Přejít na výpis diskuzí
V Mass Effect 3 se budete moci vyspat s herní novinářkou
2.2.2012 | levis
118 příspěvků
-
Takovej dotaz jde se vyspat s liarou i ve dvojce?? :-) ja kdyz me nedala hned tak sem na ni nejak zapomel...
-
-
Nejde. Jenom se s ni dáš zase dohromady a zazpomínáš na staré časy. Když budeš dělat dlc Shadow Broker a budeš mít romanci s někým jiným, tak ona ti to bude vytýkat, prostě se to dozví, ale stejně ji ukecáš. Mě vytýkala Jack, ale přece divoký sex s biotickou bitc* se neodmítá. *1*
-
-
Ve dvojce s Liarou spát jde.
-
-
Spustí se hudba co hraje při romancích obejmeš jí a chytneš za zadek.. konec záběru. Je to takový usmiřovací večer. Jestli se s ní vyspíš to už tam vidět není. Není to klasická romance, kdy před poslední misi za tebou přijde Miranda,Jack,Kelly nebo Tali.
-
-
sakra a já to dohrál a ani sem si nevrznul :-D
-
-
-
-
-
Zaujímalo by ma čo si o tom myslí jej rodina alebo priateľ, veď toto je už takmer prostitúcia!
-
-
to ti našeptal sám pan farár nie??????????
panebože, ty už ty hry nehraj, s tebou by jsme skončili u Pacmana.
Jo a hele, víš co, nikdo ti neříká, že se k NPC musíš chovat jako prase nebo úchyll - mě zrovna se vztahy ve hře líbí . takové DA jednička byla téměř fenomenální a taková Morrigan dokázala rozbouřit celý hráčský svět (někdo z ní šílel, někdo jí miluje dokonce dodnes, jediná kdo se jí může v ME přiblížit je Kasumi, ale ta je trapně pasivní - co je proti tomu tvoje kill, kill, seber, dones a pak se možná oblečeš - ) a hele mečík - jsem z toho paf, tý jo a šavlák 2x větší než já, to je pecka a svítí *1* *1* *1* -
-
Morrigan byla skvela a vyrazna postava, protoze ji ztvarnila Claudia Black.
-
-
Jo Morrigan je kočka. Jednou sem jí řekl, že je d*vka a ať jde pryč. Celkem mi trvalo než sem si jí zase naklonil.. moje oblíbená čarodějka. Ale Leliana je lepší kus. *3*
-
-
Boha jeho jen ne sociální vztahy ve hrách. K čemu to je tobě/mě/komukoliv? Jasně je to deviza na kterou zřejmě převážná část hráčské obce slyší, ergo sype to chechtáky. Stejně s ní nebudeš moci dělat žádné prasárny a tutově tam nebude vidět ani bradavka. K čemu pak takový prvek? Leda, že by přišli s DCL, které dodá sadu SM pomůcek, dild a cosplay oblečků :D Stejně si u toho nevyhoním, tak bych preferoval měné na-city-hrajících položek a dal přednost masomlejnku
-
-
To s těma DLC souhlasím.*1* Mohli by tam přibalit kostým Ivy Valentine. *1* http://www.gameinformer.com/cfs-filesystemfile.ashx/__key/CommunityServer-Components-ImageFileViewer/CommunityServer-Components-UserFiles-00-00-42-87-38-Attached+Files/0385.4228246392_5F00_e45393e686_5F00_b.jpg_2D00_610x0.jpg
-
-
-
-
-
-
Ma nakou divnou hlavu, jako by ji na to telo priplacli z jiny zensky. No me je to fuck. Stejne jsem nedohral ani dvojku, ac se mi jednicka libila moc. Trojku uz asi komplet vynecham. Uplne mi stacilo, ze se pri bitvach sem tam i pobrecime, nebo co to psali, a ted tohle...
-
-
Soudit hru ještě před vydáním a podle "zaručených" informací? S takovou bych v životě nehrál např. Stalkera......
-
-
A blbiny se daj vzdycky pak koupit ve vanocnich slevach na steamu, kdy clovek nic neriskuje :)
-
nesoudim, poszuju :)
-
-
-
A pak bych chtěl vidět, co bude dělat herní osazenstvo, až narazí na živou holku někde u baru :-D
-
-
Kvalitni nazor, od nactileteho metrouska? :-)
Kvanta hracu maji zeny a deti a stejne si radi zahraji Mass effect/Dragon age a to i s "romancema".
Hm ted jsem nejspis nakrmil trolola *13* -
-
No to je snad jasny, vzdyt pro tyhle lidi tam prece ty romance davaj :)
-
-
pro tebe tam zas dávaj to +17 nebo +18 *5*
-
-
jako rating? Sorry, ale me je uz docela vyrazne na +18;
-
-
Též někdy nechápu mínuska za to, že někdo jenom zmíní nějaký fakt nebo se jenom zeptá na nějakou otázku. Vykompenzoval jsem ti to pluskem *3*
-
Tak aspon naka solidarita a ucta ke stari jeste existuje, dekuji :)
-
.....Proc dostavam nekvalitni za to, ze je mi vyrazne nad 18?...... sem ti dal +1 *1*
-
Proc dostavam nekvalitni za to, ze je mi vyrazne nad 18? Co pak za to muzu? *9* Taky jednou budete stary holenkove *3*
-
-
-
-
-
.))) +1..."Iam commander Shepard...and thsi is my favorite bar in the town"
-
-
No jako...
Hry od BioWare měli vždy více možností v konevrazcích, ale pokaždé to bylo abych nějak ovlivnil příběh, přiklonil se k jedné frakci či k druhé, odhalil toho skrytého hajzlíka atd...
Kdy se z toho všeho stal xchat s prvky střílečky ? -
-
Nikdy??
BTW, na prvního Zaklínače nemají v sexuální trapnosti a pubertálnosti ani ME + DA dohromady
-
-
stejne je hnusna nemam zajem