Přejít na výpis diskuzí
V Grand Theft Auto V najdete psa a jinou zvířenu
16.7.2013 | Aleš Smutný
77 příspěvků
-
a Ty neumíš tšechiš!
-
Aaa, tenhle plesatej xicht se inteligentne projevil...samozrejme v anglictine aby byl hustej. Co na to rict...postaci po cesky jdi do p**ci?
-
Časem určitě koupíš *3* .
-
Takže nemám počítat, že to někdy v obýváku rozjedu na 1080? Páč playe štverky kupovat nebudu..
-
Nebude to na PC, to by GTAV nestíhalo, má malej výkon !!!!! Konzole RULESSS!!!!!!!!! *5* *5* *5* *5* *5*
-
Full HD bude jenom na PS4. PS3 má slabý výkon!
-
Ten pochcany gadžo co mi dal ban za to že se jmenuju Eržika, nebo že žereme čokli? To je v naši kultuře normalni ty dylyno, ste tu všichni rasysty
-
já je budu lovit zásadně kombajnem, případně raketometem stylem "řítí se na nás" *1*
-
Já si kvůli GTA V koupil v Lednu PS3 za 6200kč (500GB verzi). Tak sem natěšenej jak malý kluk. Hlavně poťichu doufám, že to poběží v 1080i a ne 720 jak Red Dead Redemption, který jsem už dohrál..
-
Nastesti jsou to jen data na HDD a pixely na monitoru.
-
¨Lovit totiž v GTA V půjde˝ Lovit - ja budu zasadne lidi nikoliv ty nebohe neme tvare, hon na cloveka mi nevadi ale abych ve hre potreboval zabijet i zvirata to uz mi pripada trochu moc. Ja mam zvirata rad, kdyz musim zabijet zvirata ve hre, trha mi to srdce *10* - (taky ve filmu to rad nemam) tudis je to hezke ale aby si Rockstar tim nezadelal jakoze uz zadelůava na maler od Greenpeace a jinych...
-
hra bude mit urcita soudni spor o tyrani zvirat
-
a bude to na PC? kdyz to maji v predprodejich?
-
Ironický shitposting je pořád shitposting.
-
Když močil na "ozdobný roh" jednoho domu, tak byl z toho majitel celkem naštvaný *3*
A jinak zabráni tomu lze, prostě ho odtáhneš jinam a pak se trochu naučí. Stejně jako učí jinde psy močit na beton co přidělají okolo sloupů i když tam normálně nechtějí.
Je to prostě větší starost mít psa ve městě. Taky na to hodně lidí kašle a podle toho to vypadá *11* -
Dvojitý wtf *1*
-
u už jsi dostal pokudu za to že tvůj pes očůrává rohy? resp zkusil mu v tom zabránit? :D
-
Už jsi někdy dostal pokuDu?
-
no a v Rockstar games kvoli tvojmu nezaujmu nemozu spavat a hrozne ich tento tvoj postoj trapi *1*
-
To bude pokutu za ochcávání rohů, aut a všeho možného.