Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta informace, že je to MMO, mi chyběla ;)
  • 72 hodin u mmo neni vela
  • "Na začátku hry dostanete výbavu a zásoby na cca 72 hodin hraní, pak už byste si měli zajistit vlastní." .....co si na tom nepochopil
  • To by bylo zajímaví *1* .
  • Psychotic
    Zjevně se poučili z toho debaklu z Falloutu. Potřeba jíst a pít vypadala na papíře docela dobře, ale nakonec z toho byla jen děsná otrava,
  • Proč, kdyby bez nich neumřel?
  • Zeptám se zdejších lidí co jsou dotoho zapálení... bude tam singl ? dík
  • MickeyMutant
    Mohli by z toho udělat minihru. Nebo QTE. Rekognoskovat terén, rozepnout, vymočit, voklepat, zasunout. Podle času by se rozdávaly body.

EDIT: Mělo být pro anonyma.
  • MickeyMutant
    Protože chodit pěšky je zdravější.
  • Eh? A já si doteď myslel, že Divison má být nějaký lineární Clancyovka? A teď slyším něco o 72 hodinách hraní? (Počkat, to jako vážně? Není to překlep? Protože 72 hodin hraní je dost i na AC4 se všemi vedlejšáky) Jak že má ta hra tedy vypadat?
  • ano ale podla toho co je v clanku tak tomu chyba nejaky logicky zaklad v tej hre. Inak povedane zoberu krabicu na ktoru daju texturu krabice od nejakeho jedla a hura predavat to, ale tak isto by na tu texturu mohli namalovat ze je to bandaska benzinu. Takto je to take polovicate. To radsej mohli vyhodit zbrane a obchodovat pomocou streliva, co je mimochodom vo vjonovych oblastiach dalsia cenena komodita.
  • God-of-War
    Aspon tu sekci, krerou ukazovali na E3.
  • Demo MMOčka asi čekat ani nemusíš
  • Tak to budeš pěkná s...ě!!!! :D
  • GlaDOS
    A proč tam ty vozidla nedat a nenechat samotného hráče rozhodnout, zda bude plýtvat cenným palivem nebo ne? Rozhodně by bylo zajímavé opatrně manévrovat autem skrze zdevastované uličky a doufat, že nebudou zablokované a nebude tak třeba hledat alternativní cestu a tím spotřebovat víc paliva.
  • Jack1947
    Sice to neni mestska akce, jenze ovladatelna vozidla by v tehle hre chybela na druhou stranu da se to pochopit kdyby zde nebyli.
  • Já myslím že auta se tam budou pohybovat, ale jako kryt ne ovladatelné vozidlo.
    A ke všemu bych chtěl aby tam byly takové potřeby třeba s tím záchodem.
    Protože by to přidalo na atmosféře ,,Jsi v (možná) neznámém prostředí a chce se ti na malou, proto musíš prozkoumat místnost k vykonání potřeby. Jestli to neuděláš, možná že už jsi na mušce nepřátelského vojáka ".
    Je pravda že by to bylo více hardcore a nezkušené hráče by to přestalo bavit ale, názor je názor *4* .
  • Já nevím, moc se my nehodí k Clancyovkám (R.I.P *13* ), ale vypadá to úžasně *14* .
  • Přece dřevěný krabičky :-D
  • jak dopadlo financni ucetnictvi? *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit