Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já bych radši hon na Kájínka *13*
  • PS3Hrac
    V skoro všech hrách zabijíte ve jménu USA přitom USA je největší zlo si myslí že jsou nějací nadlidi nebo co *15* A vůbec jestli je to s Bin ládinem pravda dneska nevíš čemu věřit *15*
  • odpad. Chci zase držet estégéčko a kosit němčoury v plynový masce!
  • Takže Sniper elite 2 mělo Hitlera, MoH má Bin Ládina a teď jen čekat s čím přijde CoD. Osobně si myslim, že to nebude nic menšího než hon na Stalina, nebo možná Breivika?
  • Inak ta vec s Binladinom, je to pekne odveci, ked tam nanho vlietlo najeltnejsie komando komandovske preco ho proste nezatkli a nebol normalne vypocuvany, alebo predhodeny pred civilizovany sud ako dobra zapadna kraina ma vo zvyku.
    To ze ho na mieste odprajsli maximalne hovori len o tom ze to bola len nastrcena figurka.
    • Tak oni ho neodpráskli chladnokrevně. Podle popisu vylezl z pokoje a jak byla tma, tak někdo vyhodnotil, že může být nebezpečný a sundal ho, aniž by věděl, kdo to je.

Nevěřím na konspirace. Al Kaida byla mocná organizace, ale Američani ji skutečně systematicky a důsledně zlikvidovali.
      • DangerousDave
        američania alkaidu dôsledne zlikvidovali ? *1* tu sa teda dozvedáme veci ...

ako to bolo s Ládinovou smrťou/popravou/samovraždou/náhodným zabitím sa nedozvieme nikdy. Ale rôzne konšpiráčné teórie sú vyslovene smiešne, podľa mňa bol jednoducho zlikvidovaný, jeho zatknutie by rozpútalo lavínu teroristických akcií za jeho oslobodenie, samovražedných útokov, únosov a vyhli sa aj problémom okolo procesu na svojej pôde.

Jednoducho dali jasný signál, že ak sa niekdo rozhodne vraždiť, oni si ho nájdu a zabijú... bezohľadnu na to ako dĺho to potrvá a kde sa bude shchovávať, nič viac nič menej.
        • Jo, Al Kaida je de facto mrtvá organizace. Byly doby, kdy měla dobré personální i finanční zázemí, ale to je dávno pryč.

EDIT: Měl jsem předtím na mysli, že ji zlikvidovali jako mezinárodní teroristickou organizaci, ne že každý jeden pantáta, který se k ní hlásí, už je na pravdě Boží (Alláhově teda).
          • DangerousDave
            asi ťa zklamem ale Alkaida ako organizácia ďalej funguje aj vo svojej oslabenej podobe prakticky po celom svete... a o jej finančné zaistenie nemaj vôbec obavy.
            • Nezklameš mě, protože ty skupinky, které si dnes říkají Al Kaida, se se silou a velikostí původní organizace vůbec nemůžou srovnávat. A co se týče financí, platí to samé.
          • http://www.youtube.com/watch?v=cHAwbYpRGkQ

Tohle mi prislo vcelku zajimave. Treba se to bude libit.
      • Whoossain
        Nevěřím, nevěřím. Oficiální zpráva uváděla půlhodinovou přestřelku na přilehlym pozemku a tuhý boj přímo v objektu, který vyvrcholil dramatickou přestřelkou v ložnici, kde se Osama schovával za přítomnými ženami, které museli příslušníci elitních jednotek rovněž zastřelit. Black Hawk down v oblasti dvorku included!
        • To by mě zajímalo, z jaké oficiální zprávy vycházíš. Vím o tom, že jeden člověk řekl na kameru, že se schovával za živý štít. Ještě ten den to bylo popřeno.
          • Whoossain
            Kamaráde, toho byly plný zprávy včetně fotografií trosek vrtulníku :-) http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/240680-cilem-bylo-bin-ladina-zabit-ne-ho-zajmout-potvrzuje-zdroj-ze-specialnich-sil.html - doporučuju především odstavec "V bin Ladinově úkrytu". Expendables hadra :-)
            • Tak ten vrtulník jsem zrovna nemyslel. Mě spíš zajímá, jak to souvisí s tím, jestli Usáma byl nebo nabyl jen "nastrčená figurka", tudíž že existovala nějaká konspirace (židobolševické spiknutí, ilumináti, nový světový (ne)řád a já nevím co dalšího).
  • Kazdy spravny american predsa musi zabit bin ladina! *1*
  • Whoossain
    To jako, že se tam budu moct v noci vplížit do baráku a flusnout mu jednu mezi oči, když vykoukne ze dveří ložnice?
    • To je hodně naivní pohled. Za tím vším stály životy informátorů, nekonečná a náročná práce rozvědky, týdny plánování a výcviku. To jen tobě to přijde z rádia jako hra. EA si ale s ničim takovim lámat hlavu nebude.
      • Whoossain
        Ano, je pravda že trvalo dlouho, než Ladina a jeho lidi vycvičili a určitě to stálo i nějaký životy informátorů... Oh wait...tys asi myslel něco jinýho, co?
      • šak to mohli rozmasakrovať bezpiloťákmi, tak ako vždy, nie?
    • a potom ten pohreb v mori "ako si viera vyžaduje". To DLC bude bomba!
  • Toto DLC hru musí milovať aj Zbigniew Brzezinski:
    http://tinyurl.com/ct869ts
    A Bush ho daruje USAmovej rodine na pikniku u Saudov.
  • Mohu prosím dostat DLC, ve kterém budu hnát k mezinárodnímu tribunálu americké válečné štváče? *14*
    • Whoossain
      No když už jsi to nakousnul, tak by bylo celkem zajímavý sledovat reakce na tříáčkový titul, kde by ses zhostil role řekněme iráckýho partizána, kterýmu pošhanej americkej zoldát vyvraždil rodinu a on se rozhodl pomstít. To by bylo keců jak je přeci nepřípustný, aby se v nějaký hře zabíjeli naši emeričtí bratři. Od toho tu jsou rusové a muslimové přeci...
    • Magister_Peditum
      A hlavně za zločiny proti lidskosti, způsobené Mandelinkou bramborovou, tzv. Americkým broukem. http://www.youtube.com/watch?v=HOk_t1iilrQ *1* *1*
      • Ja že to sú tvoji spoluobčania, ale ty máš tiež as modrú krv ako kníže:
        Medzi obeťami aj Českí občania:
        http://www.youtube.com/watch?v=JfFVfrghfCw
        • Magister_Peditum
          Mýlíš se, mám jí zelenou. *2*
          • Vulkánec nebo Goblin?
  • Já chci hon na Obamu, to bych si to DLC klidně koupil :P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit