V Kingdom Come si díky prvnímu placenému DLC postavíte vlastní vesnici
-
On má pravdu, zkus si to někdy v terénu. Nevíš, co za Tebou je, natáhneš se hodně brzy - stačí jedno malé zakopnutí, aby ses dostal z rovnováhy, a to je smrt.
-
Z jihozápadní Sázavy do severovýchodních Úžic na koni doběhneš za cca 6-7 minut. Fast travel jsem absolutně neměl důvod využívat.
-
Víceméně splnil svůj účel takže zbytečné diskutovat ale už bylo dodiskutováno... +10 pro Mickeyho heheh.
-
Mickey prostě jsi napsal blbost a teď se to snažíš zakecat, vpoho, už se v tom dál nekoupej a koukni na nějaká dev videa, kde to jasně vysvětlují, napřed vesnici vyčístíš od Kumánů, pak jí teprve budeš spravovat
-
jj az komunita vyda GoT nebo LOTR tak me to bude lakat
-
Ne ne , myslím že takhle to Mickey přesně chtěl 😉
-
No ocividne by jsi si to mel podtrhavat, protoze jsi to nepochopil. Poradim ti, kontext celeho textu je taky dulezity ;)
-
Co to takže to bude jako Fallout 4 budovatelský režim? tak to je škoda já čekal nějaké normální DLC nu nic, nezbívá než čekat dále 🙂
-
Ani nevíš, jak mi tu teď chybí ten palec dolů!
-
"...pokud hru teprve rozjíždíte..."
"...ideální jak pro hráče na konci příběhu, tak pro nově příchozí."
Chceš to tučně a podtrhnout? -
Já sem v době KS bohužel ještě neměl takové možnosti.
-
Já jsem vývoj podpořil ještě na KS a tehdy Baron v přepočtu vyšel na něco málo pod osm stovek.
-
V citaci se píše o průběhu hraní, není tam ani slovo o tom, že jí máš k dispozici od začátku. Jeden z nás by se měl naučit číst a já to naštěstí nejsem 😎
nebo mi řekni jak chceš v té vesnici asi stavět, když je plná Kumánů a je tam Prcek?
-
Chceš to zkopírovat ještě jednou, nebo rovnou zkusíš pochopit, že se v citaci píše o výhodách při rozjíždění hry?
-
A? Vesnice se ti stejně odemkne až po první bitvě
-
"Podle tvůrců má být From the Ashes ideální jak pro hráče na konci
příběhu, tak pro nově příchozí. Pokud jste už totiž na konci hry, máte
spoustu peněz a nevíte co s nimi, můžete je investovat do vesnice. A
pokud hru teprve rozjíždíte, můžete z výhod různých budov ve vesnici
těžit i v průběhu hraní." -
Vzápětí je nesmysl, zabere pár týdnů herního času, než se k táboru kumánů dostaneš, je to cca v půlce hry, takže tak po 40 hodinách hraní? Tou dobou už budeš mít slušnou výbavu i reputaci, pokud samozřejmě nejedeš druhý gameplay a nejdeš najisto rovnou na místo kde je tábor v obleku kumána kterého zabiješ hned na začátku, pak se to dá stihnout rychleji, ale je to trochu podvod 😉
Nakonec, když nad tím přemýšlím, i když vybiješ tábor na začátku, stejně se ti neaktivuje "bitva" dokud tam nedojdeš po hlavní questové lince
-
"A pokud hru teprve rozjíždíte, můžete z výhod různých budov ve vesnici těžit i v průběhu hraní."
Pokud hru rozjíždíte, jste čerstvým sirotkem vyhnaným s holým zadkem z
vypleněné rodné vísky. Je jen logické, že vzápětí osvobodíte sousední
obec od banditů, druhý den se tam stanete rychtářem a začnete řešit
územní plány, soudní pře, složení obyvatel a celkovou ekonomickou
prosperitu. To všechno jako vedlejšák, protože hlavní aktivitou zůstává hledání ztraceného meče a plnění drobných úkolů pro vesničany ze širokého okolí.Myslím, že takové DLC už v podstatě nemůže být realističtější a historicky akurátnější.
-
proti hrám od Bethesy je to pohoda
-
Ten HC mód mě celkem láká, teda až na ten zakázaný fast travel, je tam hodně velký backtracking?
Třebas survival ve F4 jsem musel ocheatovat, jelikož chodit XY minut s plechovčičkama do Sanctuary, abych si mohl upravit zbraň se mi fakt nechtělo 😬