Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Nebudu lhát, na informaceo tomhle kousku čekám a jsem hodně zvědav co a jak a o co tam půjde... dokonce na tolik že jsem ochotný i sledovat videa ( až nějaká podstatná budou).
    • jedná se tam o jakýsy element, který převádí lidské duše na druhou stranu a nechává pouze prach, čilí ničí podstatu života. Ve hře se pátrá jestli se jedná o jákýsi specifický vir či nákazu.
      • Jak to víš, kdes to četl? *8*
  • To bude stejně zase sranda.

    Flotila cestuje dlouhou dobu do zcela jiné galaxie a najde tam nový inteligentní život. A ejle! Oni také mluví anglicky! *15*

    Firma s takovým rozpočtem, by mohla udělat nějaký extra jazyk jako to mají star wars kotor apod.
    • Možná je prostě v ME meziplanetárním jazykem angličtina :D
    • ono to tam niekde bolo vysvetlené, že omni tool alebo implanty automaticky prekladajú do jazyka, bez potreby vedieť ten ktorý jazyk.
    • Blue.Shark
      Zbytečné náklady, které v závěru nebudou k ničemu. Detail je to vcelku pěkný, ale jak ti to jako hráči prospěje? Raději se spokojím s jakýmsi AI překladačem, či podobnou technologickou vychytávkou.
    • pod to se muzu kupodivu i ja podepsat *5*

      hlavne at to neni zas bezducha tps slatanina jak me2
    • Spades
      A pak by si 90% hry strávil tím, že spolu nemohou komunikovat, dokud se nenaučí překládat jazyk.
      Nicméně v ME jsou univerzální překladače, jako třeba ve Star Treku, takže každá rasa mluví svou řečí. Důvod proč ty překladače budou fungovat i v jiné galaxii může být lehké scifi, že to překládá pomocí myšlenek, alá babylonská rybička.
  • pane boze at to neni zase pocahontas/avatar - beloch prijde do cizi zeme, zamiluje se do indianky/mimozemstanky a nakonec jim pomuze branit se proti tem "zlejm" belochum/mimozemstanum *1* *1* *1*
    • Taronyu
      No ak tam takáto možnosť nebude, tak to nehrám. Kolonizátori sú fuj *1*
      • no když porovnám takové Aztéky vs Španělské kolonizátory tak jsem opravdu nan vážkách kdo je fuj.
      • V ME a nejaky moznosti? lol ...
      • TheGGG
        ne nejsou, avatar je ekopakárna a já celou dobu doufal, že ty modrý trapáky rozstřílej nahadry...
      • Ja bych se vsadil ze to tak bude, jestli teda ma byt ten pribeh ze lidi dou dobyt novou planetu od mimonu jak se pise ve clanku. Delam si teda z toho zatim jenom srandu doufam ze se pletu protoze dalsi "new and interesting story" #ctrlcctrlv uz bzch nedal *1* *1*
        • Taronyu
          Tak mohla by to byť len jedna z možností. Teraz sú to aj tak len špekulácie, pretože nevieme skoro nič. Budeme tam navštevovať rôzne planéty, takže mimozemšťania možno ani nebudú jednotní a nájdeme si tam nejakých spojencov. Alebo naopak, sa vďaka nášmu príchodu zjednotia proti nám. No tieto prebehnutia na druhú stranu, možno už vo filmoch pôsobia ako otrepané, ale v hre ako ME by sa z toho dala spraviť krásna morálna dilema, zvlášť ak by to nebolo čisto čiernobiele a namontovalo by sa na to kopec silných dopadov.
      • Magister_Peditum
        Neměl bys mluvit naviijsky? *15*
  • z jedničky jsem byl zklamanej že to není rpg ale dohrál jsem to alespon jako taktickou strilečku a to me bavilo. dalsí díly už jsem vynechal. ješte jsem tuším ve sleve koupil dvojku ale to mne už nebavilo
  • Ať už se bude odehrávat příběh Andromedy kdykoli(před nebo po ms 3) doufám že se vrátí Asarijky a Turiani.Chci mít v týmu někoho jako byl Garrus a Liara.A taky doufám že trochu přitvrdí s romancemi v jedničce to bylo ok ale ve dvojce a trojce to bylo dost slabý.Uvítal bych kdyby moje rozhodnutí měli opravdu velký dopad na příběh.A interakce mezi postavami by mohla být větší tím myslím aby měli větší slovní zásobu než pár vět.Každopádně se moc těším.
  • Prvně jsem zvědav jak vysvětlí příběh, když konce ve třetím díle byly moc zásadní a ovlivnily vše. I kdyby předtím vyslali někam několik lodí tak by nemohly doletět daleko aby je ten efekt nezasáhl.

    Navíc si budou muset vybrat nějaký konec. Další problém.

    Pak mám obavu ze hry, aby to nebylo styl DA:I a více se vrátili ke kořenům ME. Od rozhodování moc nečekám. Nejspíše to bude jak to bylo a to naprosto černobílé. Witcher 3 styl? To by pak překvapilo.
    • Magister_Peditum
      Co vůbec víme o tom, jak fungoval ten efekt? Jen to, že se přenáší přes mass relay a rozšiřoval se do nejbližšího prostoru. Nepředpokládám, že v každé hvězdné soustavě v Galaxii je jedno mass relay, tak kdyby měli štěstí, tak se té vlně vyhnou. Ostatně by asi letěli raději prázdným prostorem, než přes nějaké frekventované oblasti, kde by šance, že narazí na Reapery, byla znatelně vyšší. Ale to samozřejmě jen hádám. Zas tak logicky se na ME člověk nesmí dívat. *15*
    • jamar28
      Nějakým způsobem se děj přesune do galaxie Andromeda a tak daleko je efekt nezasáhne. Nejspíš vůbec nebudou v kontaktu s Mléčnou dráhou, takže žádný konec si vybírat nebudou muset.
      • A jak se tam dostali?

        Sice díky tomu vynálezu mohli skákat daleko ale ta Andromeda musí být někde zcela mimo. Kdyby byla za hranici toho co bylo v ME1 - 3 tak to museli dávno najít protože se tam dá snadno dostat.
        • jamar28
          Píšu o tom kousek dole. Osobně vidím pro scénář jedinou možnost - časově ještě v době, kdy se odehrává ME3 bude objeveno/vynalezeno něco, co dokáže omezený počet lodí přenést do jiné galaxie a spojená flotila se na takovou cestu pošle jako forma archy, aby byl život Mléčné dráhy zachován i v případě výhry Reaperů. A jako hráči budeme té flotily samozřejmě součástí.
          • Magister_Peditum
            Tak ono by tam ani nemuseli skočit. Mohli by klidně vyslat nějakou generační loď, která by tam byť nadsvětelnou rychlostí letěla klidně několik set/tisíc let - předpokládám, že technologii kryogenického zmrazení v ME mají. Pak by bylo úplně jedno, co se stalo v Mléčné dráze.
            • Však v poho, ja jen ze nekde nahore někdo vykrikoval cosi o jedine moznosti jak to muze byt.. *1*
            • Magister_Peditum
              To by ses mohl pozastavovat na všemi spekulacemi před vydáním nového film/seriálu/hry/knihy. Prostě se o tom bavíme, no...
            • je to sci fi, muze se to odehrát na milion ruznejch zpusobu..doktor habakuk delal pokusy s cervi dirou a omylem to vcuclo lod s hracem, v roce nebrec vyslali lide lod na pruzkum vesmiru a dostala se do andromedy, nebo se na konci hry zjisti ze to nejsou lidi ale nejaky roboti co byli odjakživa na andromede jen si mysleli ze jsou lidi protože kdysi davno tam doletela sonda sputnik 1 a všechny je preprogramovala..nevim nad cim tady badate..tech moznosti je milion a vůbec nemusej mit nic spolecnyho s puvodni trilogii:)
  • Morraw
    Jsem zvědav, za koho vlastně budeme hrát. V první trilogii jste tak docela nuceni hrát za zachránce galaxie a hra není moc dělaná na to být zlý.
    Když v Andromedě budete mít za úkol osídlit novou galaxii a díky tomu se dostanete do konfliktu s jinyma rasama, tak doufám, že nám dají možnost hrát za dobyvatele a ne jen mírotvorce. Aby ta zlá cesta na konci nevypadala tak, ze celou hru budu ničit kolonie a zabíjet zajatce a na konci mi stejně budou všichni tleskat.
    Chci vidět možnost, že se hráč svými rozhodnutími opravdu oddělí a dostane možnost hrát za zlého tyrana. Shepard byl dobrák od kosti, teď bych měl chuť zkusit něco opačného.
    • Hlavní hrdina/hrdinka by se měl(a) jmenovat Ryder. Měl bys bejt z jednotky N7, takže cvičenej lidskej voják. Tvým úkolem by mělo být obsazování a hledání správných míst na vytvoření kolonií a najít místo, kde by se mohla civilizace usadit a taky vést vlastní jednotku/jednotky. Těžko říct, jestli budeme mít možnost bejt tyrani a podobně, to je asi ve hvězdách. Každopádně pokud to pujde cestou DAI, tak se bojím, že budem moct bejt jen hodný, což by byla dost škoda.
      • TheGGG
        zlej určitě nebudeš, buď klaďas dobrák, nebo klaďas co má drsný a zlý metody, stejně jako v původní ME trilogi...
        • Tilwaen
          To by byla škoda, protože v některých předešlých hrách od Bioware (třeba v NWN2) jsi mohl být naprosto parádní záporák.
          • NWN 2 delal Obsidian, madam:)
            • Do háje, že oni jsou Obsidian nějací černokněžníci? Na NWN2 slyším jen chválu, a Fallout:NV je taky jejich počin... Dokonce i prý jejich uspěchané a "nedodělané" hry byly prý dost dobré aby se setkaly s pozitivním ohlasem.
            • Tilwaen
              Huh, máš pravdu. Pořád to mám zafixované jako BioWare hru.
      • Morraw
        Už kvůli tomu jsem Inquisition doteď nehrál. Pouze hodný inkvizitor je něco, co dokáže vyplodit jen moderní Bioware.
        Záleží na jakou pozici se propracujem. Shepard byl taky Spectre, což není nutně hodná pozice, ale vzhledem ke konfliktu s Reapers nemělo smysl jít rogue. Zatím můžem jen spekulovat.
  • Vidlec
    Když to dopadne jako DA: Inquisition, tak budu spokojený.
    • Jo, taky patrim k tem kterym se DA:I libila a vůbec bych se nezlobil kdyby to mělo podobny zaber. A ono to tak asi bude, jen místo lokaci to budou planety. Ještě by mohli pridat rizeni nejakeho kosmického vehiklu a byl bych v sedmym nebi:)
      PS: pripadnym remcalum, jo ty všechny ty stary pixelovaty hry z dob DOSu jsme hral a mam je rad, a presto mam rad i DA:I
      • Miluju Dragon Age serii, trochu víc než Mass Effectovou, ale to je protože mi fantasy sedí lehce víc než sci-fi a taky protože DA má hlubší a komplexnější svět. Myslím si, že DA:Ičku hodně ublížil ten prázdnej otevřenej svět, že kdyby DAI mapy zpracovali do trochu menšího rozložení a trochu linearnější (trochu blíž DA:O), že by to bylo lepší. A co se týče ME:A tak Mako už potvrdili, normálně budem moct prozkoumávat planety ve vozidle jako v ME1, ale ještě k tomu slibujou vylepšování toho vozidla.
        • Mako a ty procedurálně generované planety byla nejnudnější část jedničky, i když bych mass effecty zařadi ME1 > ME2 > ME3. Sice člověk mohl jezdit po planetách, ale měly hnusnou grafiku a nebylo tam co dělat.
          • Jak píše Flash, když vyšla jednička, tak to bylo super. Ale nedávno jsem zkoušel dohrát všechny díly a jedničku jsem si z nich užil nejmíň.(Musel jsem příběhem proletět) Je na tom hrozně znát, že už je to starší kousek a taky je vidět, jak hrozně velkej pokrok je ME2 od prvního dílu, je to šílený.
            • flash: jj mám to stejně, ale nejvíc mě mrzela absence vozítka mako a naopak přidání munice, to mě naštvalo víc než linearita, ale příběhy společníků byly udělaný dobře. Mě se fakt líbil ten systém přehřívání zbraní daleko víc než sbírání nábojů
            • Jo asi to bude hodně o člověku. Já jsem si třeba víc akční přístup a RPG prvky užil. Víc lineární lokace mi nevadí. Aspoň se v tom neztratíš. Když hraju RPG od BioWare, tak osobně si chci užít tu cestu a ten příběh. A ne se tápat lokacích, jak je mám vlasntě projít aby to dávalo smysl, viz. DAI. KDybych chtěl hrát hru s příběhem v pozadí a hrál to na explore, tak pujdu do hry od Bethesdy. Ale jak jsem řekl, je to o preferenci člověka no.
            • No vidíš, a pro me byl ME2 krok zpatky, tak velkej ze jsme ho odmital asi 2 roky vůbec hrat, nakonec sem to hral se vsema DLC a bylo to dobry. Osekani rpg prvku, linearni lokace, hra působila vic jako strilecka nez rpg..pro me to bylo velky zklamani..ale jako celke je ta trilogie bezva.
          • Tys to hral nekdy ted ne? Pac v době kdy ME 1 vysel planety rozhodne hnusny nebyli, pravda byli pomerne prazdny ale par cinnosti se tam delat dalo, třeba hledat nejaky ty psi znamyk atd.Me se to libilo, davalo to ty hre pocit ze se skutecne pohybuješ v nejaky galaxii, dvojka s jejima linearnima omezenjma lokacema tak uz nepůsobila.
  • Lukyz
    Zdá se, že na z Bioware leaklo kraťoučké tech demo video z roku 2014 *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit