Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale v SWTOR byly nektere ty tzv. zle odpovedi zase spatne, resp. když jsi delal třeba opak toho co chtěl ten Lord, pro kterého jsi něco delal, tak jsi vlastne delal dobro, ale často to bylo jen ve smyslu, ze odmlouvas.. ale ze jsi místo trhani krydelek chtěl proste toho dotyčného zabit nebo naopak..
    To me na tech sithech tak trochu mrzelo:)
  • Jedno z věcí, co mi vadí je, že ty příběhy jsou dost černobílý. Prostě buď jsem good nebo něco jako evil. Ale taková ta šedivost mi ve většina hrách chybí. To, že i když se snažím, ne vše dopadne dobře a naopak - takový ten real života.No amíci jsou holt takový. A u PoE mi přišlo všechno nahuštěný až na konci. Kdyby aspoň ten Thaos a Woedica nebyli takový magoři. Kdyby mě aspoň donutili zapochybovat a říct, sakra dyť ono na tom něco je. Pro mě byl příběh černobílej, ale s moc dobře napsanými filos. rozhovory, který než o příběhu spíš promlouvaly k samotnýmu hráči (to bylo u mě top z celý hry, nejsem totiž náročnej hráč, pro mě je nejpřednější příběh a všechno kolem je druhořadý).
    Na Tyranny se moc těším... *1*
  • Morraw
    Star Wars to umí perfektně. Hra za Sitha v SWToR byla ultimátní. Ale to málokterá hra opravdu umí.
  • Neni to tak davno, co sis stezoval na odklady.
  • Nejlepsi bude pockat si rok na vsechny patche, dlc a cestinu a pak si nekde koupit klic za par ecek :]
  • dalsie su Archon edition za 55€
    a Overlord edition za 74€
  • To mě na tom právě baví, že ty vnitřní mantinely můžeš zbořit a chovat se tak, jak by ses ve skutečném životě nikdy nechoval, proto že to je jen hra, ubližovat slabším, vraždit nevinné, brát si co chceš a kdy chceš, zkrátka největší svi*ě bez svědomí, v tomhle byl dobře udělaný třeba KOTOR, kde byl ten pocit zlé moci absolutní, nikdo se ti nemohl postavit do cesty
  • Blue.Shark
    On bude asi zásadní problém v tom, co ty vnímáš jako kvalitu/nekvalitu či zajímavé/nezajímavé. Tady se na to chce koukat z trochu globálnější perspektivy - jsou-li RPG s izometrickým pohledem mrtvé či nekvalitní, trh to ukáže. Zatím se tomu tak evidentně není.
  • Nevím proč, ale mě při hraní za zlou postavu, pořád omezovaly nějaké ty vnitřní mantinely. Nikdy jsem nedokázal hrát za plně zlou postavu.
  • A je zichr, že je to základní verze? Se to jmenuje Commander Edition. To mi moc základně nezní.
  • A takhle přesně to má vypadat. Konečně zase jednou hra, o který nevim úplně všechno měsíce před vydánim.
  • Když oni po něm chtěli, aby četl text *13*
  • Morraw
    Heh, po hodině jsi sotva vypadnul ze základní lokace, takže tam těžko můžeš něco hodnotit. PoE má skvěle napsané společníky, docela temnou atmosféru a na konci je velký plot twist. Datadisky jsou tématicky také výborné.
  • sarin
    Posledne roky mame izometrickych RPG ako keby padali z beziaceho pasu a ich kvalita tomu odpoveda. To, ze pravidla pre tragicky subojovy system z PoE budu pouzite aj tu ma v ziadnom pripade netesi a aj ked dam Tyranny celkom urcite sancu (az padne cena) koli netradicknemu zasadeniu, tak si od hernej zlozky moc neslubujem.

Wasteland 2 bolo tak zle vybalancovane az sa mi chcelo plakat, PoE vzalo 1/10 DnD pravidiel a postavili na nom system bez hlbky, dlzky a sirky, v D:OS bol dobry zase iba subojovy system, Shadowruny su fatalne repetitivne bez iskry inovacie, Banner Saga zase optimalizovana pre bezmozgov s rohami...

Posledne zaujimave RPG ktore som hral bol Darkest Dungeon, robilo to par typkov v garazi a hra sa skladala len z grafiky a subojoveho systemu. Prenikanie do fungovania hry ma bavilo snad tyzden, v trapnom roguelike prostredi ale dokazali zbuchat hratelnost na ktoru sa vyssie menovane hry nehrabu ani po scitani, vynasobeni a prizmureni vsetkych otvorov.

Keby ti stari mazaci dali hlavy dohromady a spravili jedno kvalitne RPG, asi by sa svet zrutil, lebo je ovela lepsie vydavat hromady polofunkcnych "hier" v ktorych blbeckovia mozu utopit zial z nedostatku pohladu z vtacej perspektivy v ktorych je zaujimava vzdy len jedna cast bez snahy o nejaky seriozny herny zazitok.

howgh
  • Kelmain
    Taky mi ta cena přijde trochu přemrštěná..Kdyby to bylo max. 30€ už bych to měl koupené, takhle si ale počkám na vydání a recenze.
  • Ten námět rozhodně má velký potenciál, tak jsem zvědavý, jestli Obsidiani konečně napíší nějaký příběh, od kterého bych pro nudu v polovině neodpadnul (v Pillars jsem nudou odpadl asi po hodině, ale to je samozřejmě moc brzo na seriózní hodnocení).
  • nj, ale 42€ za zakladnu verziu? *7*
  • Morraw
    *14* *14* *14* Obsidian jede. Počítal jsem s tím, že to vydají letos. Myslím, že to bylo od začátku v plánu. Asi to nebude tak obsahově velké jako v případě PoE, ale o to je větší šance na znovuhratelnost.
    Těším se moc. Tématicky zase něco málo používaného.
  • To zní dobře, v rpg které to umožňovaly jsem vždy dával přednost hraní za zlé postavy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit