Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jde vidět že jsi hrál hru pár hodit protože to jsou počáteční dojmy než pochopíš jak věci fungují...
  • S tou lodí souhlas,ale ty nervy občas stojí za to:) je to trošku hra s rychlostí a aspoň to neni hned simply šup sem šup tam...koupil jsem si joystick,2páky a ovládání je luxus!!,na klávesnici s myší už bych to nehrál-je to jako kdybych opravdu řídil koráb a ne-jen hrál na počítači...ten rozdíl je jako hrát ping pong s dřevěným prkýnkem...jde to,ale pocit ze hry je úplně jinde...všem doporučuju! Joy a nasedat!!
  • Fer-de-Lance na bounty hunt bych moc nedoporucil, je dost drahý a investice do vybavení vás budou stát více než celá loď a i tak nebude nic moc. Slabé štíty, nulový pancíř. Snad jedinou výhodou je rychlost, kterou využijete na utěky a to je ve Fer-de-Lanceru takřka pořád :)

    Na bounty hunt bych doporučil imperial clipper nebo vulture. Plně vybavený vulture vyjde na cca 22m a clipper na 110m. Zbraně pulse lasery + kanony (u clipperu). Dá se pak s power play vydělávat 20-30m za hodinku :D
  • Mise jsou hrozná nuda a jsou generické, ale... zároveň se generují dle současného stavu systému kde jsi. Pokud zatneš zuby a budeš jednu z frakcí v tvém oblíbeném systému podporovat (začneš dělat jenom její mise), začne růst, přebírat vládu nad systémem, klidně vyvolá i občanskou válku, začne expandovat do okolních systémů a tohle se děje všude.
  • Tilwaen
    @t: Jednak puvodni Elite slouzi jako levne "DEMO", ktere obsahuje vsechno bez "dalsich featur" (...)

    Levné demo si tedy představuji trochu jinak, než těch 50$, za kolik jsem hru předobjednávala.
  • "Dogfighting above surface" by znamenal mise s LODEMA na planetach. Navic je to multiplayer hra (i v solo rezimu). To je jako si stezovat, ze Counter Strike boti jsou hloupi a nejde s nima hrat turnaj :)
  • Horizon je Elite v.2.0. Puvodni Elite je v.1.5. Je to stejna hra, stejny vesmir, stejne vsechno. Ale s nakupem H mas pristup k vecem vydanym ve 2016. Vlastnici stare verze maji na Horizon slevu. Ale Horizon samotny je aktualni verze a staci koupit ten. Nyni oddelene to maji ze dvou duvodu. Jednak puvodni Elite slouzi jako levne "DEMO", ktere obsahuje vsechno bez "dalsich featur" a narozdil od Horizon funguje na 32-bitech a
    A takto to bylo planovane a psane uz od KS. Neni to nic prekvapiveho, neocekavatelneho, ani zadny "podraz". Je to hra s kontinualnim vyvojem a diky sdilenemu vesmiru nevydaji nic jako "Elite 5", kde se kazdy rok plati za to co za ten rok pridaji.

    Kdo chce, muze porad litat v ED i s lidma s Horizons, nic mu v tom nebrani. A H si koupit na konci pristiho roku ve sleve a se vsim co tam za rok pridaji. Je funguje to podobne jako Season Pass. A ne nadarmo je to na Steamu v EA sekci i kdyz je to odladena verze (ale to je Elite uz od prvni alfy).
  • Tak...ve slevě na Steamu sem si koupil E:D. Už z recenzí sem vyčetl, že ta hra je jenom obrovská nuda. Co naplat, recenze nelhaly a E:D je skutečná nuda. Vesmír pustej a prázdnej(tak jako v realitě) mise generické, ale aspoň mají vcelku zábavné popisy. Co je nejhorší, že mě to nudné prozkoumávaní naší Mléčné dráhy neskutečně baví. Dokonce mě baví ten ohyzdnej brutální grind na lepší lodě a lepší výbavu pro svoji momentálně Cobru MK III. Hell yeah, konečně sem pochopil, že i nuda může zabavit. Jediné co mě sejří je fakt, že na vstup do našeho solárního systému potřebuji rank Petty officer....

    A pokud Horizons bude stejná nuda, jako E:D, tak je to z mojí strany jasnej kup. Holt, ty simulátory ať už DCS, Elite, nebo Silent Hunter sou prostě nuda, ale někdy nervy drásající a proto je mám tak moc rád!
  • munphf
    Ještě je tu subtyp lidí co se jim líbí obě hry ale hrají jen Elite sic na SC nemají zatím stroj či čekají na nějaký ucelenější release ;).
  • drasta
    Protoze nevim co dal :D protoze mam porad doma oculus tak jsem si poridil horizons a chvilku jsem si skakal po kopcich ale nejak zase nevim co s tim podit. Mozna bych mohl jeste dat jiny zbrane protoze 4 beam laseru jsou efektnivni maximalne jako elektricky kaminka ale rikam si na co bych si tak mohl nasetrit. Doufal jsem ze tam proste bude neco jako Viper MK4...
  • Fer-de-Lance, proč Drasťo? Přes 400 v boostu (a dle mého nejlepší zvuk motorů), solidní štíty. Ale slabej doskok. Má svoje pro i proti, jako každá loď. Nebo Federal Assault Ship, ta bude nejspíš jenom o kousek pomalejší, zato slebý štíty. Z menších(levnějších) lodí Imperial Courier (silný štíty na tak malou loď)). Všechno to jsou nejrychlejší a nejobratnější lodě ve své třídě. Často užívané pro lovci odměn. Vulture je taky volba, ale už není tak rychlá v rovném letu, hodně dobrý štíty.
  • Shenkster
    A co by jsi chtěl ? Základnu mimozemšťanů na každým kousku ? To si zahraj Mass Effect ...
  • Jakej by byl dalsi krok po Viperovi kdyz chci rychlou, obratnou utocnou lod?
  • Tak ta Cobra MKIV je podle mě dost špatná...spíš takovej levnější náklaďák i když v týhle cenový si už skoro u Lakona T6 a ten je v boostu snad i rychlejší. S Cobrou MKIV nikomu neutečeš. Navíc 700k není moc. S tím co za rok přidali, se dá vydělat peníze mnohem rychleji.
    Sám jsem nedávno zkoušel vlítnout se Sidewinderem do Conflict Zony a jde to a když máš nervy a jsi opatrný, za chvíly (15-20minut) máš na Vipera a základní výbavu. Vipera vybavíš KillWarrantem, najdeš si High Extraction Site a smahneš pár malých pirátů a rázem máš několik stovek tisíc. S Áčkovym Viperem si už v Hi-RESu vyděláš milion za 30 minut když se ti tam spawanují piráti s velkýma loděma. Stačí nebýt ***** a využívat policejní hlídky.
  • milion kreditu? to jsi kradl detem svačiny?
  • Veskoslav
    Jakmile dáš checkout, sníží se ti to o 10 liber.
  • 1985... proč se ptáš?
  • :D ty budes asi mladší ročník co? :D
  • Jak je to s cenou u ed: horizons?
    Tu predchozi sezonu mam koupenou a ukazuje mi to cenu u ed:h 39,99 liber (cena v kosiku). Tady nekolik lidi uvedlo, ze majitele predchozi verze ji maji za 30 liber.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit