Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ten smajl nevim proč tam je. :D
  • Pokud vám základní Warband neseděl z hlediska špatné politiky (tedy jejího nedostatku), třeba pomůže mód Diplomacy a nebo pokud vám chyběl obsah, třeba Prophesy of Pendor a další. :)

Já osobně hrál rád i základní Warband, ale v tomhle směru jsou módy zase posunující dál. A nakonec jestli vám jde o příběh, tak ten má Viking Conquest. *9*
  • Z mých zkušeností záleží na nastavení. Při nastavení obtížnosti na 20% člověk pokosí ty nejlepší jednotky ve velkém množství sám, u 100% už si musí dávat pozor, ale pro masochisty, co jsou ještě výše a případně si stáhnou nějaký ten mód na vylepšení umělé inteligence... člověk si pak může hodně zavařit.

Každému, co chce. Osobně to hraji jako oddechovou věc z hlediska rubání, ale dá se z toho udělat i tužší strategická bitva od rozmisťování jednotek, jejich přesunů atd.
  • Llour
    Ale v různých modech vytváří kopiníci semknuté formace, takže se jízda nemůže vklínit mezi ně a dostane na frak.
  • Kozy
    Já jsem pořád zábavnější soubojovej systém nenašel.
  • Zrzzek
    Graficky to moc dobře nevypadalo a ty animace byly občas fakt k popukání, ale byla to královská zábava a ten boj fungoval dobře.
  • Zrzzek
    Pokud potřebuješ jít proti proudu tím, že budeš trollit, zkus to trochu pořádně. Takovej GGG, to je jinej pán (troll).
  • Paulcz
    Investice by nemuseli být velké, stačí se podívat co se hrou udělali mody jako Polished Landscapes. Stačí sehnat správné lidi na nějakou konečnou fázi.
  • Paulcz
    Jo na to jsem taky zvědavej, Warband nebyl moc dořešený co se týče hratelnosti, nápad dát do hry otevřený svět byl super i celý koncept jak ten svět funguje, jenže tam nebylo moc co dělat. Jedno dvě dohrání a pak už jen nuda. Questů po málu a jen ze začátku, což je škoda, bral bych mnohem pomalejší start a o to větší zážitky a pak pokročilejší fáze hry udělat úplně jinak, hlavně správu, diplomacii atd. Dokola shánět peníze, udržovat vojsko a mydlit se s nekonečným proudem slabých nepřátel, které nelze vyhubit - nic moc. I když to na první zahrání baví královsky :)
  • Jo půjdou do tebe lidi s mínusy. Až se naučíš porovnávat věci, tak se ozvi. Souhlasím s tebou, ale přesto je mount and blade ve své oblasti jeden z nejlepších. Chápeš pointu?
  • vždyť i v základní hře vytvářeli formace ne? mě se teda většinou postaví do řad, lučištníci první pak pěchota, většinou i na docela logický místo(kopec, břeh řeky, strana mostu, atd.)
  • Llour
    Tak používej mody ve kterých vytváří AI formace. Pak už to taková pr..el není a jízda přestává být všemocná.
  • really??? srovnávat bethesďácký rpg s mount & blade??? to je jako srovnávat wargame a COD
  • No s tou elitní jízdní armádou rozdrcenou pár Rhodokama v horách to zas tak horký nebude. Sám si pamatuju že jsem s 50 swádskejma rytířema rozdrtil klidně 300 Rhodoků a to v nezávislosti na terénu.
  • naprosty souhlas, Warband me udrzel nejakou dobu, ale byla to ta genericnost a polovicatost kvuli ktere jsem to prestal nakonec hrat, multiplayer jsem nehral, me tam na tom bavilo to bojovani mezi frakcemi
  • to ani jinak nejde kdyz mas tak blby nazory
  • Llour
    Tak hlídky kolem měst lze najmout i ve Warbandu.
  • nevim, v singlu bude lepší warhorse nebo starej dobrej skyrim a v multaku zas for honor.
    a ted minuskama do mne, hateri *3*
  • Kašlat na grafiku. Ať dají prostředky do lepší (nějaké) diplomacie a obchodu. Grafika byla imho dostatečná už u MaB 1.
  • Já doufám, že to nebude takovej průšvih, jako byl v singlu 1 a warbandu. A to hlavně ekonomicky a cheaterského pc, kdy jste mu porazili armádu 300 jednotek a za par tahů měl zas 100 už vylepšenejch jednotek.. Vy si trénujete část hry ty nejlepší jednotky :D a pak o ně přijdete..S tím si pc starost dělat nemusel. Diplomacie tam skoro nebyla.. Dokad jsem neovládal 75% mapy, tak všichni šli proti mně.
    Žádné proti spojenecké zvraty se nekonaly. Jen vždy vypalovali vesnice na víc se nezmohli. Občas s lordama jeli dobýt nějak hrad.
    Multák byl velice dobrý a moderská komunita ho dost vylepšila :), takže to byl opravdu simulátor.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit