíš chození po světě, kde to kvůli nízkým dropům v praxi nemá význam (až na pár 85 lvl lokací), takže jsme opět u boss runů (kteří jsou pořád efektivnější, než 85 lvl areas), popř bugnutých beden v lower kurastu, nebo pindle save&exit rage, hah. To je fakt super design end-game.
PvP? "OPEN" PvP????? ROFLMAO. To myslíš UNBALANCE, HACKING, TOTALY BROKEN? To jsou synonyma pro PvP v D2.
Fail bro, fail. D2 jsem hrál roky, mě opravdu nenamluvíš, že tahle hra se dá srovnávat s D3. D3 není dokonalý a chce to dodělat, ale ve spoustě věcech je to míle za D2. Fakt mě dostává, jak dokáže nostalgie zaslepit lidi. To, co je v D2 totální joke, je často obhajováno.
-
-
-
To že musíš být on-line ještě snad neznamená že hra není singlovka. Hodně her má DRMku, kvůli které musíš být on-line a nic to nemění na tom, že jsou chápány jako SP.
-
-
Dívej, možná máš na věc jiný názor, ale realita je taková, že kdybys tu hru měl hrát jako single player = bez přístupu k AH atd, tak možná ještě teď nejsi v Infernu.
Celý net se hemží hráčema, kterým nevypadla ani jedna věc, kterou by použili - tj. vše mají nakoupeno z AH. Takhle bys Single player hru nemohl koncipovat.
Všechny looty atd. jsou uzpůsobeny tak, že bez AH nemůžeš zábavně progresovat. Můžeš se hádat ale tohle je fakt. Jako čistokrevný SP by ta hra - tak jak je nastavena v současné době - nikdy nefungovala -
-
Já to všechno beru a v žádném případě se nechci hádat. Mě prostě akorát přišlo divný, že si lidé stěžujou že hra je po několika stovkách odehraných hodin začala nudit. A ohledně toho end-game obsahu - to už je otázka přístupu každého hráče. Já to prostě bral jako hru, která má příběh, to odehraju a šlus. Podle všeho tady je tomu jinak a přichází na řadu honba za co možná nejlepší výbavu jestli to správně chápu - v tom já žádnou zábavu nevidím. Diablo 3 jsem nehrál.
-
-
no jenže ten příběh je dementní a musíš o zahrát celý 3x abys aspoň viděl všechny skilly za jednu postavu... a když už jsi na tom max levelu tak prostě to Inferno zkusíš.... a jedeš stejný příběh po 4té :D :D :D ... a když chceš další postavu tak jedeš opět 3x atd... je to fail prostě :( a je mi to strašně líto, protože jsem se na tu hru fakt těšil a fakt jsem chtěl aby byla dobrá
-
-
-
-
-
-
lol
-
Diablo 3 je bezkonkurenčně nejlepší hra všech dob. Hraju to a budu to hrát mnoho let jako Diablo2, žádná lepší hra neexistuje. Diablo 3 >>> all
-
..
-
Já to říkal.
-
Prosímvás co tu furt bečíte? Tak vytáhněte a oprašte staré dobré D2. Nebudete to mít ve 3D s já nevím jak detailním vyobrazením a tak krásně barevné ale to bude tak jediná nevýhoda, protože jinak si užijete perfektně vybalancovanou hru s na pevno určenými pravidly která nebude někdo pořád měnit.
-
ja boty používam, doufam ze na me neprijdou. Vydelavam docela slušne prachy (tak 400€ mesicne, na prilepseni dobry). Nevadi, kdyby me zabanovali koupím další d3 a založím novy učet, ta investice se mi davno vrati.
akorat nevim co kdyz prijde bernak, nemelo by se to zdanit? -
-
Snaď to tomuto trololkovi neveríte... So cute :*
-
-
No kamos ma bota a psal mi ze mu prumerne vydela 40e za den, takze 400e mesicne je jeste docela malo. Co sem slysel tak lidi v realne aukci jsou strasne hloupi a kupuji i docela prumerne veci. A kdyz je na to ta hra stavena a nekdo ma na to zaludek, tak at si vydela, ne?
-
-
jasen kamos ma bota. tvoe, uz nehul.
-
-
ja mam dokonce dve boty :)
-
Hmmm, blizzardi banuji ucty lidi co maji boty protoze podle tebe boti neexistuji? Dobry matros ;-)
-
-
-
Co je na tom prosimtě k neuvěření ??
-
v kazdym clanku se objevi, nejakej studentik tćo si tu honi jak vydelava 400 Eruo mesicne (jina suma nikdy nepadla. lol) , vyhoni si , vydela houno, pac tu hru ani nema, a jde zase do skoly...
-
-
to si pis ty kur*o zasra*a cheaterska.
-
-
Diablo 3 je nejlepsi hra vsech dob a bud uji hrat jeste hoooodne let.
-
-
Uprimnou soustrast a pozdravuj Chocholouska *1* *1* *1*
-
-
Já nevím na co všichni nadávají. Mě Diablo 3 baví jako žádná jiná hra v dějinách (a to hraju hry už skoro 20 let) a je to určitě hra, která mi vydrží velmi dlouho jako Diablo 2. Je to pro mě nejvýznamnější hra v dějinách a žádná jiná hra na světě není tak dobrá a nemá takový potenciál. Počty prodejů Diabla 3 koneckonců ukazují na to, že je to dokonalá a bezkonkurečně nejlepší hra na trhu a bude se hrát v milionech ještě za 10 let stejně jako Diablo2.
A zakomplexovaní hateři na tom NIKDY nic nezmění. Diablo 3 je a bude fenomém pro miliony lidí a nikdo na tom nikdy nic nezmění.
ANI VY NERDI HATEŘI NA TOM NIKDY NIC NEZMĚNÍTE !!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Naprosto souhlasím. Nikdo na Diablo 3 nezapomene. Pro mě jednoznačně největší zklamání za posledních 10 let:-( Fenomén a ukázkový příklad z toho, kdy se hra nedělá pro hráče a zábavu, ale pro co nejefektivnější ždímání peněz a značky. Škoda.
-
Pocet prodanych kopii jen poukazal na vynikajici marketingovy tah a spojeni s herni ikonou zvanou DIABLO, megahype teto sra*ky udelal opravdu sve a hlavne kolik lidi skocilo na spek Blizzardu, neni se cemu divit, preci spojeni slov BLIZZARD a DIABLO to samo o sobe je spojeni, ktere melo zarucit dalsi legendarni hru v poradi. Misto zlateho pozlatka bylo vsak hracum naservirovan otrhany panak na zlatem podnose s podtitulem "MY VAS HRACE OSKUBEME JAK TO JEN PUJDE" a bohuzel se tak i stalo.
Blizzard firma, ktera kdys davno udavala smer her, je dnes jen zdimacka co jede na plne otacky, ale to nerdi ze stada jako ty nemuzou nikdy pochopit. -
-
Ano, a proto tu hru hraje aktivně několik milionů lidí, protože je to jen marketingový tah. Cool story bro.
-
-
Pane hmmm. Tuhle informaci o milionech hracu hrajici DIII jste si zcela jiste vycucal z prstu. Dokonce i v Blizzardu priznali, ze hraci hru opusteji jako na bezicim pasu a hru hraje cim dal mene lidi. Z DIII se pomalu a jiste stava mrtva hra, ano fanboyove vaseho typu tam zcela jiste nejakovou dobu budou, ale do doby nez vas pocetne prevalciji boti na vydelavani ecek :-)))
-
-
-
-
Samozřejmě, že se starají o boty, jinak by vyfarmili cenné předměty, kterých je málo, pak by jich bylo hodně, klesla by jejich cena a Blizzard by přišel o peníze, no nádhera
-
-
Klesla by cena, lidi by kupovali vic, Blizzard vydela vic:)
-
-
Nasycený trh toho už moc nekoupí
-
-