Přejít na výpis diskuzí
V Guild Wars 2 proti sobě budou válčit světy
17.2.2012 | Adam Homola
129 příspěvků
-
Kompletní překlad novinky o WvW od Anetu
http://guildwars2.cz/mike-ferguson-o-guild-wars-2-world-vs-world/ -
-
diky za odkaz
-
-
sleduju veskery informace o GW2 a dovolil bych si jen upravit autoruv clanek, kde se pise ze ve WvW bude bojovat 300 hracu, ovsem soucasnej limit je nastavenej na 500 hracu, coz je PRES 100 hracu na server, ale limit se muze zmenit a jeste s tim upravovanim lvlu na 80tej hned od zacatku je sice pravda, ale pokud potkate hrace se skutecnym lvlem a vy budete treba na prvnim (pokud pujdete hned ze zacatku hry do WvW), tak vas slusne podrti diky jeho equipu, traitum a hlavne odemcenejm skillum. to jen tak pro doplneni, snad jsem neurazil :)
-
-
Ja bych to jeste upresnil ze 500 hracu je limit pro jednu submapu a ty budou dohromady pro jednu WvWvW zonu 4 takze celkem 2000 hracu:-).
-
-
1) gw 2 bude super :)
2) milí wowkaři, laskavě si uvědomte, kolik let wowku trvalo dopracovat se tam, kde je...a vzpomeňte, jak se to prvních x měsíců nedalo skoro ani hrát...než začnete kritizovat nové hry snažící se prosadit...kdyby měly všechny mmočka a jejich vývojáři stejné zkušenosti jako blizzardi a jejich hra fungovala už tolik let, byl by výsledek úplně jiný ;) -
-
Wow bylo prvni a je taky ted zaslouzene nejlepsi a nejpromakanejsi, a konkurenti to maj dost tezke, ale taky maj tu nejlepsi predlohu s nejosvecenejsima mechanismama, to wowko nemelo, vymyslet neco noveho skoro nejde, wowko ma skoro vse, proto uspech bude mit hra co nabidne nejvic veci z wowka v nove grafice
A wowko bylo nejlepsi na tbc, to bylo asi 2 roky po vydani... -
-
Lol vzpamatuj se... wowko nikdy nebylo nejlepsi... jen nejmasovejsi... hratelne pro deti, pro duchodce a pro maminky na materske... proto je tak uspesne, dokazali vychytat spravny cas, kdy se internet masove rozsiril a oslovit miliony lidi, kteri nikdy nic jineho nehrali... proto se taky nikdy nikomu nepovedlo pretahnout tuhle masu zakazniku, ktera nechce jinou a lepsi hru, protoze nema tu potrebu... do dalsich mmorpg odchazeli a naskakovali, vetsinou jen nespokojeni HC hraci, ktere wowko nikdy nebavilo, nebo ne moc dlouho a uspokojit ty je sakra tezke, proto zadny dalsi titul moc neuspel...
-
Ono je to spis tak ze lidi hrajou wowko spis ze setrvacnosti a chcou totez v jinych mmo aby se nemuseli ucit nove veci, ovsem paradoxne je to taky fail vsech mmo ktere wowko kopirujou, protoze lidi zaroven cekaji nove veci a nedostava se jim jich.
Btw pokud od GW2 cekas wowko s lepsi grafikou a par inovacemi, budes asi nemile prekvapen:-) -
-
Je to presne jak jsem psal nize. Kdyz dostanou neco noveho,nadavaji ze to neni jako ve WoW. Kdyz je to jako ve WoW(jen jine prostredi),tak zase nadavaji ze je to jako WoW. Bludny kruh.
-
-
Nemaj to jednoduche, vecina "kopii" wow alenebyla tak dobra, byly jak wowkonazacatku, a jine veci co se od wowka lisej, jsou veci ktere wowko melo drive a uz je vyladilo k dokonalosti
Zaujalo me ale npr v tera online mireni pri strelbe, kde musite na nepritele mirit aby byl zasazen -
-
V kolika letech jsi zacal hrat WoW? Jenom pro vyjasneni situace *2*
-
-
-
-
Ach jo. Pokolikate uz? WoW nebylo prvni. Wow si vzalo to nejlepsi z jiz vyslych MMORPG her(tim se nikdy netajili) a zasadilo to do znameho sveta Warcraftu. V te dobe uz ale existovalo spousty MMORPG her a mnohe z nich jsou doslova legendy. Ultima Online,Dark Age of Camelot, Asheron Call,Everquest,Eve Online...
-
-
Dobra tak prvni opravdu uspesne co nabidlo opravdu vsecko, dali dohromady veskere uspesne prvky a ted nemaji konkurenci, jejich win...
A proc ty "legendy" dnes porad nehraje pres 10 milionu jako wowko :-p
Ale vidite wowko stavi uspech na okopceni nekolika dobrych her a hra co chce konkurovat wowku musi okopcit samotne wowko, tak to proste funguje -
-
Jediny opravdovy uspech WoW tkvel v tom,ze diky reklame umel oslovit i lidi,kteri o MMORPG hrani nikdy ani neslyseli. Tohle uz zrejme nikdy zadna hra neprekona. Vzdyt v dobe pred WoW bylo hrani MMORPG her majoritou vnimano pomalu stejne jako pichani drog.
Temer vsechny ty stare hry ktere jsem jmenoval stale ziji. A lide je hraji. Proc jich neni 10M mas snad vysvetleno v me prvni vete. I kdyz (a ted se budu opet uz ponekolikate opakovat) me jako hrace nezajima pocet hrajicich lidi,ale kvalita hry. Pocet hracu je dulezite cislo pro vyvojare. Ne pro me. Navic historie stale dokazuje,ze enjmasovejsi zabava/serialy/souteze velmi casto nebyva nejkvalitnejsi. Spise naopak. -
-
2Jxe-promin,ale nemas pravdu. Samozrejme ze MMO hry jsou o lidech. Ale kolik asi myslis ze se jich vejde na 1 server? 3-5000 v jednu chvili. Takze tobe muze byt srdecne jedno jestli bezi 1000 serveru nebo jen jeden na kterem jsi ty. Zazitek to bude porad stejny.
-
U mmo jde hlavne o pocet hracu, wowko je bez velke populace nic, nuda, neni tam skoro nic co muzes delat sam, cim vic lidi tim veci zabava, tak wowko funguje
-
-
Pochopitelne jeste pridat neco noveho, ty nove SW to zkusili pekne, ale taky uz po mich nemi vidu ani slechu
-
-
Hmm? SWTOR ma necele dva mesice po vydani stalou hracskou zakladnu. Alespon co se da soudit dle zaplnenosti serveru. Ty sam jsi v postu nize vicemene priznal ze nic noveho nechces,ze hledas jen WoW v jinem kabate. V tom pripade mas na vyber dost her,SWTOR pak tedy neni pro tebe.
-
-
Ne, tak to nefunguje.
Podivej s kolik WoW kopií už failnulo.
-
-
-
WoW první?
Ahahahahahahahhahahahahahahhaha.
A teď je možná zaručeně nejpřekombinovanější.
-
-
-
Neviem z kade tvorca tohto clanku prisiel na cislo 300. V kazdej zo 4 zon bude povolenych 500 (po beta teste sa to cislo este navysi) hracov. To dava dokopy 2000+ hracov - NIE 300! *7*
-
Každopádně tento víkend probíhá novinářská beta takže by se měli začátkem příštího týdne objevovat různé články po netu.
Games.tiscali se nejspíš nedostala do této bety nebo se milým ? -
-
Podle mě nejlepší zdroj informací bude kanál TotalBiscuita na Youtube http://www.youtube.com/user/TotalHalibut?feature=g-user-lik
Chystá se z té bety vyždímat co se dá.
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=JQCP85FngzE
-
Přesunuto - smazáno.
-
u tehle hry me porad nejvic prekvapuje ze jeste nevysla, ja mel za to ze uz tak rok bezi, kolik let to uz proboha teasujou?
-
-
No zhruba jako každé lepší mmo nějaké 4 roky
-
Jestli mě teda u některé hry překvapuje, že ještě nevyšla, tak je to Diablo III a né GW2... *1*
-
-
No dokud nemá D3 podtitul Forever tak se není čeho bát Blizzard spíše čeká na správný okamžik aby nahrabal co nejvíc hráčů . Přeci jen D3 bude jeho dojnice nejméně na další 3 roky
-
-
Takže myslíš, že ta "prostávka" není z důvodu vývoje konzolových verzí? Ani bych se nedivil, kdyby to tak bylo...
-
-
I GW2 bude mýt údajně konzolovou verzi a že bu Anet kvůli tomu zastavoval to těžko Blizzard spíš čeká na okamžik až jeho konkurenti oznámí datum vydání a on jednoduše dá dřívější datum aby jich urval co nejvíc nebude přece riskovat že mu pak odejdou lidi
-
-
-
-
-
knifere si to ty? Hrali jsme spolu gw 1 s tempem myslim, ze to byl a omacko :D na vt jsme travili noci :D to jsem ja Anlamas jestli si to ty :P
-
-
JJ jsem to já to je už něco přes rok co jsem o tobě slyšel naposled hraješ ještě GW1 ?
-
-
Ma ta hra i pvp sistem zahrunujici areny za rating ? Osobne hraji wowko 5 let a zatim me zadne mmo nepretahlo protoze proste nedokazalo nabidnout to co wowko, kazde okopci jenom neco ale neni to proste plnohodnotne wowko a to me stve, na wow me uz omrzel pribeh, prostredi a grafika, chci neco noveho ale zatim neexistuje nic co mi da to co wowko
Pokud toto bude mit i bg a plnohodnotny arena system jako je ve wowku, kde bude muset hrac prokazat opravdu velkou zrucnost, sehranost a skil aby neco dokazal, a nezvladne to jen tak nekdo, tak by mohla tahle hra mit i uspech, me by zaujala, grafika ujde, prostredi a postavy se mi taky libi, a kdyz to nebude jen o mackani 3 tlacitek ale aspon kombinovani 10ti 20ti jako u wowka... Hm no kazdopadne sem zvedavej -
-
Nemas v tom trochu zmatek? V jedne vete(jestli se to vubec da nazvat vetou) si stezujes ze to neni plnohodnotne ''WoWko'' a hned za tim pises ze chces neco noveho!?
Co se vubec divim. U kazde nove MMORPG hry si WoW hraci stezuji na dve veci :
1.-je to kopie WoW
2.-tohle a tohle neni jako ve WoW
Vyhovet se jim neda. *2* -
-
Ve smes mas pravdu, wowkose mi ze vsech her hralo nejlepe, ale taky chci neco navic, noveho, ale to ne jen ja ale dalsich 13 milionu lidi co konkurence potrebuje ziskat aby prezila
-
-
Ano ma
-
-
Supr, sem sice wowkar ale zmeny se po tech letech nebranim
-
-
GW2 se bude co se tyce strukturovaneho pvp (areny) hodne zamerovat na hrani jako esport. Stejne jako v prvnim dile budou nejen "obycejne" arenove fighty, ale taky tydeni, mesicni a rocni turnaje, kam se teamy budou vyhrami kvalifikovat. Ve strukturovanem pvp dostanou vsichni vsechny skilly, traity a predevsim budou mit stejny gear, takze viteztvi bude zaviset pouze na skillu hracu nikoli na nafarmene vybave.
-
-
-