V kampani Battlefieldu V najdete norskou odbojářku, koloniálního vojáka i německého tankistu
-
Byli tam bojove jednotky, dnes se moderne rika ze tam byli proto ze si je vzali jejich panove, ale kdo vi. Nejsem schopen dohledat kvalitni zdroj a vypraveni chlapa jehoz ded v takove jednotce slouzil uz tuplem ne.
Kazdopadne nutno uznat ze takova hra by nebyla asi prilis zazivna pro mainstreamove publikum.
-
Já jsem si říkla, že je mi ten hlas toho vypravěče povědomí. No je to Mark Strong😀
Jinak za mě povedený trailer.
-
Ne, ty velké jednotky byly jen unionistické.
Konfederace černochům až do posledních dní službu v armádě zakazovala, a když to těsně před porážkou povolila, tak už je ani nestačila nasadit do boje.
-
Ti panove na fotce jsou proste jen od blata.
-
bavíme se o hře, kde můžeš vozit tanky na křídlech letadel a podobné nesmysly (to šlo v BF1, ale podobné nesmysly jdou dělat snad ve všech dílech Battlefieldu) hledat v tom nějaký náznak realismu je blbost, klidně by tam mohli místo černochů běhat mimozemšťani a vyšlo by to nastejno
-
Ad bod 2) to jsou odhady za celou valku a pri nasazeni na vsech frontach, nebavime se o Francii roku 1940, kde bylo osm kolonialnich divizi a jenom jedna byla namichana 1:1, jinak byli 2:1, pripadne 3:0 a to ve prospech bilich. Takze pokud bylo osm divizi po 2000 muzich, nemuzete se dostat ke ztratam 25000 muzu ;)
-
Ale jo, bojovali, a docela dost, dokonce meli i vlastni "divize", kde jedinej bilej byl velitel.
-
Jé ti černoušci sou fajn, konecne nejaka diverzita, ty stary monokulturni blivajzy jsou za zenitem a prijdou mi i rasisticky. Proc by tam nemohl bejt cernoch xinan a zensky? Tohle je rok 2018. Je jedno jak co kdy bylo. Ja sel vecer spat jak chlap, rano se zbudil jak zena a zkus mi to rozporovat - potkame se u soudu :) čauki mňauki
-
1) koloniální vojáci nejsou jen černoši, byť chápu, že určitý typ lidí už tohle nerozlišuje :)
2) záleží na autorovi, Clayton hovoří o 400 tisících u Francouzů za celou válku, z čehož cca 230 byli původní obyvatelé a ne Černé nohy. Jinde Masson říká, že v roce 44-45 bylo 260 tisíc severoafrických jednotek (plus senegalští tirailleuři) z čehož cca polovina mohla být Černé nohy, BBC má zase odhady takovéto - http://news.bbc.co.uk/2/hi/africa/8344170.stm
3) řešit jak moc je které číslo v rámci ztrát signifikantní s podtextem, že to se přece "pár tisícovek černochů jako když plivne" je pro jiné žaludky, než je ten můj, nicmíně ztráty jsou odhadované na 25 tisíc a víc jen ve francouzské armádě.
4) #sestimsmir :)
-
Joko ono
-
nepametam si ze by za otrokarsky juh bojoval nejaky cernoch :D
-
Bf 1 pres 200 hodin. To je nejlepsi Battle od trojky, atmosfera, gunplay, hudba, mapy mody, skvela hra.
-
Apropo, jeste jsem si ve videu vsiml dost zvlastnich veci, jak ta mala
divenka dokaze preprat trenovaneho vojaka je mi zahadou a jsem zvedav
jestli to bude klasicka Merry Sue nebo autori pujdou cestou scifi a daji
ji vojensky vycvik. Navic to ze kolonialni jednotka je 100% cela cerna
je taky nesmysl, mohli mit svoje dustojniky, ale stejne tam byl
minimalne jeden dustojnik bili a v jednotce s nimi museli byt belosi. -
Protoze za jih bojovali cernosi a to by byl vetsi pruser nez tohle :D
-
proč neudělali místo WW2 válku Severu proti Jihu, byl by klid
-
Jaký máš názor na BF1? Na hratelnosti jsem totiž nic špatného neviděl, naopak se odklonili od stylu BF1 a podobá se to zase více hratelnosti BF3,4..
-
Mohu vedet cim autor vyvozuje ze tam bylo cernochu spousta? Ano, existovalo nekolik kolonialnich divizi, ale ty bud byli ciste bile, nebo smisene a podle vseho maximalne 1-1, takze na celou Francii z tech 8 divizi, pripada (za predpokladu ze vsechny meli sejny stav 2000 muzu) par tisicovek cernochu, to si myslim ze je v tom poctu ztrat 2.5 milionu muzu (do ztrat se pocitaji i zajmuti) jako kdyz plivne.
-
Jo celkem souhlas, osobne treba povazuju Cerny Jestrab Sestrelen za vubec nejlepsi valecne film, a neprijde me ze je to az takova propaganda, spis naopak.. Narozdil od treba Nepritele pred Branami, nebo Bratrstva. Ryan to ja osobne ani nepovazuju za valecne film, to je groteska, takove valecne Titanic. A treba Rusky valecny filmy ty se fakt nedaji, to uz je moc :D
Znas film Narozen 4. Cervence?
-
Jo celkem souhlas, osobne treba povazuju Cerny Jestrab Sestrelen za vubec nejlepsi valecne film, a neprijde me ze je to az takova propaganda, spis naopak.. Narozdil od treba Nepritele pred Branami, nebo Bratrstva. Ryan to ja osobne ani nepovazuju za valecne film, to je groteska, takove valecne Titanic. A treba Rusky valecny filmy ty se fakt nedaji, to uz je moc :D
Znas film Narozen 4. Cervence?
-
to sice možná ano, ale zeptám se jinak - kolik jsi viděl válečných filmů? Já v mym pokročilym věku X. A každá strana si tam určitým způsobem přikrášluje to svoje. Ať je to Bitva o Sevastopol, Stalingrad nebo Bratrstvo, Vojín Ryan můžeme i dále - Black hawk dawn je jedna velká propaganda, ale z vojenskýho hlediska naprosto přesná. To samý tvoje zmiňovaný Bratrstvo, můžeme se stokrát bavit o tom,jak moc z těch vojáků udělali "přehnaně" hrdiny, ale co se týká historický přenosti - od uniforem, po výzbroj, výcvik a další detaily tvořící celek - nemá to konkurenci. Proto jsem napsal, že jsem rád, že to bylo natočené dříve než v dnešná hyperkorektní době. Určitě bychom se tam dočkali nějakého homosexuálního styku případně by tam někde byl naroubovaný černoch a vůbec bych se nedivil, kdyby celé Bratrstvo byla rota žen 😀