Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

    tuto slátaninu nemá cenu řešit... celému internetu je BFV pro smích... tady platí prosté get woke go broke víc není třeba komentovat

  • Magister_Peditum

    Inu, vybodnout se na 99% vojáků a udělat kampaně o tom 1% (a to ještě přeháním) ze skutečného zastoupení v druhé světové. Inu DICE... A to ještě ta partyzánka by spíš pasovala někam do okupované Francie nebo do Varšavského povstání ve čtyřicátém čtvrtém.

  • Jack1947

    To říkal kamarád že tam jsou pak rozbombardované města úplně na trosky. No taky jsem tomu tolik něvěřil.

  • twicer

    Můžeš si u něj snadno všimnout, když nějakou hru i sám hrál a kdy jen žvaní o něčem o čem ví kulové a své názory zakládá na videíích z youtubu, obecnému přesvědčení komunity, nebo PR dané firmy. Příkladem je zmínka o destrukci, kterou BF5 dělá zas o něco lépe, ale stále je to stejný skript o ničení všech 4 zdí a následného zboření domu, tak jak tomu bylo v BF1

  • twicer

    Hele jako jo, BF1 má rozhodně své kvality a je svým stylem dost unikátní, ale že by gunplay v BF5 byl takovej sh!t ve srovnání s BF1 to teda říct nemůžu, aspoň půlka všech zbraní v BF1 je úplně k ničemu a nikoho snimi ani nepotkáš, podpora pobíhá s těžkými kulomety které se chovají jako samopaly ( vtomhle ohledu si nestěžuji, díky tomuto provedení těžáků dominuju většinu map :D ), medici mají dost přesné rychlopalné pušky a zároveň chabé samopaly, náboje u většiny sniperek nemají skoro žádný drop, ikdyž by se měli podle údajů silně jednotlivě lišit. Klidně 30% map v BF1 má problémy s choke-pointy, kde se nedá v mapě hnout dopředu ani dozadu, nemluvě o spawnpointech přímo v zádech.. v bf3,4 jsem na tenhle problém narazil snad jen v Metru a jedné close quarters mapě.

    Nechci tu vypisovat víc než je nutné, ve zkratce se na BF5 těším jako příklonu ke starším dílům, ale zároveň si dovedu představit že se budu s chutí vracet i k BF1. Což sem u žádného předchozího dílu v sérii nepocítil.

  • twicer

    achjo...

  • Skeleth

    SP u Battlefieldu byl vždy méněcenný odpad dodaný do MP hry, aby se neřeklo. Banda černochů a ženských s robo rukama na tom nic nezmění.

  • StarejKokos

    Jo vyslo by to nastejno :)

  • Jack1947

    Nemusel ani stačily videa, BF1 mě taky nějak moc nezajímá ale aspon tam není ta "špatná"Codovská hratelnost. BF mě prostě nějak až tak netáhlo skoro nikdy( byt tady se prý vrátily pěkne destrukce)

  • cyex

    A hráls to? :) To je docela důležitý. Já třeba COD nemám rád vůbec možná si představuješ ty barevný oblečky apod dost přemrštěně. V BF1 jsou skiny taky, v BF5 jsou jen rozdělený na určitou část zbraně

  • Jack1947

    No protože vypustilo nebo minimalizovalo užití dopravních prostředků mě to osobně příjde taky jako spíše COD ( bránění nějakého bodu, to je mod domination)

    Potom to že tam budou běhat různé přebarvené oblečky, kolimatory a různé fičury na zbraních... Z BF se stalo COD a v tom horším slova smyslu.

  • cyex

    Pak tedy nechápu, proč ti nesedí BF 5...je to defakto to samé jen mnohem víc vybalancované a orientované KONEČNĚ víc na spolupráci lidí v týmu. BF1 momentálně taky dost hraju a baví mě ale soudě podle bety má u mě BF 5 rozhodně schované prachy. Dělá správně to, co v BF1 není dobrý a to mi stačí.

  • JamesFaith

    V dnešní terminologii by se asi řeklo, že to byly pomocné technické prapory, protože tam byli hlavně jako nosiči, kopáči zákopu a výpomoc při stavbě opevnění.  Do boje je nepouštěli, protože se většinou obávali, že by se ozbrojení mohli postavit na stranu Severu. To byl také důvod, proč se tak dlouho váhalo se skutečně vyzbrojenou jednotkou.

  • Kravicka

    Ta frajerka na lyzich me dostala, na nohach lyze a ve snehu stopy od bot.

  • Jack1947

    Byla i jedna fps docela sranda.

  • Kompost
    In those same Official Records, no Confederate ever references having black soldiers under his command or in his unit, although references to black laborers are common.  The non-existence of black combat units is further indicated by the records of debates in the Confederate Congress over the issue of black enlistment.  The idea was repeatedly rejected until, on March 13, 1865, the Confederate Congress passed a law to allow black men to serve in combat roles, although with the provision “that nothing in this act shall be construed to authorize a change in the relation which the said slaves shall bear toward their owners,” i.e. that black soldiers would still be slaves.
  • Carnage666

    Je to napsaný v článku.

  • skaven

    ved presne, ziadne multikulti, vzdy len jedna rasa pokope(podla mna si vydavatelia robia ritku metahumorom, ktory SJW hlavou nepochopia)

  • Co vím, tak žádná nikdy nebyla utvořena - bylo to schváleno, možná nějaká jednotka byla v procesu vzniku, ale válka skončila dříve, než byly nasazené do boje (1865, necelý měsíc před koncem války). Existují kusé informace o dalších černoších v domobranách, ale půjde o miniaturní čísla (pod 1% armády). 

  • Jako že ve WW2 nebyli žádní černoši, Číňané, ani ženy?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit