Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pane boze at to neni zase pocahontas/avatar - beloch prijde do cizi zeme, zamiluje se do indianky/mimozemstanky a nakonec jim pomuze branit se proti tem "zlejm" belochum/mimozemstanum *1* *1* *1*
  • z jedničky jsem byl zklamanej že to není rpg ale dohrál jsem to alespon jako taktickou strilečku a to me bavilo. dalsí díly už jsem vynechal. ješte jsem tuším ve sleve koupil dvojku ale to mne už nebavilo
  • Ať už se bude odehrávat příběh Andromedy kdykoli(před nebo po ms 3) doufám že se vrátí Asarijky a Turiani.Chci mít v týmu někoho jako byl Garrus a Liara.A taky doufám že trochu přitvrdí s romancemi v jedničce to bylo ok ale ve dvojce a trojce to bylo dost slabý.Uvítal bych kdyby moje rozhodnutí měli opravdu velký dopad na příběh.A interakce mezi postavami by mohla být větší tím myslím aby měli větší slovní zásobu než pár vět.Každopádně se moc těším.
  • TheGGG
    ne, protože sci-fi seriály stojí většinou za prd... efekty to často totálně položí...
    hraný čistě sci-fi seriál co se odehrává v budoucnosti a který by mě bavil, tak takový zatím nikdo nenatočil.
  • NWN 2 delal Obsidian, madam:)
  • Však v poho, ja jen ze nekde nahore někdo vykrikoval cosi o jedine moznosti jak to muze byt.. *1*
  • Tilwaen
    To by byla škoda, protože v některých předešlých hrách od Bioware (třeba v NWN2) jsi mohl být naprosto parádní záporák.
  • Magister_Peditum
    To by ses mohl pozastavovat na všemi spekulacemi před vydáním nového film/seriálu/hry/knihy. Prostě se o tom bavíme, no...
  • je to sci fi, muze se to odehrát na milion ruznejch zpusobu..doktor habakuk delal pokusy s cervi dirou a omylem to vcuclo lod s hracem, v roce nebrec vyslali lide lod na pruzkum vesmiru a dostala se do andromedy, nebo se na konci hry zjisti ze to nejsou lidi ale nejaky roboti co byli odjakživa na andromede jen si mysleli ze jsou lidi protože kdysi davno tam doletela sonda sputnik 1 a všechny je preprogramovala..nevim nad cim tady badate..tech moznosti je milion a vůbec nemusej mit nic spolecnyho s puvodni trilogii:)
  • Magister_Peditum
    Co vůbec víme o tom, jak fungoval ten efekt? Jen to, že se přenáší přes mass relay a rozšiřoval se do nejbližšího prostoru. Nepředpokládám, že v každé hvězdné soustavě v Galaxii je jedno mass relay, tak kdyby měli štěstí, tak se té vlně vyhnou. Ostatně by asi letěli raději prázdným prostorem, než přes nějaké frekventované oblasti, kde by šance, že narazí na Reapery, byla znatelně vyšší. Ale to samozřejmě jen hádám. Zas tak logicky se na ME člověk nesmí dívat. *15*
  • Magister_Peditum
    Tak ono by tam ani nemuseli skočit. Mohli by klidně vyslat nějakou generační loď, která by tam byť nadsvětelnou rychlostí letěla klidně několik set/tisíc let - předpokládám, že technologii kryogenického zmrazení v ME mají. Pak by bylo úplně jedno, co se stalo v Mléčné dráze.
  • jamar28
    Píšu o tom kousek dole. Osobně vidím pro scénář jedinou možnost - časově ještě v době, kdy se odehrává ME3 bude objeveno/vynalezeno něco, co dokáže omezený počet lodí přenést do jiné galaxie a spojená flotila se na takovou cestu pošle jako forma archy, aby byl život Mléčné dráhy zachován i v případě výhry Reaperů. A jako hráči budeme té flotily samozřejmě součástí.
  • TheGGG
    zlej určitě nebudeš, buď klaďas dobrák, nebo klaďas co má drsný a zlý metody, stejně jako v původní ME trilogi...
  • A jak se tam dostali?

Sice díky tomu vynálezu mohli skákat daleko ale ta Andromeda musí být někde zcela mimo. Kdyby byla za hranici toho co bylo v ME1 - 3 tak to museli dávno najít protože se tam dá snadno dostat.
  • jamar28
    Nějakým způsobem se děj přesune do galaxie Andromeda a tak daleko je efekt nezasáhne. Nejspíš vůbec nebudou v kontaktu s Mléčnou dráhou, takže žádný konec si vybírat nebudou muset.
  • Prvně jsem zvědav jak vysvětlí příběh, když konce ve třetím díle byly moc zásadní a ovlivnily vše. I kdyby předtím vyslali někam několik lodí tak by nemohly doletět daleko aby je ten efekt nezasáhl.

Navíc si budou muset vybrat nějaký konec. Další problém.

Pak mám obavu ze hry, aby to nebylo styl DA:I a více se vrátili ke kořenům ME. Od rozhodování moc nečekám. Nejspíše to bude jak to bylo a to naprosto černobílé. Witcher 3 styl? To by pak překvapilo.
  • flash: jj mám to stejně, ale nejvíc mě mrzela absence vozítka mako a naopak přidání munice, to mě naštvalo víc než linearita, ale příběhy společníků byly udělaný dobře. Mě se fakt líbil ten systém přehřívání zbraní daleko víc než sbírání nábojů
  • Morraw
    Už kvůli tomu jsem Inquisition doteď nehrál. Pouze hodný inkvizitor je něco, co dokáže vyplodit jen moderní Bioware.
    Záleží na jakou pozici se propracujem. Shepard byl taky Spectre, což není nutně hodná pozice, ale vzhledem ke konfliktu s Reapers nemělo smysl jít rogue. Zatím můžem jen spekulovat.
  • Hlavní hrdina/hrdinka by se měl(a) jmenovat Ryder. Měl bys bejt z jednotky N7, takže cvičenej lidskej voják. Tvým úkolem by mělo být obsazování a hledání správných míst na vytvoření kolonií a najít místo, kde by se mohla civilizace usadit a taky vést vlastní jednotku/jednotky. Těžko říct, jestli budeme mít možnost bejt tyrani a podobně, to je asi ve hvězdách. Každopádně pokud to pujde cestou DAI, tak se bojím, že budem moct bejt jen hodný, což by byla dost škoda.
  • Jo asi to bude hodně o člověku. Já jsem si třeba víc akční přístup a RPG prvky užil. Víc lineární lokace mi nevadí. Aspoň se v tom neztratíš. Když hraju RPG od BioWare, tak osobně si chci užít tu cestu a ten příběh. A ne se tápat lokacích, jak je mám vlasntě projít aby to dávalo smysl, viz. DAI. KDybych chtěl hrát hru s příběhem v pozadí a hrál to na explore, tak pujdu do hry od Bethesdy. Ale jak jsem řekl, je to o preferenci člověka no.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit