Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Nejsem fanoušek, Ságu či dynastii Hvězdných válek nemusím přesto bych bYl rád aby hra kterou tvoří nějak dobře dopadla... Star wars to mělo v posledních herních letech nic moc, tak snad se skýtá možnost že by to mohlo vyjít. Batgttlefront jsem nehrál *6* , je to něco na způsob Tps BF což nezní nejhůře. Známe ale AAA segment- nerad bych použil zakázaná slova (sraččky). Dokud to není nezbytné.
  • Jack1947
    Když už tak je to Akce s docela větším zaměřením na rpg prvky.
  • Presne tak. Bf 4 je dobrej a nadavaj na to jenom salati co to neumej hrat
    Ono je snazsi to svest na bugy :-D zahraj si radsi CoD a hejtuj tam s detskama :-D
  • Vojta_Ilavsky
    Kdyz ME neni akcni adventura, tak co potom?
  • to by me zajimalo jak si prisel k temhle dvoum uzasnym zaverum: "DICE slo do s*acek" a "Mass Effect je adventura". Nasmal jsem se, opravdu :D
  • Prosím vysvětlit....
  • Vojta_Ilavsky
    Jsem fanoušek SW, a hry podle filmů mě neskutečně odpuzují. Proč hrát něco co se stalo, postrádám smysl...
    Třeba takový Yuuzhan Vongové mi přijdou neskutečně přitažlivější pro BF. A vzhledem k tomu že DICE šlo do s*aček, tak bych radši nějakou pěknou Star Wars akční adventuru ve stylu Mass Effectu nebo Uncharted, prostě další SW1313, buď ob Bioware, Crystal Dynamics nebo Naughty Dog. *1*
  • zase dalsi clovek co narazi resi naprosto nepodstatny veci a dela z nich bugy stoleti ktery mu zabranujou v hrani ale dalsim desetitisicum ne. Bugy tvle jako ze ti chodidlo cumi skrz zed. No tak mi tam cumi tvle a co s tim, tak me nekdo kvuli tomu zabil no a co s tim, hraju snad ve vakuovanym spajzu na wcg jak korejci, mam 100 tisic kliku za sekundu a kdyz me zabije tak jsem prohral 100 000 dolaru? Strasny, naprosto nepodstatny bezny bugy spojeny s enginem se kterejma delat ani NENI NIC potreba, ale proste furt bude nekdo mlejt dokola, jak je to nedodelana srajda.
  • to jo no, je to primo strasne. Battlefield 4 kampan byla tak strasna az jsem se u ni rozplyval jaka to je suprova akcni jednohubka se skvelou hudbou a momentama a pak hned bezel do multaku, kterej podle te kampane vypada stejne na prd. Pako.
  • Ale jo, single klidně jo, protože mají filmovou předlohu a nic nemusí vymýšlet. Takže stačí vymakat graficky a hurá se do toho opřít.. Vůbec by mi nevadilo si zahrát přesně to, co znám z filmů. :-) Naopak..
  • Damarus
    Jen singl prosím ne.. stačí že single playerem ničí serii battlefield a podle toho pak vypadá i multák :(
  • Video z hraní bylo staženo, takže dík za link. Ale rozhodně jsem na to zvědavej po té (stále) nedodělané sračce BF4 co s tímhle vytvoří.. Já jsem milovník SW filmové série, takže moc držím palce, ať se to povede a je to dobrá gamesa.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit