Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty hádky o SC vs ED jsou vtipný, když si člověk může koupit obě hry. Momentálně mám SC u ledu a čekám na release. V ED trávím prakticky 100% svojeho herního času a furt mě to baví i když uznávám, že to má hluchý místa.
    • Takové hádky jsou nesmyslné, protože SC ještě nevyšel a je tu tedy jen Elite. Až vyjde SC, tak má smysl obě hry srovnávat. Tak či onak je Elite proti SC trpaslík, což je jasný, když SC má mnohem více financí a není to jen vesmírný simulátor ale mnohem více.
      • Já myslím, že je má cenu porovnávat. Elite Dangerous je prostě Elite - "nekonečný vesmír", generické mise, generické planety - vše generované. Je to spíš sandbox - jakou zábavu si tam kdo udělá, tu má. Star Citizen spíš vychází z Freelancera - menší "koncentrovanější" vesmír, (snad) pestřejší (i ručně kódované) úkoly, příběhový singleplayer ... Když tak nad tím přemýšlím, tak SC chce být sloučením Freelanceru, Freespace a Dooma.
    • alien5
      Souhlas :) hlavne ti tipci co vedi kulovy ale jsou naramne chytry a samozrejme anonymove a maj problem ze nekdo zna tema :)
  • Nabitej trailer az po strechu aby clovek mohl jezdit po prazdnejch planetach a strilet do kamenu...
    • Shenkster
      A co by jsi chtěl ? Základnu mimozemšťanů na každým kousku ? To si zahraj Mass Effect ...
    • njn, základní problém se simulátorem vesmíru je v tom, že 99% procent z něj tvoří holý šutry *4*
      • Skoro.. Jen s rozdílem ze 99% je prázdný prostor a zbytek tvoří šutry... :D A pak se lidi diví, ze se tam dá střílet do šutrů..

        Koho baví lítání, tak si Elite užije..
  • já jenom přídám, protože to v článku není zmíněno, že tento řoční *SEASON PASS* NEBUDE obsahovat přistávání na planetách, které sou plné života měst či zeleně ee můžete přistávat jenom na měsících a planetách pouštních/skalních...to je plnánováno až s příští expansí, která bude samozřejmě zase za 1000kč a bude (pravděpodobně) až v roce 2017
    jenom takový headsup abyste si nemysleli :-)
    • Ten update je dražší než 1000 Kč. *3*
  • walltar
    Musím, říct, že jedna věc mě v Horizons příjemně překvapila... Systém skenování materiálů na planetách. Je to přesně to o čem jsem vždycky mluvil, že ve hře chybí. Nějaký gameplay, který by nebyl jen o zmáčknutí jednoho tlačítka. Systém Wave Skeneru, je sice celkem jednoduchý, ale prostě ten průzkum bude díky němu mnohem zajímavější.

    Doufám, že FD nezapomene na stávající mechaniky a přidá k nim trochu takového gameplaye. Mít funkční skenery pro těžbu, nebo pro průzkum ve vesmíru by mě celkem dost potěšilo.

    Systém věcí, kterých člověk může vyrábět z těch materiálů, které najde je taky zajímavý, ale po rychlém prolítnutí se mě zdá, že je to tak trochu nedodělané jako výbava lodí, když jsem naposledy hru hrál. Osobně bych radši uvítal systém, kde by bylo víc možností, které by pracovali proti sobě a člověk by se tak musel rozhodovat, nebylo by to jen o čistých upgradech. Nebo aspoň víc možností co použít pro jednotlivé systémy. Musím se na ten systém ale podívat trochu blíž.

    Každopádně rozšíření přidává celkem zajímavé věci...
    • Dokud bude těžba o tom, že rozstřílíš pár kamenů a pak je složitě chytáš v prostoru, je tahle hra pro mě prostě nehratelná. Tohle mohli automatizovat. Není zábavné dělat úplně všechno. Nemyslím si, že by někoho těžba bavila. Je to jen nutné zlo a to velmi zdlouhavé a otravné.
      • walltar
        Na sbírání už jsou tam droni... Ale pořád je těžba o jednom tlačítku. Já mám na joysticku daný lasery vypnuto/zapnuto, abych to nemusel pořád držet. *1*
      • Těžba dokáže bavit, ale tenhle systém co je teď to je opravdu hrůza. To už mě víc baví těžba ve wowku...
    • po vcerajsej AMA na reddite Braben hovoril aj o Story misiach a podobnych veciach..Nehovoriac, ze ocividne uz pridali mimozemsku rasu.

      Ja som asi velky zastanca E:D, ale info zo vcera, ze "No dogfighting with NPCs above the surface anytime soon" ma trosku dostalo. Je jasne, ze maju problemy s AI (ocividne kolizie so zemou a asi nezvladaju gravitaciu...ktovie), ale ze nebude v docasnej dobe mi pride divne...Hlavne teda kvoli tomu, ze hra nech sa tvari akokolvek multiplayerova, vacsinu casu je tam clovek sam (mimo hlavne bubliny).

      No uvidime.

      tazenie materialov je fajn a aj mne sa ten wake scanner paci..pridava to dost na atmosfere. Trosku mi to pripomina hladanie vody s palickou :D
      • drasta
        "No dogfighting with NPCs above the surface anytime soon"

        Takze trailer je jeste vice zavadejici nez jsme cekali.
        • "Dogfighting above surface" by znamenal mise s LODEMA na planetach. Navic je to multiplayer hra (i v solo rezimu). To je jako si stezovat, ze Counter Strike boti jsou hloupi a nejde s nima hrat turnaj :)
        • walltar
          Tak lidi z FD jsou na trailery specialisti. *1*
      • jestli si někdy lítal v Extraction Site Low/High tak bys věděl, že se AI hrozně rádo jebe do asteroidů .-D
  • Tak...ve slevě na Steamu sem si koupil E:D. Už z recenzí sem vyčetl, že ta hra je jenom obrovská nuda. Co naplat, recenze nelhaly a E:D je skutečná nuda. Vesmír pustej a prázdnej(tak jako v realitě) mise generické, ale aspoň mají vcelku zábavné popisy. Co je nejhorší, že mě to nudné prozkoumávaní naší Mléčné dráhy neskutečně baví. Dokonce mě baví ten ohyzdnej brutální grind na lepší lodě a lepší výbavu pro svoji momentálně Cobru MK III. Hell yeah, konečně sem pochopil, že i nuda může zabavit. Jediné co mě sejří je fakt, že na vstup do našeho solárního systému potřebuji rank Petty officer....

    A pokud Horizons bude stejná nuda, jako E:D, tak je to z mojí strany jasnej kup. Holt, ty simulátory ať už DCS, Elite, nebo Silent Hunter sou prostě nuda, ale někdy nervy drásající a proto je mám tak moc rád!
    • Mise jsou hrozná nuda a jsou generické, ale... zároveň se generují dle současného stavu systému kde jsi. Pokud zatneš zuby a budeš jednu z frakcí v tvém oblíbeném systému podporovat (začneš dělat jenom její mise), začne růst, přebírat vládu nad systémem, klidně vyvolá i občanskou válku, začne expandovat do okolních systémů a tohle se děje všude.
  • Čekám kdy se tu zjeví Alien5 a bude nám tu cpát ty svoje moudra jak je Star Citizen ve všem lepší, nejlepé s novým videem jeho akčních dobrodružství *1*
    • Jsou celkem 4 druhy lidí: 1) ti, co se jim líbí Elite s hrají tu hru, zatímco se jim nelíbí SC a nehrají ji. 2) ti, co se jim líbí Star Citizen a hrají tu hru, zatímco se jim nelíbí Elite a nehrají ji. 3) ti, co se jim líbí Elite i Star Citizen a hrají obě ty hry (také můj případ). 4) ti, kteří mají niternou potřebu psát troloviny na net, aniž by se jim cokoli líbilo, a hráli to.
      Když ti hry vadí, proč sem vůbec lezeš? A pokud se ti nelíbí videa třeba od kolegy, proč na ně koukáš? Nejsi ty nakonec nějakej ten maso-chystá?
      • munphf
        Ještě je tu subtyp lidí co se jim líbí obě hry ale hrají jen Elite sic na SC nemají zatím stroj či čekají na nějaký ucelenější release ;).
    • alien5
      Neboj bobiku jsem tady nesklamu te:) Ta videa jsou pro lidi co je ta zajima a moje nazory jsou pro komunitu ne pro tebe troliku papa :)) Jinak si precti prispevek dole a nepisu to ja :) od uzivatele : PrayForTurkey hezky den :)
    • SC je pouha kopie puvodniho Elite z 80 let
      Co bude v SC jiny jako je v elite? Prijede na planetu, pujde do skladiste pro krumpac, prepravky, nalozi do vozitka, pak dojede k sutru, vytahne prepravku a krumpac, naloupe si par kg sutru, podle gravitace aby ji odnesl, to zopakuje tak 50x, pak dojede do lode, prelozi tech nekolik set kg sutru do lode. Pak doleti na nejakou stanici a zopakuje s vykladkou to same. Dostane zaplaceno. Dojede do baru tam se ozere. To je tak na tyden driny u pc. Prace na druhou.
      A nebo to bude stejne, ze rozsekam sutr laserem, pak pres nej prejedu a automaticky se nalozi nejakym autozberacem.
      • alien5
        Lol
      • sice to neni o tezbe na planetach, ale tenhle clanek ti da docela slusnou predstavu o ,,kopani krumpacem,, ve SC :)

        https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/14522-Star-Citizen-Careers-Mining
    • To víš, fanboyové SC se cítí špatně, když tu není alespon 10 článků za den o SC .
  • Pěkný no... Star Citizen má venku teprve alfu 2.0 a už i tam je víc zábavy a možností.
    • Tak to jsi stastnej clovek a staci fakt hodne hodne malo
  • wenceslaus
    "Samotný datadisk vás přijde na v balení s původní hrou na 54 eur a k dostání je například na Steamu."

    Tohle je trochu matoucí :-) Samotný, nebo s "na v balení " ?
    • ales.smutny
      Jejda, opraveno, díky :)
  • no je tam toho více než jenom ježdění na planetách, to by sis to musel zahrát abys pochopil, nicméně za 50dolaru to ať mi vlezou na záda. Jediné co to pro mě znamená je, že Frontier nestojí úplně pevně na nohou co se financí týče.
    (můžete si dokonce koupit barvičky a polepit si svoji loď, ale jenom za reálné peníze)
    • Za 54 Euro na Steamu nebo za 68 Euro primo z jejich webu.

      Jinak je tam toho samozrejme vic. Jeste muzes delat vesmirneho kamionaka, bojovat s dokola se generujicima piratama, obirat dokola se generujici nakladni lode a nebo dokonce objevovat nove svety=doletet do neprozkoumaneho systemu a drzet tlacitko.... a kdyz uz jsi hodne zkuseny hrac tak tohle vsechno muzes delat i ve velmi pestrych misich ktere hra nabizi.
      • v určitém smyslu máš pravdu(i když ne ve všem Elite hraju tak vím o čem mluvím)
        počítej ale s mínuskama od gravitačních fanboyů Elite
      • Eh, mám nahráno hodně přes 400 hodin a pořád mě to baví. Můžes se pokusit svrhnout vládu v systému, nájezdama ovlivnit obchodní trasy hráčů, přídat se do skupiny co dotankovává chudáky bez paliva, nechat se najmout jako mercenary a nepoustět lidi k výnosnejm těžebním místům, vybírat výpalný za bezpečnej průchod systémem... Stačí jen nebýt roura a zajímavou prácičku si najdeš úplně v klidu.
        • drasta
          Lidi co se nemuzou dostat k vynosnejm tezebnim mistum se proste prepnou do private game a muzou vesele tezit a to vsechno plati o vsem ostatnim vcetne blokad stanic a bezpecnym pruchodu systemem.
          • Jo, ale hromada lidí to stále hraje open play... To jestli se nějaký troubové přepnou do private je jejich věc. Já jsem na open prakticky pořád, a tak to má být.
            • drasta
              No a pak je tu ta dalsi vec ze ani nemusis v Open play hrace na ktere cihas potkat i kdyz jsou u stejne stanice....
            • Tilwaen
              Proč troubové? Řeší to nejvýhodněji, jak to pro ně jde.
        • a můžeš už vylézt z lodi a proběhnout se třeba po stanici/ proplachttit se vesmírem? Tohle je prostě nuda sedět pořád v kokpitu a kde každá stanice je jenom animačka při dokování...
          • Tak, kdo má momentálně vylézání z lodě? Nepočítej star citizen, to je jen alpha. Jasný, někdy ta hra je stereotypní grind, ale když máš trochu představivosti, zabavíš se parádně. A abych nebyl označenej za fanboye, ta hra má chyby: občas opravdu debilní bojové A.I, podivnej systém bounty, málo coop obsahu a nebo sem tam nevyvážené lodě. Plus těď ta cenová záležitost s Horizons...
            • X Rebirth, Space Engineers, No Man's Sky, Kerbal Space Program, Star Citizen - tyto hry mají funkční pohyb mimo loď. Započítávám i alfy. To je celkem jedno.
            • walltar
              Zase tu cenovou záležitost s Horizons bych vyloženě nebral jako chybu... Hra potřebuje příjem, aby na ní mohli pracovat a prodávání skinů pro hru, kde lítáš z kokpitu zrovna miliony asi nevydělá. Plus už když jsme přispívali na KS, tak se vědělo, že přistávání na planetách bude zpoplatněný datadisk.

              Jediné asi bude ta zvláštní politika, že k datadisku dostaneš i základní hru, na druhou stranu Základní hra v akci nevyšla o moc víc, než ta sleva kterou dostanou současní majitelé.
  • prodám Pro Flight X-55 Rhino H.O.T.A.S. System za dobrou cenu . http://pc.bazos.cz/inzerat/55375292/Pro-Flight-X-55-Rhino-HOTAS-System--pro-PC.php

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit