Přejít na výpis diskuzí
V lednu vyjde HD verze legendární RPG strategie Heroes of Might & Magic III
10.12.2014 | Aleš Smutný
56 příspěvků
-
Ale to víš, že najdou. A možné na ně ze samé radosti dají i nějakou nepatrnou slevu. *1*
-
"este jeden posledny tah a musim uz ist spat" *15*
-
trojka vypadá pořád skvěle nějakej HD mě nechává naprosto chladným. Pokud někdo nezná tak vyšel super mod do homam 3 Horn of the abyss přidává město Cove (piráty) a další všemožné vychytávky a musím uznat že je to skvělé, a hlavně to vypadá jako by to tam odjakživa bylo
-
A ty jsi id1ot?
Reedice jsou jenom ctrl+c ctrl+v binárek, popř lehce upravené soubory, které nevyžadují změnu zdrojového kódu, ale když chceš třeba přidat Steam podporu, změnit trošku menu, aby si mohl dát rozlišení na 1920x1080 a nedej bože změnit i trošku engine, potřebuješ zdrojáky, a ty bohužel nemají. Tzn. nedá se nic dělat. Museli by hru napsat odznova.
Nebo si myslíš, že ten datadisk vznikl za měsíc, když už byl engine napsaný? -
Zahraj si, no, nikdo ti samozřejmě nebrání - někdo holt vyžaduje teselaci chloupků v nose goblina číslo třicet čtyři, volumetrické nasvícení vnitřků kapes studentů Akademie, a někdo chce, aby hra měla duši.
A tak na sebe budeme mávat, já od trojky, ty od sedmičky, oba spokojení ;). -
Tak zaprvé to je Turn Based Strategy (TBS - tahovka) a žádná RPG strategie a za druhé Ubi pěkně kecá, protože mám doma dvě jeho reedice HoMaM 3 a u obou jsou i datadisky. Vzhledem k tomu, že se jedná o ten samý engine a v podstatě jen v editoru vytvořené další mapy, to je vážně blbost...to zas budou DLC jak vino.
-
Docela te lituju, lidi jako ty pravdepodobne nikdy nehrali a hrat nebudou ty nejvetsi herni klenoty:-) Nicmene spousta lidi si tou fazi kdy je pro ne dulezitejsi grafika projdou a vyrostou z ni. U me to skoncilo kdyz mi kamarad zaludne podsunul Might and Magic 6 ktery byl i v dobe vydani graficky neuveritelne zastarly ale stranou grafiky to byla ma top10 hra za poslednich 20 let co hraju:-)
-
To je HD remake jak cyp, grafiku upraví v malování a vydají na další dojení:D
-
No tak si tu 2d vykopávku užijte, já si ráda zahraju sedmý díl v ultra grafice *7*
-
jestli náhodou objeví zdrojáky k datadiskum za tří týdny po výdaní tak je zastřelím,(Ubisoft a EA sice mohou dělat dobré hry, ale už jim Nevěřím.)
-
Trojka byla ta jedina prava dal uz to slo z kopce. Si pamatuju na tu extazi kdyz jsem v jednom z pridavku objevil predelavku kompletni mapy z Might and Magic 6 a hral ji asi mesic porad dokola:-)
-
Konečně! *14*
-
beru všemi deseti :-D ....trojka je prostě srdcovka a klasika :-D .....když si vzpomenu na těch propařenejch dní tak skoro musím zatlačit nostalgickou slzu :-D ...doufám že se jim to hodně vyvede :)
-
Beru, hned jak bude k dipozici, u dvojky a trojky jsem proseděl víc dní, než by mi bylo příjemné přiznat =).
-
No ne, KONEČNĚ je napadlo udělat HD remake i tohodle ! Super :) *14*
-
Bez studu přiznám, že mám v multiplayeru (hlavně WoG) nahrány stovky hodin a stejně mám chuť zase nějakou tu mapu rozehrát, takže beru :D.