Přejít na výpis diskuzí
V Division bude jídlo a pití hrát roli, ale neumřete bez něj
17.12.2013 | Aleš Smutný
36 příspěvků
-
Hlavni bude ze tato hra bude prevazne stavet na (ano efekty tam take budou ale nic zasadniho) na realne fungujicim svetu po katastrofe nebo pri epidemii, tech her neni tolik takze to vypada na slusnou C-OOP akci tech neni vubec moc a nebo jen ciste MMO a tohle bude nebo ma byt neco vice. Rozhodne zvedavy cim dal tim vice na to jsem , byl bych moc zklamany kdyby to bylo zklamani (nesmysl) nemuze byt.
-
Já nevím tady to je možná příhodné už napsat. Jak pan Vávra nebo i jiné například příspěvek podemnou pořád remcají, že realita do her nepatří já hodlám tvrdit opak. Právě naopak si myslím, že by hráči něco takového chtěli zkusit. (Krásný příklad zrovna u The Division jak byl v krytu auta a zavřel rukou dveře aby se mohl posunout dál a celej interent z toho měl senzanazci.) Vůbec by mi nevadilo kdybych na jídlo mohl i pojít nebo tak podobně...a i pdobné prvky (Nemyslím už chození na záchod to by bylo nejen neetické ale už si myslím do vyhnaní do extrému *1* )
Mám jen otázku k zamyšlení myslíte že v Division se budou moc řídit i auta ? Nebo to je jen nečinné stojící cosi... to by byla škoda to nevyužít :) -
Kdyby jsi používal logiku, tak nenapíšeš takovou kravinu. Co by jsi sháněl ty, kdyby hrozila nějaká katastrofa???
-
navrhuji založit zloorganizaci a tebe jmenovat Zlordem!
-
Díky bohu, takové nesmyslné prvky akorát zdržují hru a nikoho nebaví.
-
nejsi sám *3*
-
Uz chci aspon demo! :-*
-
Miluju lidi, kteří si jen přečtou nadspis a hned mají namířeno do diskuse si zanadávat
-
pri katastrofe takéhoto rozsahu majú potraviny vyššiu hodnotu ako peniaze s ktorými si môžeš akurát vytrieť svoj logický zadok.
-
ty jsi takovej zmetek :)obklíčit tě a proženeš si kulku hlavou, abysme tě nevláčeli ulicemi NY .)))
-
Tu mluvíš o logice a věrohodnosti a přitom píšeš takoví sra*ky.
-
WTF? aku rolu potom budu potraviny hrat ked bez nich hrac, respoetkive jeho postava neumrie ? Ako komodita ? Preco ale potom to volaju potraviny, tak isto to moze byt proste drevenna krabica alebo rovno zlata tehla. Nechapem preco sa vyvojari dostavaju z oblubov do tych nelogickych konstrukcii ktore potom len vyvolavaju otazky, nasieraju hracov lebo maju pocit ze hra je rozbita a kazia celkovy dojem. Radsej nech tam potom vobec jedlo nedavaju ako nieco co mozem zbierat do inventaru a obchodvat s tym ale nech to nahradia niecim co bude mat aspon trochu logicky zaklad. Chapem ze sa chcu priblizit realite ale chcu aby to stale bola zabavna hra a nie opruz z udrziavanim hracskej postavy pri zivote, ale pre boha preco to robia takto leogicky ? AAA hry sa fakt zacinaju cim dalej tym viac podobat holywoodskemu filmovemu odpadu.
-
bez jidla neumrete na kazdym rohu budou lekarnicky a kdyz chvilku postojite autoheal proste nextgen hra*1*
-
Stejně budu taková svině, co dá někde jídlo a bude střílet všechno, co má dvě nohy a přiblíží se k tomu *1*
-
NY není uplne originalni herni lokalita ale nemel sem s nim problém v Crysis nebudu ho mit ani tady. Do hry vkladam velke nadeje ale jako priznivec klasických SP titulu mam obavu aby mi samotna herni napln sednula.
-
Tak to je prd.