Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když je to nejrealističtější zážitek, tak hlavně, že tam tvrdí, že mluví "in Ček", a hlavní postava je "Henry" co jede do "Puybyslavitz" za "brotherem Konyashem". Omg. Realismus české kotliny 14. století *7* *15*
  • skaven
    http://gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/kingdom-come-deliverance-test-gpu-cpu
  • Abych to doplnil, rád bych si tu hru zahrál, už třeba kvůli příběhu, ale některé simulační prvky bych nevydržel.
  • No podívej, abych musel nuceně hrát "v noci", protože mě Vávra nedovolí se "vyspat" a posunout čas na den, nebo v bojích místo zábavné akce jen strefoval a couval a jednou za minutu uštědřil ránu?! To není zábava pro spoustu lidí. Je spousta reálných činností, které jsou prostě nudné a do hry nepatří.
  • Mart9
    Má prosím někdo přehled o těch patchích na PS4? Teď táhnu ten 1.0.1, znamená to, že až ho dostahuju, tak začnu stahovat 1.0.2, nebo ten se týká jen PC?
  • Však jo, ale já od začátku říkal, že je to nesmysl a nakonec to potvrdí kde kdo. V prvé řadě měli dbát na herní zážitek.
  • B) je správně
  • Mart9
    Stává se, Edge dal přece tehdy Mafii 1 4/10
  • Nejvíc keců na Skyrim měl myslím pan Vávra, takže se nemůže nikdo divit, že mu takovýhle stav jeho hry teď hráči připomenou *3*
  • Mě se nechce věřit, že by to na GTX 1070, na které hráli, nejelo plynule. To je nějaký nesmysl.
  • Skyrim jsem hrál teda už od vydání a moc bugů tam nebylo. Draka lítat pozpátku jsem neviděl. Jen několikrát, když jsem byl na úbočí nějaké hory měl tendence prolítávat tou horou ... jinak si ještě pomatuju, že když do mě bacil gigant tím kyjem, tak jsem vyletěl jak pumlíč do nebe :D
  • Já myslím, že ani to v KC:D není zdaleka realistické. Pár článků na téma reálného používání mečů jsem četl. A ono je v zásadě problém v tom, že pokud ho chceš používat efektivně (i tak aby jsi ho hned neztupil nebo nezlomil), tak to prostě nevypadá ani trošku cool. A i to co je v KC:D je hodně nadsazené, aby to šermování trošku vypadalo na oko. Reálný souboj dvou rytířů by jinak připomínal trošku přetlačovanou a to by na to i ti nejvíc HC hráči koukali nevěřícně s otevřenou pusou :-D
  • TheSixthAxis, kteří dali Kingdom Come 4/10, dali Mass Effect Andromeda 8/10
    takže buď to bude 2x příšernější než Andromeda, nebo jsou TheSixthAxis naprostí troubové.
  • Já tam neměl snad jediný bug ve Skyrimu...
  • Bublina splaskla
  • To je keců na bugy ale že ve skyrimu lítali draci naopak nikomu nevadilo, to byla ta veliká hra žejo, pitomci omezený
  • ucho
    na zacatku se urcite zdrzeli spoustou kravin. a konec zkratka nestihali vysperkovat. velke ambice. ale myslim, ze je dobre, ze je to venku. jen ted holt sliznou nejakou kritiku. kdyz ale jeste maknou, za pul roku to muze byt jinde.
  • A copak hry nejsou? Ty to říkáš, jak když by jsi s tou hrou ztrácel čas nedobrovolně :-D
  • XorxoxTalarius
    Zkousel jsi nekdy sermovat mecem? A jeste k tomu napriklad ve zbroji? Mam doma 123 (nebo 132) centimetru dlouhy jeden a pul rucak a muzu ti rict ze to neni zadna selanka, jako vidis ve hrach.
    A ta hra byla uz dopredu avizovana jako pokud mozno co nejrealistictejsi zazitek. Takze v tom nevidim problem.
  • Na hardwaru budoucnosti. To není vtip, když děláš hodně náročnou hru, tak tam buď super ultra nastavení vůbec nedáš, nebo ho tam dáš s tím, že lidi to můžou hrát "úplně nejvíc hezký", ale moc to nepoběží. Lidi navíc budou tu hru hrát i za půl roku nebo za rok nebo za dva, takže jestli nejvyšší nastavení běží na nejlepším dnešním hardwaru plynule, tak je to supr.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší