Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sankuri
    Protoze to neni dalsi tupa kopie WoWka. A vubec nastuduj si informace, zkoukni gameplaye a prijdes na to sam:-)
    //Edit: btw SWTOR byl fail uz na tom papire coz jsme my nezaslepeni svetelnymi penisy vedeli od zacatku:-)
  • Můžu se zeptat, proč by tahle hra neměla být jen další propadák? Na papíře totiž vypadá dobře i takovej swtor *15*
  • Knifer
    I GW2 bude mýt údajně konzolovou verzi a že bu Anet kvůli tomu zastavoval to těžko Blizzard spíš čeká na okamžik až jeho konkurenti oznámí datum vydání a on jednoduše dá dřívější datum aby jich urval co nejvíc nebude přece riskovat že mu pak odejdou lidi
  • Trol.diskuzni
    Takže myslíš, že ta "prostávka" není z důvodu vývoje konzolových verzí? Ani bych se nedivil, kdyby to tak bylo...
  • Knifer
    Temp je závislák na GW a omáčko už nehraje co se tyče mě tak zabíjím čas než vyjde GW2 .
    Zbytek dokecáme přes soukromé správy ad tady nerušíme diskuzi
  • Knifer
    No dokud nemá D3 podtitul Forever tak se není čeho bát Blizzard spíše čeká na správný okamžik aby nahrabal co nejvíc hráčů . Přeci jen D3 bude jeho dojnice nejméně na další 3 roky
  • jsem na telefonu a neni tu reagovat, tak proto dalsi prispevek .. Pro knifera: aaaa uplne jsem na to zavzpominal kolik srandy jsme si uzili :D ja uz ne .. Co ty? A co ty dva sasci ses s nima v kontaktu? :) po tyhle novince zacinam o gw2 premejslet :P
  • Knifer
    No zhruba jako každé lepší mmo nějaké 4 roky
  • Trol.diskuzni
    Jestli mě teda u některé hry překvapuje, že ještě nevyšla, tak je to Diablo III a né GW2... *1*
  • Trol.diskuzni
    Pokud bych měl srovnat míru vulgárností svých příspěvků s komentáři ostatních příspěvatelů, kteří na mě reagují, určitě bych nebyl vítězem, to je fakt. *4*
  • Knifer
    JJ jsem to já to je už něco přes rok co jsem o tobě slyšel naposled hraješ ještě GW1 ?
  • Cypri
    Nesouhlasím. Oproti jinejm trolům jsou jeho připomínky a názory docela inteligentní. Míra kritiky kterou dává je taky slušná a nezachází do vulgárností.
  • knifere si to ty? Hrali jsme spolu gw 1 s tempem myslim, ze to byl a omacko :D na vt jsme travili noci :D to jsem ja Anlamas jestli si to ty :P
  • NonSuch
    u tehle hry me porad nejvic prekvapuje ze jeste nevysla, ja mel za to ze uz tak rok bezi, kolik let to uz proboha teasujou?
  • Mně je úplně jedno jestli to sesadí WoW nebo ne, hlavně aby mě to bavilo a GW2 nemusí bavit všechny, pořád jsou lidi co rádi preferují starý styl RPG
  • Knifer
    Souhlasí a stále je. Jen lidi tě tady nemají moc v lásce tak to moc nevykřikuj ať neuděláš GW špatné jméno *1*
  • já nevim proč ale nějak mě to nevtáhlo, ale nutno říct, že jsem hrál jenom trial. Třeba kdybych tomu dal šanci tak mě to vezme, ale dal jsem přednost Warhammeru onehdá.(ať je mu země lehká)
  • Trol.diskuzni
    Nemyslel, jednička byla perfektní. *4*
  • Knifer
    Bože teď si tomu dal, jen doufám že si to myslel ironicky
  • EuroSamurai
    Jakože mě MMO nebavěj a WOW se mi hnusil po všech stránkách tak GW mě kupodivu bavil hlavně s příchodem hrdinů

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit