Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

    tuto slátaninu nemá cenu řešit... celému internetu je BFV pro smích... tady platí prosté get woke go broke víc není třeba komentovat

  • Magister_Peditum

    Inu, vybodnout se na 99% vojáků a udělat kampaně o tom 1% (a to ještě přeháním) ze skutečného zastoupení v druhé světové. Inu DICE... A to ještě ta partyzánka by spíš pasovala někam do okupované Francie nebo do Varšavského povstání ve čtyřicátém čtvrtém.

  • Skeleth

    SP u Battlefieldu byl vždy méněcenný odpad dodaný do MP hry, aby se neřeklo. Banda černochů a ženských s robo rukama na tom nic nezmění.

  • Kravicka

    Ta frajerka na lyzich me dostala, na nohach lyze a ve snehu stopy od bot.

  • MrMelounek

    Já jsem si říkla, že je mi ten hlas toho vypravěče povědomí. No je to Mark Strong😀

    Jinak za mě povedený trailer.

    • Carnage666

      Je to napsaný v článku.

  • ravux

    Ti panove na fotce jsou proste jen od blata.

  • StarejKokos

    Jé ti černoušci sou fajn, konecne nejaka diverzita, ty stary monokulturni blivajzy jsou za zenitem a prijdou mi i rasisticky. Proc by tam nemohl bejt cernoch xinan a zensky? Tohle je rok 2018. Je jedno jak co kdy bylo. Ja sel vecer spat jak chlap, rano se zbudil jak zena a zkus mi to rozporovat - potkame se u soudu :) čauki mňauki

    • Jako že ve WW2 nebyli žádní černoši, Číňané, ani ženy?

    • bavíme se o hře, kde můžeš  vozit tanky na křídlech letadel a podobné nesmysly (to šlo v BF1, ale podobné nesmysly jdou dělat snad ve všech dílech Battlefieldu) hledat v tom nějaký náznak realismu je blbost, klidně by tam mohli místo černochů běhat mimozemšťani a vyšlo by to nastejno

      • StarejKokos

        Jo vyslo by to nastejno :)

  • proč neudělali místo WW2 válku Severu proti Jihu, byl by klid 

    • XorxoxTalarius

      Protoze za jih bojovali cernosi a to by byl vetsi pruser nez tohle :D

      • Kompost

        nepametam si ze by za otrokarsky juh bojoval nejaky cernoch :D

        • XorxoxTalarius

          Ale jo, bojovali, a docela dost, dokonce meli i vlastni "divize", kde jedinej bilej byl velitel.

          • Kompost
            In those same Official Records, no Confederate ever references having black soldiers under his command or in his unit, although references to black laborers are common.  The non-existence of black combat units is further indicated by the records of debates in the Confederate Congress over the issue of black enlistment.  The idea was repeatedly rejected until, on March 13, 1865, the Confederate Congress passed a law to allow black men to serve in combat roles, although with the provision “that nothing in this act shall be construed to authorize a change in the relation which the said slaves shall bear toward their owners,” i.e. that black soldiers would still be slaves.
          • JamesFaith

            Ne, ty velké jednotky byly jen unionistické. 

            Konfederace černochům až do posledních dní službu v armádě zakazovala, a když to těsně před porážkou povolila, tak už je ani nestačila nasadit do boje. 

            • XorxoxTalarius

              Byli tam bojove jednotky, dnes se moderne rika ze tam byli proto ze si je vzali jejich panove, ale kdo vi. Nejsem schopen dohledat kvalitni zdroj a vypraveni chlapa jehoz ded v takove jednotce slouzil uz tuplem ne.

              Kazdopadne nutno uznat ze takova hra by nebyla asi prilis zazivna pro mainstreamove publikum.

              • JamesFaith

                Reakce na příspěvek:

                V dnešní terminologii by se asi řeklo, že to byly pomocné technické prapory, protože tam byli hlavně jako nosiči, kopáči zákopu a výpomoc při stavbě opevnění.  Do boje je nepouštěli, protože se většinou obávali, že by se ozbrojení mohli postavit na stranu Severu. To byl také důvod, proč se tak dlouho váhalo se skutečně vyzbrojenou jednotkou.

              • Jack1947

                Reakce na příspěvek:

                Byla i jedna fps docela sranda.

              • Reakce na příspěvek:

                Co vím, tak žádná nikdy nebyla utvořena - bylo to schváleno, možná nějaká jednotka byla v procesu vzniku, ale válka skončila dříve, než byly nasazené do boje (1865, necelý měsíc před koncem války). Existují kusé informace o dalších černoších v domobranách, ale půjde o miniaturní čísla (pod 1% armády). 

  • XorxoxTalarius

    Mohu vedet cim autor vyvozuje ze tam bylo cernochu spousta? Ano, existovalo nekolik kolonialnich divizi, ale ty bud byli ciste bile, nebo smisene a podle vseho maximalne 1-1, takze na celou Francii z tech 8 divizi, pripada (za predpokladu ze vsechny meli sejny stav 2000 muzu) par tisicovek cernochu, to si myslim ze je v tom poctu ztrat 2.5 milionu muzu (do ztrat se pocitaji i zajmuti) jako kdyz plivne.

    • ales.smutny

      1) koloniální vojáci nejsou jen černoši, byť chápu, že určitý typ lidí už tohle nerozlišuje :)

      2) záleží na autorovi, Clayton hovoří o 400 tisících u Francouzů za celou válku, z čehož cca 230 byli původní obyvatelé a ne Černé nohy. Jinde Masson říká, že v roce 44-45 bylo 260 tisíc severoafrických jednotek (plus senegalští tirailleuři) z čehož cca polovina mohla být Černé nohy, BBC má zase odhady takovéto - http://news.bbc.co.uk/2/hi/africa/8344170.stm

      3) řešit jak moc je které číslo v rámci ztrát signifikantní s podtextem, že to se přece "pár tisícovek černochů jako když plivne" je pro jiné žaludky, než je ten můj, nicmíně ztráty jsou odhadované na 25 tisíc a víc jen ve francouzské armádě.

      4) #sestimsmir :)

      • XorxoxTalarius

        Ad bod 2) to jsou odhady za celou valku a pri nasazeni na vsech frontach, nebavime se o Francii roku 1940, kde bylo osm kolonialnich divizi a jenom jedna byla namichana 1:1, jinak byli 2:1, pripadne 3:0 a to ve prospech bilich. Takze pokud bylo osm divizi po 2000 muzich, nemuzete se dostat ke ztratam 25000 muzu ;)

    • XorxoxTalarius
      Apropo, jeste jsem si ve videu vsiml dost zvlastnich veci, jak ta mala
      divenka dokaze preprat trenovaneho vojaka je mi zahadou a jsem zvedav
      jestli to bude klasicka Merry Sue nebo autori pujdou cestou scifi a daji
      ji vojensky vycvik. Navic to ze kolonialni jednotka je 100% cela cerna
      je taky nesmysl, mohli mit svoje dustojniky, ale stejne tam byl
      minimalne jeden dustojnik bili a v jednotce s nimi museli byt belosi.
      • skaven

        ved presne, ziadne multikulti, vzdy len jedna rasa pokope(podla mna si vydavatelia robia ritku metahumorom, ktory SJW hlavou nepochopia)

  • Za mě video vypadá skvěle. Hlavně záběry zasněžených hor a v té chatce. No uvidíme, jak to dopadne. Zatím se těším.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit