Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    To není rýpáním uvádět věci na pravou míru ale jak řikám v poho.
  • smejki
    co je WHG?
  • i586
    Hmm, ne. Vybírám statistiku, která se týká toho, o čem se tu bavil předřečník. A ten se bavil o běhu. Ale je to jedno. Ve hře by ty rozdíly byly stejně jinde, protože ty rekordy jsou běhané na hladkém, rovném povrchu a bez překážek.
  • Mart9
    Údajně nehratelný? Na základní PS4 jsem to hrál od dne vydání v pohodě.
  • Mart9
    Nesouhlasím s jeho rýpavým příspěvkem. DLC rád Warhorse zaplatím.
  • Jack1947
    Že jim tu hru postupně doplatíš
  • Mart9
    S čím?
  • Jack1947
    Jsem myslel že s tím problém nemáš 😯
  • Zaho
    Primárně mi ale jde o to, že tyhle velké open world hry jsou zpočátku zabugované a konkrétně KDK byl na konzolích údajně nehratelný.  Prostě mi přijde rozumné si počkat nakompletní hru i s DLC. (o peníze moc nejde) Vyjímku jsem udělal u Zeldy a Switch, ale toho naštěstí litovat nemusím.
  • Mart9
    Nesouhlasím!
  • Vybíráš si statistiky, které se hodí, co? :)  Ve sprintu je to 13,6 ku 9,58... Což samozřejmě nic nemění na tom, že pohyb vzad je na bojišti nepraktický a v hrách nerealistický.
  • KronosDeret
    DLC dle definice WHG je část hry na který se dělalo, ale nestihli bymse už tak špatný launch, takže to těm maníkům prodáme za extra prachy :) Bude i skutečný konec hry za extra?
  • Mart9
    250 Kč na Xzone
  • i586

Totální nesmysly tady píšeš akorát tak ty, ty U MAD WTF.

Světový rekord v běhu na 1 míli: Normálně - 3:43, Pozpátku - 5:54

Rozdíl přibližně 60%, což skutečně není - cituji tvá slova "rychlost, která není (o moc) pomalejší než přímý běh".

• Derp_1337
    Tak samozřejmě, pokud člověk zakopne, tak to je blbý. Ale běh pozadu sám o sobě není o 50% pomalejší, to je prostě nesmysl.
  • Jack1947

Vždyt jo navíc si docela odpouštějicí člověk že ti spoustu věcí nevadí 😉 navíc si podpořil naši českou tvorbu - to se cení.

Ty slevičko 😛 Slevičky na pc bych pochiopil ale u PS4 není to škoda ? když to pak lze za poloviční cenu střelit někomu...

• Mart9
    Rozumím, taky jsem schopný si pár let počkat na slevičku u nějaké tuctové hry. Ale abych čekal několik let na kompletní Kingdom Come, na které jsem několik let od oznámení už čekal, to je nesmysl.
  • Zaho
    U podobných her, (open world RPG) vždy čekám pár let na všechny datadisky a hlavně záplaty. Vůbec se podobné hry nevyplatí kupovat jinak. Takže si to zahraju někdy za rok a doufám že na PS4 nebo ideálně na switch
  • Si počkej, jen nevím jestli za pár let o to budeš mít ještě zájem.
  • MickeyMutant, 

Ty fakt nechápeš text a děláš tu ze sebe vola. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit