V kampani Battlefieldu V najdete norskou odbojářku, koloniálního vojáka i německého tankistu
-
Tak zrovna Bratrstvo Neohrozenych je ukazkove priklad propagandy
-
Za mě video vypadá skvěle. Hlavně záběry zasněžených hor a v té chatce. No uvidíme, jak to dopadne. Zatím se těším.
-
hádám, že ty dva borci na titulce tam jsou jako takovej druh clickbaitu 😀 jinak je to smutná doba, doba korektních her - o tomhle se mi snad nikdy nesnilo 😬 naštěstí kusy jako Bratrstvo neohrožených nebo Příliš vzdálený most nejsou timhle stigmatem postižený a pořád se k nim může člověk vrátit..
-
Kdyz pominu multikulti pomatence co hru delaji, tak samotna hratelnost je hodne spatna. Nuda, divna grafika, pocit ze strelby je jak v COD, jeden z nejhorsich Battlefieldu v celecserii, mozna ten nejhorsi vubec.
-
Já to pochpil už dávno.
Dice chce umožnit náckům střílet černochy a ženský.
BF5 musíme bojktovat, nedávejte peníze těmhle fašounům! -
ja hral jen tu v BC2 a taky nuda jak cyp
-
Mám to z druhé ruky, ale prej Bad Company není úplně k zahození..
-
Vůbec nechápu, proč je tam ta linka za bílého muže.
To je už dnes přeci redundantní a vůbec to nemusí být.
Vyměnil bych ho za asijského "ono" (gender fluid - muže i ženy už máme).
-
radsi bych misto sp bral dalsi mapy do multaku, zatim to totiz vypada obsahove na pruser - malo velkych map...stejne nemel ani jeden BF dobrej single
-
No potěš.......jak kdyby nemohli udělat kampaň za Nora v roce 1940, ale to by tam nemohli nacpat ženský.....i když by je tam stejně nacpali :)
-
Musím uznať, že tie príbehové trailery im celkom idú (aj ten na predošlý diel sa mi veľmi páčil) a chválim, že sa snažia vyberať menej tradičné námety a nie točiť dookola Stalingrad, Overlord či Market Garden. A do toho Mandžuska sa hádam dostaneme hneď, ako si v EA uvedomia silu čínskeho trhu ;)