Přejít na výpis diskuzí
V Mass Effect: Andromeda budou v roli nevítaných vetřelců figurovat lidé
1.4.2016 | Adam Homola
81 příspěvků
-
Možná je prostě v ME meziplanetárním jazykem angličtina :D
-
Jak to víš, kdes to četl? *8*
-
no když porovnám takové Aztéky vs Španělské kolonizátory tak jsem opravdu nan vážkách kdo je fuj.
-
jedná se tam o jakýsy element, který převádí lidské duše na druhou stranu a nechává pouze prach, čilí ničí podstatu života. Ve hře se pátrá jestli se jedná o jákýsi specifický vir či nákazu.
-
ono to tam niekde bolo vysvetlené, že omni tool alebo implanty automaticky prekladajú do jazyka, bez potreby vedieť ten ktorý jazyk.
-
First contact war byla prakticky jedna potyčka, o čem by to bylo...
-
Nebudu lhát, na informaceo tomhle kousku čekám a jsem hodně zvědav co a jak a o co tam půjde... dokonce na tolik že jsem ochotný i sledovat videa ( až nějaká podstatná budou).
-
V ME a nejaky moznosti? lol ...
-
Zbytečné náklady, které v závěru nebudou k ničemu. Detail je to vcelku pěkný, ale jak ti to jako hráči prospěje? Raději se spokojím s jakýmsi AI překladačem, či podobnou technologickou vychytávkou.
-
pod to se muzu kupodivu i ja podepsat *5*
hlavne at to neni zas bezducha tps slatanina jak me2 -
A pak by si 90% hry strávil tím, že spolu nemohou komunikovat, dokud se nenaučí překládat jazyk.
Nicméně v ME jsou univerzální překladače, jako třeba ve Star Treku, takže každá rasa mluví svou řečí. Důvod proč ty překladače budou fungovat i v jiné galaxii může být lehké scifi, že to překládá pomocí myšlenek, alá babylonská rybička. -
To bude stejně zase sranda.
Flotila cestuje dlouhou dobu do zcela jiné galaxie a najde tam nový inteligentní život. A ejle! Oni také mluví anglicky! *15*
Firma s takovým rozpočtem, by mohla udělat nějaký extra jazyk jako to mají star wars kotor apod. -
Do háje, že oni jsou Obsidian nějací černokněžníci? Na NWN2 slyším jen chválu, a Fallout:NV je taky jejich počin... Dokonce i prý jejich uspěchané a "nedodělané" hry byly prý dost dobré aby se setkaly s pozitivním ohlasem.
-
Huh, máš pravdu. Pořád to mám zafixované jako BioWare hru.
-
ne nejsou, avatar je ekopakárna a já celou dobu doufal, že ty modrý trapáky rozstřílej nahadry...
-
Tak mohla by to byť len jedna z možností. Teraz sú to aj tak len špekulácie, pretože nevieme skoro nič. Budeme tam navštevovať rôzne planéty, takže mimozemšťania možno ani nebudú jednotní a nájdeme si tam nejakých spojencov. Alebo naopak, sa vďaka nášmu príchodu zjednotia proti nám. No tieto prebehnutia na druhú stranu, možno už vo filmoch pôsobia ako otrepané, ale v hre ako ME by sa z toho dala spraviť krásna morálna dilema, zvlášť ak by to nebolo čisto čiernobiele a namontovalo by sa na to kopec silných dopadov.
-
Ja bych se vsadil ze to tak bude, jestli teda ma byt ten pribeh ze lidi dou dobyt novou planetu od mimonu jak se pise ve clanku. Delam si teda z toho zatim jenom srandu doufam ze se pletu protoze dalsi "new and interesting story" #ctrlcctrlv uz bzch nedal *1* *1*
-
Neměl bys mluvit naviijsky? *15*
-
No ak tam takáto možnosť nebude, tak to nehrám. Kolonizátori sú fuj *1*