Přejít na výpis diskuzí
V DLC pro Assassin's Creed Syndicate se pokusíte zastavit Jacka Rozparovače
15.9.2015 | Honza Konfršt
49 příspěvků
-
A kdyz to někdo stáhne tak je z něho zloděj, přitom by se dalo říct, že není hlupák.
-
Je totiž rozdíl mezi DLC od Naughty Dogu a DLC od Ubisoftu ;) Zatímco od ND dostaneš plnohodnotný DLC tk od Ubisoftu jen a pouze obsah, kterej měl být už dávno ve hře + hromadu dalších zbytečností jako jsou oblečky.
-
počkat..netvrdil Ubisoft, že po tom debaklu s Unity ruší jakékoliv season passy..? aha, to byl asi někdo jiný..
-
''Pokusíte zastavit J R'' pokusíte, né že se to povede
-
Tady na to všichni kydáte, ale když začíná o DLC před vydáním hry mluvit Naughty Dog, dočkají se jenom povzbuzujícího potlesku. Dvojí metr?
-
At si rika kdo chce, co chce, muj nazor, ktery se po tech x letech co fenomen zvany dlc porad trva, nezmenil je ten, ze DLC je nejvetsi mor co zasahlo herni prumysl. Kdysi davno, byl pridavny obsah zvany dnes "DLC" j\pojmenovan jako datadisk. Pricemz, to byl vetsinou plnohodnotny obsah a nekdy to i byla samostatne hratelna hra. Tehda se penize za to vyplatily. Ale to co je dnes, no pche....
-
dík, tedy to nenavazuje?. Proč tedy pořád hledají další vzpomínky různých postav? To jsem nějak nepochopil.
-
dík
-
Můj názor je, že tohle by mělo být už v původní hře a ne bokem za příplatek, ale budiž, jestli to chcete těm kravaťákům dál žrát a platit za to ještě, tak ať. Stejně to vyleze zase zabugovaný a nehratelný, ale můžete to dál podporovat, proč ne.
-
"Pokusíte zastavit Jacka Rozparovače" takže oproti reálu, kdy zůstal stejně jako Zodiak a Jack the stripper nedopaden, ho zastavíte zabijete a odalíte jeho identitu. Ugh, no ale co taky čekat u téhle prorezivělé série kdy včera už je vlastně zítra... a dneska škoda mluvit. Sběratelka to naštěstí jistí že. *3*
-
Ubishit...
-
Více než minule, protože minule museli opravovat ted už to mají ošéfované takže bude tak +- 5 dalších DLC. (odhadem).
-
*Vychrlí *3*
-
O simulaci ale nikdy nešlo. Jednalo se o znovuprožití činů a vzpomínek nějakého předka, takže přísně vzato se historie neměnila, ale opakovala. Jen tam byl ten menší zádrhel, že ta pravá historie vypadala jinak, než jak je oficiálně zaznamenána.
-
V každém díle je to o tom, zjistit nějakou důležitou věc ze života dané postavy. Je to pomocí "genetické paměti", jsou to vlastně vzpomínky daného předka. Díly 1-3 jsou příběh Desmonda Milese, v dalších jsou již jen bezejmenné postavy. *5* *5* *5*
-
Ubisoftí fabrika na dlc se opět roztáčí. Kolik jich vychrlí tentokrát?
-
98% AAA produkce - Its Marketing, powerful thing.
( i když oni to ani už nepotřebují, beztak všichni přiběhnou honem předobjednat a slovy vždyt oni to nezmrvý, kupovat). -
nevYšla omg, jinak souhlas
-
Pořád ty historické oblasti jsou simulace a to co tam udělám má reálně dopad 0? Kdybych přeci zasáhl, tak změním historii.
A proč pořád simulují další prostředí? Co hledají? Nějak jsem v tom příběhu ztratil od doby co jsem hrál postavu která někam vlezla a simulovalo to nějakou dobu a tam jsem hrál za někoho z dané doby. -
In nomine patris et filii sancti .... Amen