Přejít na výpis diskuzí
V MoH: Warfighter DLC se zúčastníte honu na bin Ládina
10.9.2012 | Petr Poláček
100 příspěvků
-
já bych radši hon na Kájínka *13*
-
V skoro všech hrách zabijíte ve jménu USA přitom USA je největší zlo si myslí že jsou nějací nadlidi nebo co *15* A vůbec jestli je to s Bin ládinem pravda dneska nevíš čemu věřit *15*
-
odpad. Chci zase držet estégéčko a kosit němčoury v plynový masce!
-
Takže Sniper elite 2 mělo Hitlera, MoH má Bin Ládina a teď jen čekat s čím přijde CoD. Osobně si myslim, že to nebude nic menšího než hon na Stalina, nebo možná Breivika?
-
Inak ta vec s Binladinom, je to pekne odveci, ked tam nanho vlietlo najeltnejsie komando komandovske preco ho proste nezatkli a nebol normalne vypocuvany, alebo predhodeny pred civilizovany sud ako dobra zapadna kraina ma vo zvyku.
To ze ho na mieste odprajsli maximalne hovori len o tom ze to bola len nastrcena figurka. -
-
Tak oni ho neodpráskli chladnokrevně. Podle popisu vylezl z pokoje a jak byla tma, tak někdo vyhodnotil, že může být nebezpečný a sundal ho, aniž by věděl, kdo to je.
Nevěřím na konspirace. Al Kaida byla mocná organizace, ale Američani ji skutečně systematicky a důsledně zlikvidovali. -
-
američania alkaidu dôsledne zlikvidovali ? *1* tu sa teda dozvedáme veci ...
ako to bolo s Ládinovou smrťou/popravou/samovraždou/náhodným zabitím sa nedozvieme nikdy. Ale rôzne konšpiráčné teórie sú vyslovene smiešne, podľa mňa bol jednoducho zlikvidovaný, jeho zatknutie by rozpútalo lavínu teroristických akcií za jeho oslobodenie, samovražedných útokov, únosov a vyhli sa aj problémom okolo procesu na svojej pôde.
Jednoducho dali jasný signál, že ak sa niekdo rozhodne vraždiť, oni si ho nájdu a zabijú... bezohľadnu na to ako dĺho to potrvá a kde sa bude shchovávať, nič viac nič menej. -
-
Jo, Al Kaida je de facto mrtvá organizace. Byly doby, kdy měla dobré personální i finanční zázemí, ale to je dávno pryč.
EDIT: Měl jsem předtím na mysli, že ji zlikvidovali jako mezinárodní teroristickou organizaci, ne že každý jeden pantáta, který se k ní hlásí, už je na pravdě Boží (Alláhově teda). -
-
asi ťa zklamem ale Alkaida ako organizácia ďalej funguje aj vo svojej oslabenej podobe prakticky po celom svete... a o jej finančné zaistenie nemaj vôbec obavy.
-
-
Nezklameš mě, protože ty skupinky, které si dnes říkají Al Kaida, se se silou a velikostí původní organizace vůbec nemůžou srovnávat. A co se týče financí, platí to samé.
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=cHAwbYpRGkQ
Tohle mi prislo vcelku zajimave. Treba se to bude libit.
-
-
-
Nevěřím, nevěřím. Oficiální zpráva uváděla půlhodinovou přestřelku na přilehlym pozemku a tuhý boj přímo v objektu, který vyvrcholil dramatickou přestřelkou v ložnici, kde se Osama schovával za přítomnými ženami, které museli příslušníci elitních jednotek rovněž zastřelit. Black Hawk down v oblasti dvorku included!
-
-
To by mě zajímalo, z jaké oficiální zprávy vycházíš. Vím o tom, že jeden člověk řekl na kameru, že se schovával za živý štít. Ještě ten den to bylo popřeno.
-
-
Kamaráde, toho byly plný zprávy včetně fotografií trosek vrtulníku :-) http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/240680-cilem-bylo-bin-ladina-zabit-ne-ho-zajmout-potvrzuje-zdroj-ze-specialnich-sil.html - doporučuju především odstavec "V bin Ladinově úkrytu". Expendables hadra :-)
-
-
Tak ten vrtulník jsem zrovna nemyslel. Mě spíš zajímá, jak to souvisí s tím, jestli Usáma byl nebo nabyl jen "nastrčená figurka", tudíž že existovala nějaká konspirace (židobolševické spiknutí, ilumináti, nový světový (ne)řád a já nevím co dalšího).
-
-
-
-
-
-
Kazdy spravny american predsa musi zabit bin ladina! *1*
-
To jako, že se tam budu moct v noci vplížit do baráku a flusnout mu jednu mezi oči, když vykoukne ze dveří ložnice?
-
-
To je hodně naivní pohled. Za tím vším stály životy informátorů, nekonečná a náročná práce rozvědky, týdny plánování a výcviku. To jen tobě to přijde z rádia jako hra. EA si ale s ničim takovim lámat hlavu nebude.
-
-
Ano, je pravda že trvalo dlouho, než Ladina a jeho lidi vycvičili a určitě to stálo i nějaký životy informátorů... Oh wait...tys asi myslel něco jinýho, co?
-
šak to mohli rozmasakrovať bezpiloťákmi, tak ako vždy, nie?
-
-
a potom ten pohreb v mori "ako si viera vyžaduje". To DLC bude bomba!
-
-
Toto DLC hru musí milovať aj Zbigniew Brzezinski:
http://tinyurl.com/ct869ts
A Bush ho daruje USAmovej rodine na pikniku u Saudov. -
Mohu prosím dostat DLC, ve kterém budu hnát k mezinárodnímu tribunálu americké válečné štváče? *14*
-
-
No když už jsi to nakousnul, tak by bylo celkem zajímavý sledovat reakce na tříáčkový titul, kde by ses zhostil role řekněme iráckýho partizána, kterýmu pošhanej americkej zoldát vyvraždil rodinu a on se rozhodl pomstít. To by bylo keců jak je přeci nepřípustný, aby se v nějaký hře zabíjeli naši emeričtí bratři. Od toho tu jsou rusové a muslimové přeci...
-
A hlavně za zločiny proti lidskosti, způsobené Mandelinkou bramborovou, tzv. Americkým broukem. http://www.youtube.com/watch?v=HOk_t1iilrQ *1* *1*
-
-
Ja že to sú tvoji spoluobčania, ale ty máš tiež as modrú krv ako kníže:
Medzi obeťami aj Českí občania:
http://www.youtube.com/watch?v=JfFVfrghfCw -
-
Mýlíš se, mám jí zelenou. *2*
-
-
Vulkánec nebo Goblin?
-
-